Connecteu-vos amb nosaltres

Àfrica

#AjudaHumanitaria: 64 milions d'euros per als més vulnerables del sud d'Àfrica

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió proporciona 64.7 milions d’euros en ajuda humanitària per a països de la regió del sud d’Àfrica per ajudar a les persones que necessiten fer front a la pandèmia del coronavirus, a les condicions meteorològiques extremes, com la sequera persistent a la regió i altres crisis.

El comissari de gestió de crisis, Janez Lenarčič, va dir: "La UE està ajudant a proporcionar ajuda per salvar vides a les llars empobrides que pateixen pèrdues de collites i bestiar a causa de la sequera. El paquet d'ajuda també reforçarà la preparació i la resposta a la pandèmia del coronavirus per als països de la regió. Paral·lelament, la UE està ajudant les comunitats a preparar-se millor per als riscos naturals i reduir el seu impacte ".

El finançament d’aquest paquet d’ajuts es destinarà a projectes humanitaris a Angola (3 milions d’euros), Botswana (1.95 milions d’euros), Comores (500,000 euros), Eswatini (2.4 milions d’euros), Lesotho (4.8 milions d’euros), Madagascar (7.3 milions d’euros) ), Malawi (7.1 milions d’euros), Maurici (250,000 euros), Moçambic (14.6 milions d’euros), Namíbia (2 milions d’euros), Zàmbia (5 milions d’euros) i Zimbabwe (14.2 milions d’euros). Es destinen 1.6 milions d’euros més a les accions regionals de preparació per a desastres.

A el comunicat de premsa està disponible en línia.

Comparteix aquest article:

Tendències