Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

Nou material de control elaborat per científics de la Comissió per ajudar a prevenir les fallades de les proves de #Coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Els científics de la Comissió Europea han dissenyat un nou material de control que els laboratoris poden utilitzar per comprovar el correcte funcionament de les proves de coronavirus i evitar falsos negatius.

La comissària d'Investigació i Innovació, Mariya Gabriel, responsable del Joint Research Center (JRC), va dir: "Aquesta és una ciència de la UE en acció quan és necessària i on és necessària, per donar suport a la resposta de la UE a la crisi actual. El CCI va identificar ràpidament un buit potencial en la gestió del brot de coronavirus i es va posar immediatament a treballar per suplir aquest buit. El nou material de control pot millorar la capacitat de la UE per respondre al brot de virus i evitar que es malgastin recursos valuosos per proves ineficients ".

La comissària de Salut i Seguretat Alimentària, Stella Kyriakides, va dir: “Les proves de laboratori ràpides i fiables són fonamentals per a la nostra estratègia contra el coronavirus. El treball dels científics de la UE per desenvolupar material de control de proves permetrà verificar fins a 60 milions de proves de laboratori a tota la UE. Aquest és un gran assoliment dels nostres investigadors, que serà crucial per a la nostra estratègia de sortida quan arribi el moment de començar a aixecar les mesures de distanciament social ".

Una recent Enquesta de la UE va identificar la manca de materials de control positius com un dels tres principals reptes als quals s’enfronten els laboratoris per a la implementació fiable de les proves de coronavirus. Un material de control positiu garanteix que les proves de laboratori funcionen correctament. Ajuda a evitar que una prova pugui donar un resultat negatiu si la persona és positiva. El material de control dissenyat pel JRC és una part sintètica i no infecciosa del virus. Avui, 3,000 mostres del material de control estan preparades per enviar-se als laboratoris de proves de tota la UE. Les mostres estan molt concentrades i només es necessita una quantitat molt petita del material per comprovar una prova.

Això significa que un tub de mostra és suficient perquè un laboratori pugui comprovar fins a 20,000 proves. Així, les 3,000 mostres que ja estan a punt permeten comprovar fins a 60 milions de proves a tota la UE. Hi ha més informació i directrius per a les comandes disponibles aquí. Trobareu més informació sobre el material aquí.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències