#EUProgrammeForEmploymentAndSocialInnovation: 200 milions d'euros per a institucions de microfinançament i prestadors d'empreses socials a tot Europa

| Desembre 2, 2019

La Unió Europea Fons Europeu d'Inversions (FEI), I el Banc Europeu d'Inversions (BEI) han llançat un fons de préstec per 200 milions d'euros per donar suport als préstecs a microempreses i empreses socials de la mateixa Programa d'ocupació i innovació social de la UE(EaSI) Comentant el nou fons de préstec EaSI.

La comissionada d’Ocupació, Afers Socials, Competències i Mobilitat Laboral, Marianne Thyssen, va dir: “Estem encantats del llançament d’aquest nou fons de préstec en el marc del nostre Programa d’Ocupació i Innovació Social que donarà un impuls important a les institucions de microfinançament i als prestadors d’empreses socials a Europa. Aquest nou fons és un complement addicional a la caixa d’eines d’instruments a nivell de la UE dedicats a les finances socials. A més, reflecteix el compromís inacabable de la UE de lliurar en el Pilar Europeu de Drets Socials, la construcció d’una Europa més inclusiva i més justa i el suport a la igualtat d’oportunitats i l’accés al mercat laboral. "

D'acord amb els objectius de la política de la UE, el fons promourà la microfinançament i l'emprenedoria social als estats membres i altres països participants, fomentant les institucions de microfinançament i els prestamistes de les empreses socials a incrementar el finançament de les microempreses i les empreses socials com a mitjà de suport financer. i inclusió social. El fons de préstec proporcionarà préstecs superiors i subordinats a institucions de microfinançament i prestadors d'empreses socials per augmentar la seva capacitat de préstec. Amplia la gamma d’instruments financers a nivell de la UE disponibles al programa EaSI. Més informació disponible aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , ,

categoria: Una primera pàgina, Ocupació, EU, EU, Estratègia 2020 Europa, Comissió Europea, Banc Europeu d'Inversions

Els comentaris estan tancats.