Connecteu-vos amb nosaltres

Inici

FIE acudeix amb un pla de suport a tanques enmig de la crisi COVID-19

publicat

on

Una nova iniciativa confirma una tendència per ajudar els esportistes a superar les repercussions de la pandèmia COVID-19. 

                 La Federació Internacional d'Esgrima (FIE), dirigida per Alisher Usmanov, ha anunciat un pla global de suport dirigit a les federacions nacionals enmig de la crisi COVID-19.

"El nostre món s'ha enfrontat a la pandèmia de coronavirus, que comporta enormes conseqüències per a la salut física i mental, així com per a l'economia", va dir Usmanov en un comunicat publicat divendres passat per la FIE. "Els esgrimistes i les seves federacions han hagut d'aturar bruscament les seves activitats. Amb l'esperit de solidaritat i unitat, i per ajudar la nostra família d'esgrima a superar aquest difícil període, vam arribar a un pla de suport sense precedents, que va destinar 1 milió de francs suïssos a aquest propòsit. . "

Alisher Usmanov, foto de TASS

Alisher Usmanov, foto de TASS

Segons el pla adoptat pel seu comitè executiu, la FIE proporcionarà ajudes econòmiques per a les seves organitzacions, esportistes i àrbitres, i congelarà els honoraris de membres i d’organització. També garanteix ajuts perquè els tancadors participin en propers campionats.

Aquest anunci arriba en un moment crucial en què el món esportiu queda bloquejat per la suspensió continuada de la majoria d’activitats i la reprogramació d’esdeveniments.

Al maig, World Athletics i la International Athletics Foundation (IAF) van establir un fons assistencial de 500,000 dòlars USD per donar suport als esportistes professionals que han perdut una part important dels seus ingressos a causa de la suspensió de competicions internacionals.

El president mundial d'atletisme, Sebastian Coe, va assenyalar que "els recursos s'han de centrar en els esportistes que probablement puguin competir als Jocs Olímpics de Tòquio l'any vinent i que ara lluiten per pagar les necessitats bàsiques a causa d'una pèrdua d'ingressos durant la pandèmia".

La FIE, que integra un total de 157 federacions, té previst reprendre les competicions per al pròxim novembre. Va assenyalar el rànquing de classificació olímpica sènior dels cossers a partir del març del 2020.

La FIE va ser una de les primeres federacions internacionals que va publicar el seu pla de suport global, que ara pot seguir altres.

Atesa la incertesa sobre el final de la pandèmia de coronavirus, les organitzacions esportives han de pensar en com proporcionar un suport moral i financer addicional als seus esportistes. Cal esperar més iniciatives per part de donants i federacions en un futur proper.

Mentrestant, segons Usmanov, la FIE "està treballant incansablement per protegir els nostres atletes i tota l'organització per garantir que les futures competicions es desenvolupin amb seguretat. Com a tanques, afrontem el futur junts, els caps i les màscares ”.

Usmanov, antic esgrima professional, ha dirigit la FIE des del 2008 i ha posat un notable CHF80 milions (82 milions de dòlars USD) al balanç de la FIE en tres cicles olímpics anteriors, segons la Dins del lloc web de notícies Games.

Dues vegades reelegit en aquest càrrec, el rus no va escatimar cap esforç per ajudar a promoure l'esgrima i per ajudar a les creixents federacions nacionals d'Àsia, Àfrica i altres parts del món.

També va convèncer el COI, encapçalat per l’ex campió d’esgrima Thomas Bach, d’assignar el recompte complet de medalles a l’esgrima durant els propers Jocs Olímpics de Tòquio.

A mesura que va esclatar la pandèmia COVID-19, Usmanov i les seves empreses han ajudat a combatre el seu impacte amb grans donacions a diversos països, sobretot a Rússia i a Uzbekistan.

Les indústries esportives i esportives poden ser fortament afectades pel COVID-19, però també es creu que l’esport és el millor medicament per a les malalties. Aristòtil acostumava a dir que “res no és tan drenant i destructor per al cos humà, com una inactivitat física prolongada”.

Amb sort, la iniciativa de la FIE per donar suport als esgrimistes en aquest moment de turbulències continuades ens acostarà a acabar la pausa actual de la vida esportiva del món.

 

 

 

Brexit

La Comissió proposa modificar el pressupost de la UE per al 2021 per donar cabuda a la reserva d’ajust del Brexit

publicat

on

Després de la proposta de reserva d’ajust del Brexit presentada per la Comissió el 25 de desembre, la Comissió ha proposat avui un augment de 4.24 milions d’euros (igual a 4 milions d’euros en els preus del 2018) del pressupost de la UE per al 2021. D’aquesta manera, es garantirà que hi hagi recursos suficients aquest any per ajudar els països de la UE a fer front als efectes immediats del Brexit. L’import total de la reserva d’ajust del Brexit és de 5 milions d’euros en els preus del 2018 o de 5.37 milions d’euros en preus actuals per al MFF 2021-27. Això portaria el pressupost a 168.5 milions d’euros en compromisos i en 170.3 milions d’euros en pagaments.

En comentar la decisió, el comissari Hahn va dir: “El pressupost de la UE sempre ha estat i continua sent una eina per complir els compromisos polítics de la UE. La Reserva d’ajust del Brexit és un exemple més de solidaritat europea. La Comissió treballarà ara amb el Parlament Europeu i el Consell per garantir que els diners estiguin disponibles per a empreses i empreses, regions i comunitats locals el més aviat possible ".

Elisa Ferreira, comissària de Cohesió i Reformes (a la foto) va afegir: “El nostre lema a la política de cohesió és no deixar ningú enrere. La Reserva d’ajust del Brexit donarà suport als més afectats pel Brexit. La unitat europea va ser clau durant totes les negociacions i la solidaritat europea serà crucial per fer front al resultat ".

La reserva d’ajust del Brexit estarà disponible ràpidament i serà flexible i cobrirà les despeses per contrarestar les conseqüències adverses del Brexit a tots els estats membres durant un període de 30 mesos. La gran majoria s’assignarà a través del prefinançament el 2021, calculat sobre la base de l’impacte esperat del final del període de transició sobre l’economia de cada estat membre, tenint en compte el grau relatiu d’integració econòmica amb el Regne Unit. Això inclou el comerç de béns i serveis i les implicacions negatives sobre el sector pesquer de la UE.

Un desglossament inicial per estat membre està disponible en línia aquí. La resta de 1 milions d’euros del 2018 es pagaran el 2024, després que els estats membres hagin notificat a la Comissió les despeses reals realitzades. Això permetrà respondre a esdeveniments imprevistos i garantir que el suport de la Reserva d’ajust del Brexit es concentri als estats membres i als sectors més afectats per la retirada. Per obtenir més informació sobre la reserva d’ajust del Brexit, vegeu aquí aquí.

Seguir llegint

medi ambient

El Regne Unit i França poden liderar la mobilització de la inversió en protecció dels boscos tropicals

publicat

on

La manca de finançament adequat ha estat durant molt de temps un dels majors reptes de les solucions climàtiques naturals. Actualment, les principals fonts d’ingressos dels boscos, ecosistemes marins o aiguamolls provenen de l’extracció o la destrucció. Hem de canviar l’economia subjacent per fer que els ecosistemes naturals valguin més la vida que els morts. Si no ho fem, la destrucció de la natura continuarà al seu ritme, contribuint al canvi climàtic irreversible, a la pèrdua de biodiversitat i a devastar les vides i els mitjans de subsistència de les persones locals i indígenes. escriu el director executiu emergent Eron Bloomgarden.

La bona notícia és que el 2021 té un inici prometedor. A principis d’aquest mes a la cimera One Planet, compromisos financers significatius estaven fets per a la natura. El principal dels compromisos va ser el compromís del primer ministre britànic, Boris Johnson, de gastar almenys 3 milions de lliures esterlines en finançament internacional del clima en natura i biodiversitat durant els propers cinc anys. Abans d’aquest anunci, 50 països es comprometen a protegir almenys el 30% de les seves terres i oceans.

Aquesta és una notícia benvinguda. No hi ha solució a les crisis climàtiques ni de biodiversitat sense acabar amb la desforestació. Els boscos representen aproximadament un terç de les possibles reduccions d’emissions necessàries per assolir els objectius fixats a l’Acord de París. Contenen 250 milions de tones de carboni, un terç del pressupost restant de carboni del món per mantenir la temperatura a 1.5 graus centígrads per sobre de l’era preindustrial. Absorbeixen aproximadament el 30% de les emissions mundials, contenen el 50% de la biodiversitat terrestre restant del món i donen suport a la subsistència de més de mil milions de persones que en depenen. Dit d’una altra manera, acabar amb la desforestació tropical (en paral·lel a la descarbonització de l’economia) és essencial si volem seguir el camí a 1.5 graus i preservar la nostra biodiversitat essencial.

La qüestió és com comprometre aquest finançament d’una manera que condueixi a acabar amb la deforestació, definitivament.

Per a això, cal protegir els boscos tropicals a països o estats sencers, treballant amb governs i responsables polítics, que amb la combinació adequada de finançament públic i privat, es poden comprometre a reduir la desforestació a gran escala.

Aquesta no és una idea nova i es basa en les lliçons apreses durant les darreres dues dècades. El més important és que els programes a gran escala no es materialitzaran en absència d’un augment massiu dels nivells de suport públic i privat. Fins i tot el suport al finançament per centenars de milions de dòlars no sempre és suficient per donar confiança als països que els programes de protecció forestal a gran escala mereixen la inversió inicial en capital monetari i polític.

L’escala de finançament necessària supera amb escreix el que realment es pot aconseguir amb els fluxos d’ajuda governamental o el finançament per a la conservació; també s’ha de mobilitzar el capital del sector privat.

La millor manera d’aconseguir-ho és mitjançant l’ús de mercats internacionals per a crèdits de carboni i capitalització de la creixent demanda del sector privat de compensacions d’alta qualitat i d’impacte mentre competeixen cap als objectius d’emissions netes de zero. D’acord amb aquest sistema, els governs reben pagaments per les reduccions d’emissions que aconsegueixen evitant la pèrdua i / o degradació dels boscos.

La clau és que governs donants com el Regne Unit, França i Canadà ajudin a construir la infraestructura per valorar adequadament la natura, inclòs el suport a la conservació i la protecció, així com a l’establiment i l’ampliació de mercats de carboni voluntaris i de compliment que inclouen l’acreditació de crèdits forestals.

En aquest darrer punt, seguint el lideratge de Noruega, poden utilitzar part del seu finançament compromès per establir un preu mínim per als crèdits generats per programes a gran escala. Aquest enfocament deixa les portes obertes perquè els compradors privats puguin pagar un preu més alt a la llum de la demanda creixent d’aquests crèdits, alhora que dóna tranquil·litat als governs dels països forestals que hi hagi un comprador garantit passi el que passi.

Ens trobem en un punt d’inflexió on es poden mobilitzar nous programes significatius de protecció forestal gràcies a un augment quàntic de les finances públiques i privades. Els governs donants estan en condicions d’assegurar ara cofinançament de milers de milions de dòlars americans d’una sèrie d’actors privats per donar suport als programes nacionals de protecció forestal que generin crèdits de carboni. Canalitzar fons públics i de missió addicionals catalitzarà la inversió privada i seria transformador en l’acceleració del desenvolupament d’aquest mercat crític, que beneficiaria la recuperació verda, la solvència dels països forestals i el benestar del planeta i de la humanitat.

Seguir llegint

Inici

Google amenaça amb deixar el mercat de cerques d’Austràlia

publicat

on

Google va amenaçar amb retirar el seu motor de cerca d'Austràlia si el país aprova una llei que obliga a l'empresa a negociar els termes de pagament amb els editors locals per accedir al seu contingut. escriu Joseph Waring.

Melanie Silva, MD d'Austràlia i Nova Zelanda, va dir a un comitè del Senat que revisava el pla que Google no tindria "altra opció real" que retirar els seus serveis de cerca si es convertís en llei.

Google va publicar els comentaris de Silva en un bloc: va afirmar que la proposta actual presenta un "risc financer i operatiu inmanejable" per a la companyia i va pressionar per un enfocament que li permetés pagar als editors sense retirar els seus serveis de cerca.

En un bloc, Peter Lewis, director del Centre de Tecnologia Responsable de l'Institut d'Austràlia, va dir que els comentaris "formen part d'un patró de comportament amenaçador que esgarrifa a qualsevol que valora la nostra democràcia".

Lewis va assenyalar que l'amenaça va seguir un "experiment cínic i secret" als usuaris de Google les darreres setmanes, on les notícies havien estat retirades dels seus serveis sense previ avís.

Pagament just

El govern proposta està dissenyat per garantir que les plataformes digitals acceptin un pagament just per accedir al contingut de notícies locals.

La setmana passada, el govern dels EUA va demanar a Austràlia que ho fes deixeu anar el moviment i adoptar un codi de conducta voluntari.

En un comunicat presentat a principis d'aquesta setmana, Google va argumentar que el codi previst exigiria que pagui a totes les empreses de notícies registrades el simple fet de tenir un enllaç al seu contingut de notícies a la cerca: "Aquest requisit destruiria el model de negoci de qualsevol motor de cerca".

Seguir llegint
anunci

Twitter

Facebook

Tendències