#SpiritsEurope dóna suport al rellançament del grup del Parlament

| Desembre 2, 2019

L’organisme que representa la indústria de l’alcohol als nivells de la UE, els esperits EUROPE, assegura que “recolza fermament” la restauració de l’Intergrup parlamentari sobre productes vitivinícoles, begudes espirituoses i productes alimentaris de qualitat.

Aquest intergrup permet una millor comprensió de la importància cultural, tradicional i econòmica dels esperits entre els responsables de decisió clau del Parlament Europeu i s’hauria de tornar a constituir.

"Animem als eurodiputats de totes les agrupacions polítiques, que es sentin a tots els comitès i de tots els estats membres, a donar suport al restabliment de l’Intergrup parlamentari sobre vins, begudes espirituoses i productes alimentaris de qualitat.", Va dir Ulrich Adam, director general d'esperits d'EUROPE.

Un portaveu va dir: “Som la segona major exportació agroalimentària per a la Unió Europeaper valor de més de 11 mil milions d'euros a 2018), I emprem directament i indirectament més de 1 milions de persones, donant suport a molts més en sectors d’hostaleria, turisme i esbarjo. Hi ha esperits 238 registrats com a indicacions geogràfiques (GI) (entre ells) Whiskys escocesos i irlandesos, Cognac, Brandy de Jerez, Vodka polonès, Ouzo o Genever); aquesta designació d'IG assegura que els llocs de treball associats es mantenen europeus i es mantenen locals.

“Com en el mandat anterior, l’intergrup oferirà un fòrum per debatre i proposar polítiques i bones pràctiques adequades per al nostre sector, i permetrà una comunicació eficaç i un intercanvi d’informació amb els principals responsables polítics del Parlament Europeu.

"Els cinc anys vinents d'aquest mandat segurament seran interessants per al nostre sector. Les nostres empreses hauran d’adaptar-se i respondre a les necessitats i opcions canviants dels nostres consumidors. Donarem suport al lliure comerç amb els nostres molts socis a tot el món, garantint l’alta qualitat dels nostres productes a mesura que treballem per limitar la producció i venda il·legals d’alcohol. Ens assegurem que les estructures d’impostos dels nostres productes siguin justes, adequades i efectives. El més important, ens esforçarem per fomentar el gaudi responsable dels nostres productes i seguirem invertint en programes a nivell nacional que promoguin aquest ideal.

“Se'ns anima a veure un ampli suport a l'Intergrup parlamentari sobre vins, begudes espirituoses i productes alimentaris de qualitat amb els propis eurodiputats 100 que van mostrar el seu interès durant les darreres setmanes. Esperem que aquesta demostració de suport culmini amb el restabliment de l’intergrup després de les votacions d’aquesta setmana i esperem el nostre treball continuat amb aquest Parlament ”.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, Alcohol, EU, Parlament Europeu, salut

Els comentaris estan tancats.