#EAPM - Etapa central de Brussel·les per a la Comissió i el Congrés

| Desembre 2, 2019

Avui és un gran dia a Brussel·les (dilluns, 2 de desembre), ja que la Comissió Europea finalment té el seu primer torn de treball al Berlaymont, un mes després que l'equip Ursula von der Leyen hagués de prendre el relleu de l'executiu de Jean-Claude Juncker, escriu Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan.

També és un gran dia, de fet, la setmana per a l'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada, que celebra el seu tercer congrés anual a la Fundació Universitat a la capital belga. Més d'aquest anonim ...

Ara que l'equip de vdL està al seu lloc, sembla un bon moment per mencionar-ho UE mestats brasa pot cperjudici la Berlaymont sobre com per millorar els seus ciutadans' estat de salut

Un estat de salut informe, publicat cada dos anys, setmana passada va oferir recomanacions per millorar l’accessibilitat dels medicaments tot esmentant la 'fuga de cervells' de professionals sanitaris. Més enllà d’això, aquí es mostren els nostres principals productes per emportar.

A més, l'informe va trobar que mmineral eels europeus de popa moren per causes evitables, amb pàgmortalitat reventable més alta a Lituània, Letònia i Hongria. L'informe inclou la mortalitat causada per malalties que es podrien prevenir mitjançant la vacunació i també per malalties causades per estils de vida poc saludables.

Josep Figueras, director de l'Observatori Europeu sobre Sistemes i Polítiques de Salut, Va dir: "Es podrien evitar fins a 1.1 milions de morts prematures a Europa mitjançant una millor prevenció i assistència sanitària".

Biomarcadors a Brussel·les

Mentre que rla segregació està tancada per al tercer congrés anual que acollirà EAPM, podeu llegir-ho tot sobre aquest esdeveniment en un informe especial que confeccionarem.

L'esdeveniment té lloc des de 3-4 desembre, a partir de 15h el dimarts 3 de desembre.

No obstant això, unacap d'obertura del congrés, EAPM avui s’ha celebrat a reunió prèvia sobre l'exploració de com es pot millorar l'accés del pacient a les proves de biomarcadors.

L'esdeveniment cobert qüestions tan importants com el paper dels biomarcadors en el diagnòstic del càncer, la prova de biomarcadors (incloent taxes de prova, velocitat de resultats i fiabilitat / precisió) i la disponibilitat de teràpies relacionades.

També es discuteix va ser les limitacions actuals de les pràctiques de prova de biomarcadors, l’ús potencial de bases de dades centralitzades i consells que es poden, o haurien de ser, donar a pacients vinculats a les proves de biomarcadors.

Aquests temes van ser se situa en un rerefons dels avenços previstos en el camp de les proves durant els propers cinc anys.

Què és la prova de biomarcadors?

Les proves de biomarcadors (que identifiquen determinats trets biològics) tenen un paper clau en la medicina personalitzada en totes les etapes de la via del tractament, guiant a moltes persones sobre com podrien gestionar el seu risc de desenvolupar malaltia (vinculada als seus gens heretats), proporcionant informació sobre la necessitat de tractament. pacients' pronòstic i orientació fiable que informa del tractament òptim per al pacient individual.

La reunió's enfocament was d'acord d'un marc d'acció per a la política de biomarcadors a la Unió Europea Està dissenyat per orientar els estats membres i facilitar la presa de decisions coherent per tal que les proves de biomarcadors es puguin integrar millor a la UE's sistemes de salut divergents.

This resultat previst is clau, no afavorir el subministrament àmplies àrees que es podran discutir a través del congrés EAPM.

Paul Naish, director de l’Advocacia d’Oncologia i Afers del Govern a AstraZeneca, va dir avui a Brussel·les: "La detecció puntual de biomarcadors permet als pacients evitar els tractaments guanyats'Treballeu per a ells i, si escau, es beneficien dels tractaments dirigits que s'han aconseguit a partir dels avenços en ciència.

"El gran repte és garantir que els pacients tinguin accés a les proves adequades en el moment adequat, i això no es dóna prou atenció al debat de la UE", Va dir, afegint:"Europa està al darrere dels Estats Units en proves i, perquè els avenços poden'No arribeu a un pacient que no ho és'Provat, la UE ha de suplir aquest buit ".

També a l’acte, pàgadvocat atient Bàrbara Moss va dir: "Quan es tracta del valor dels diagnòstics moleculars, per als pacients, es tracta de teràpies més segures i efectives, així com una confiança i seguretat segurs en les seves decisions de tractament.

"Mentrestant, els metges estarien més ben informats per prendre la millor decisió de tractament individual possible per als seus pacients i els pagadors podrien veure una assistència sanitària més rendible i una millor dotació pressupostària".

EAPM'Director executiu Denis Horgan va dir als assistents: "Una pregunta clau és què poden fer els Estats membres i la UE per millorar l'accés a les proves? Un altre és quin marc de política hem de construir per facilitar l’accés del pacient a biomarcadors i tecnologies de diagnòstic molecular? ”

"El que és cert és que els pacients i metges volen informació per orientar les decisions de tractament per a teràpies més segures i efectives. I provar ajuda a augmentar la confiança i la certesa ”, va afegir.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, la medicina personalitzada

Els comentaris estan tancats.