Connecteu-vos amb nosaltres

EU

La UE, Noruega i les Illes Fèroe arriben a un acord per a un millor control i control de les #PelagicFishStocks

COMPARTIR:

publicat

on

La Unió Europea, Noruega i les Illes Faeroe van arribar a la acord per al seguiment, control i vigilància de les poblacions de peses pelàgiques compartides a l'Atlàntic nord-est. L’acord es refereix a la verat, el verat, la merla blava i l’arengada.

Aquest és el primer acord dedicat al control pesquer i un pas important per assolir progressivament un nivell de igualtat en el control i la gestió d’aquests estocs de peix. Les poblacions de peix que cobreixen l’acord estan subjectes a negociacions entre països cada any per a les seves captures totals admissibles (TAC) - les oportunitats de pesca - per a l’any següent. Els tres signants es comprometen a adoptar diverses mesures de control d’aquestes pesqueries per tal d’evitar els descàrrecs i supervisar les operacions d’aterratge i pesatge.

El 2019, l’obligació d’aterratge va entrar plenament en vigor assegurant que algunes deixades de peixos deixin de ser descartades al mar. Seran obligatòries diverses mesures per prevenir els descàrrecs il·legals, com ara l’accés en temps real a dades de pesatge i la vigilància amb càmera de les instal·lacions d’aterratge i processament.

En el futur, es posaran en marxa mesures addicionals que milloren el control i el control d’aquests estocs pelàgics. La UE començarà ara amb la implementació de l’acord, fins i tot mitjançant la transposició de mesures a la legislació de la UE. L’acord està obert per a la signatura d’altres estats costaners i pesquers en el futur.

Més informació està disponible aquí.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències