Connecteu-vos amb nosaltres

Mediambient

La Comissió aprova el suport per al desenvolupament de les estacions de recàrrega de # E-Mobility a Schleswig-Holstein

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat, d'acord amb les normes de la UE sobre ajudes estatals, una mesura alemanya per donar suport al desenvolupament d'estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics a l'estat alemany de Schleswig-Holstein. L'objectiu del pla és ampliar una xarxa d'infraestructures de càrrega perquè els vehicles elèctrics es puguin carregar a tot Schleswig-Holstein d'una manera ràpida i senzilla.

Amb aquesta finalitat, el pla donarà suport a la construcció de (i) una nova infraestructura de recàrrega accessible al públic; (ii) infraestructura privada de recàrrega; i (iii) la infraestructura de recàrrega dedicada als autobusos elèctrics operats en transport públic. Això hauria de garantir que almenys 1,500 punts de recàrrega addicionals per a vehicles i fins a sis dipòsits d'autobusos estiguin equipats amb estacions de recàrrega.

El pressupost de la mesura ascendeix a 18 milions d'euros. La Comissió va avaluar la mesura segons les normes de la UE sobre ajudes estatals, i en particular Article 107, apartat 3, lletra c), del Tractat de Funcionament de la Unió Europea que permet als estats membres donar suport al desenvolupament de determinades activitats econòmiques que persegueixen un interès comú, en determinades condicions. La Comissió considera que la mesura fomentarà una adopció significativa de vehicles de baixes emissions, contribuint així de manera important a la reducció de CO2 i les emissions contaminants, d'acord amb els objectius climàtics i mediambientals de la UE i els objectius establerts per la Acord Verd Europeu. pel qual el comissari Frans Timmermans (a la foto) és responsable.

La Comissió va concloure que la contribució de l'esquema als objectius ambientals i climàtics de la UE supera qualsevol possible distorsió de la competència i del comerç provocada pel suport. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajudes estatals. Aquest esquema complementa els esquemes federals alemanys prèviament aprovats infraestructura de recàrrega elèctrica i en la adquisició d'autobusos elèctrics utilitzats en transport públic i de la infraestructura de recàrrega corresponent. Hi haurà més informació a la Comissió pàgina web del concurs al registre de casos pública sota el cas número SA.55201 un cop resolts els problemes de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències