Connecteu-vos amb nosaltres

Inici

La nova força rotacional del cos de marins arriba a Noruega per entrenar-se a l’hivern

publicat

on

Més de 1,000 infants de marina i mariners amb seu a Camp Lejeune, NC, han arribat al nord de Noruega per realitzar un desplegament d’entrenament per construir habilitats de guerra d’hivern i entrenar-se al costat del nostre aliat de l’OTAN, Noruega.

Per tal de mitigar el risc d’exposició i transmissió del COVID-19, el personal desplegador va realitzar proves exhaustives de COVID a l’arribada i es sotmetrà a un període de restricció de moviment abans d’iniciar la seva formació, d’acord amb els protocols de salut pública nord-americans i nord-americans.

A més de Marine Rotational Force-Europe, format per aproximadament 1,000 infants de marina i mariners del 3r batalló, 6è regiment de marines, més de 200 efectius addicionals de les unitats de la II Força Expedicionària de la Marina també participaran en entrenaments sobre la guerra àrtica a Noruega.

"Esperem continuar formant-nos al costat dels nostres aliats de l'OTAN a Noruega", va dir el tinent coronel Ryan Gordinier, comandant del 3r batalló del 6è regiment de marina. "L'oportunitat d'enfortir aquesta relació històrica amb l'exèrcit noruec i millorar la nostra competència en la guerra àrtica és inestimable per a la disponibilitat de les nostres forces".

Durant aquest desplegament, les forces del Cos de Marines dels Estats Units continuaran millorant el domini de la guerra per temps fred, dirigides per instructors de l'exèrcit noruec; participar en una varietat d'esdeveniments d'entrenament de camp en condicions àrtiques i accidentades, al costat de l'exèrcit noruec i els aliats de l'OTAN; i participar en l'exercici culminant Joint Viking, un important exercici de camp dirigit per l'exèrcit noruec al nord de Noruega.

S’apliquen mesures estrictes per mitigar el risc de transmissió de COVID a les forces nord-americanes o als nostres aliats noruecs i la població local. El desplegament i l’entrenament del Cos de Marines es duran a terme de manera segura mentre es treballa estretament amb militars noruecs i funcionaris de salut pública per assegurar-se que es compleixen tots els protocols.

Brexit

La Comissió proposa modificar el pressupost de la UE per al 2021 per donar cabuda a la reserva d’ajust del Brexit

publicat

on

Després de la proposta de reserva d’ajust del Brexit presentada per la Comissió el 25 de desembre, la Comissió ha proposat avui un augment de 4.24 milions d’euros (igual a 4 milions d’euros en els preus del 2018) del pressupost de la UE per al 2021. D’aquesta manera, es garantirà que hi hagi recursos suficients aquest any per ajudar els països de la UE a fer front als efectes immediats del Brexit. L’import total de la reserva d’ajust del Brexit és de 5 milions d’euros en els preus del 2018 o de 5.37 milions d’euros en preus actuals per al MFF 2021-27. Això portaria el pressupost a 168.5 milions d’euros en compromisos i en 170.3 milions d’euros en pagaments.

En comentar la decisió, el comissari Hahn va dir: “El pressupost de la UE sempre ha estat i continua sent una eina per complir els compromisos polítics de la UE. La Reserva d’ajust del Brexit és un exemple més de solidaritat europea. La Comissió treballarà ara amb el Parlament Europeu i el Consell per garantir que els diners estiguin disponibles per a empreses i empreses, regions i comunitats locals el més aviat possible ".

Elisa Ferreira, comissària de Cohesió i Reformes (a la foto) va afegir: “El nostre lema a la política de cohesió és no deixar ningú enrere. La Reserva d’ajust del Brexit donarà suport als més afectats pel Brexit. La unitat europea va ser clau durant totes les negociacions i la solidaritat europea serà crucial per fer front al resultat ".

La reserva d’ajust del Brexit estarà disponible ràpidament i serà flexible i cobrirà les despeses per contrarestar les conseqüències adverses del Brexit a tots els estats membres durant un període de 30 mesos. La gran majoria s’assignarà a través del prefinançament el 2021, calculat sobre la base de l’impacte esperat del final del període de transició sobre l’economia de cada estat membre, tenint en compte el grau relatiu d’integració econòmica amb el Regne Unit. Això inclou el comerç de béns i serveis i les implicacions negatives sobre el sector pesquer de la UE.

Un desglossament inicial per estat membre està disponible en línia aquí. La resta de 1 milions d’euros del 2018 es pagaran el 2024, després que els estats membres hagin notificat a la Comissió les despeses reals realitzades. Això permetrà respondre a esdeveniments imprevistos i garantir que el suport de la Reserva d’ajust del Brexit es concentri als estats membres i als sectors més afectats per la retirada. Per obtenir més informació sobre la reserva d’ajust del Brexit, vegeu aquí aquí.

Seguir llegint

medi ambient

El Regne Unit i França poden liderar la mobilització de la inversió en protecció dels boscos tropicals

publicat

on

La manca de finançament adequat ha estat durant molt de temps un dels majors reptes de les solucions climàtiques naturals. Actualment, les principals fonts d’ingressos dels boscos, ecosistemes marins o aiguamolls provenen de l’extracció o la destrucció. Hem de canviar l’economia subjacent per fer que els ecosistemes naturals valguin més la vida que els morts. Si no ho fem, la destrucció de la natura continuarà al seu ritme, contribuint al canvi climàtic irreversible, a la pèrdua de biodiversitat i a devastar les vides i els mitjans de subsistència de les persones locals i indígenes. escriu el director executiu emergent Eron Bloomgarden.

La bona notícia és que el 2021 té un inici prometedor. A principis d’aquest mes a la cimera One Planet, compromisos financers significatius estaven fets per a la natura. El principal dels compromisos va ser el compromís del primer ministre britànic, Boris Johnson, de gastar almenys 3 milions de lliures esterlines en finançament internacional del clima en natura i biodiversitat durant els propers cinc anys. Abans d’aquest anunci, 50 països es comprometen a protegir almenys el 30% de les seves terres i oceans.

Aquesta és una notícia benvinguda. No hi ha solució a les crisis climàtiques ni de biodiversitat sense acabar amb la desforestació. Els boscos representen aproximadament un terç de les possibles reduccions d’emissions necessàries per assolir els objectius fixats a l’Acord de París. Contenen 250 milions de tones de carboni, un terç del pressupost restant de carboni del món per mantenir la temperatura a 1.5 graus centígrads per sobre de l’era preindustrial. Absorbeixen aproximadament el 30% de les emissions mundials, contenen el 50% de la biodiversitat terrestre restant del món i donen suport a la subsistència de més de mil milions de persones que en depenen. Dit d’una altra manera, acabar amb la desforestació tropical (en paral·lel a la descarbonització de l’economia) és essencial si volem seguir el camí a 1.5 graus i preservar la nostra biodiversitat essencial.

La qüestió és com comprometre aquest finançament d’una manera que condueixi a acabar amb la deforestació, definitivament.

Per a això, cal protegir els boscos tropicals a països o estats sencers, treballant amb governs i responsables polítics, que amb la combinació adequada de finançament públic i privat, es poden comprometre a reduir la desforestació a gran escala.

Aquesta no és una idea nova i es basa en les lliçons apreses durant les darreres dues dècades. El més important és que els programes a gran escala no es materialitzaran en absència d’un augment massiu dels nivells de suport públic i privat. Fins i tot el suport al finançament per centenars de milions de dòlars no sempre és suficient per donar confiança als països que els programes de protecció forestal a gran escala mereixen la inversió inicial en capital monetari i polític.

L’escala de finançament necessària supera amb escreix el que realment es pot aconseguir amb els fluxos d’ajuda governamental o el finançament per a la conservació; també s’ha de mobilitzar el capital del sector privat.

La millor manera d’aconseguir-ho és mitjançant l’ús de mercats internacionals per a crèdits de carboni i capitalització de la creixent demanda del sector privat de compensacions d’alta qualitat i d’impacte mentre competeixen cap als objectius d’emissions netes de zero. D’acord amb aquest sistema, els governs reben pagaments per les reduccions d’emissions que aconsegueixen evitant la pèrdua i / o degradació dels boscos.

La clau és que governs donants com el Regne Unit, França i Canadà ajudin a construir la infraestructura per valorar adequadament la natura, inclòs el suport a la conservació i la protecció, així com a l’establiment i l’ampliació de mercats de carboni voluntaris i de compliment que inclouen l’acreditació de crèdits forestals.

En aquest darrer punt, seguint el lideratge de Noruega, poden utilitzar part del seu finançament compromès per establir un preu mínim per als crèdits generats per programes a gran escala. Aquest enfocament deixa les portes obertes perquè els compradors privats puguin pagar un preu més alt a la llum de la demanda creixent d’aquests crèdits, alhora que dóna tranquil·litat als governs dels països forestals que hi hagi un comprador garantit passi el que passi.

Ens trobem en un punt d’inflexió on es poden mobilitzar nous programes significatius de protecció forestal gràcies a un augment quàntic de les finances públiques i privades. Els governs donants estan en condicions d’assegurar ara cofinançament de milers de milions de dòlars americans d’una sèrie d’actors privats per donar suport als programes nacionals de protecció forestal que generin crèdits de carboni. Canalitzar fons públics i de missió addicionals catalitzarà la inversió privada i seria transformador en l’acceleració del desenvolupament d’aquest mercat crític, que beneficiaria la recuperació verda, la solvència dels països forestals i el benestar del planeta i de la humanitat.

Seguir llegint

Inici

Google amenaça amb deixar el mercat de cerques d’Austràlia

publicat

on

Google va amenaçar amb retirar el seu motor de cerca d'Austràlia si el país aprova una llei que obliga a l'empresa a negociar els termes de pagament amb els editors locals per accedir al seu contingut. escriu Joseph Waring.

Melanie Silva, MD d'Austràlia i Nova Zelanda, va dir a un comitè del Senat que revisava el pla que Google no tindria "altra opció real" que retirar els seus serveis de cerca si es convertís en llei.

Google va publicar els comentaris de Silva en un bloc: va afirmar que la proposta actual presenta un "risc financer i operatiu inmanejable" per a la companyia i va pressionar per un enfocament que li permetés pagar als editors sense retirar els seus serveis de cerca.

En un bloc, Peter Lewis, director del Centre de Tecnologia Responsable de l'Institut d'Austràlia, va dir que els comentaris "formen part d'un patró de comportament amenaçador que esgarrifa a qualsevol que valora la nostra democràcia".

Lewis va assenyalar que l'amenaça va seguir un "experiment cínic i secret" als usuaris de Google les darreres setmanes, on les notícies havien estat retirades dels seus serveis sense previ avís.

Pagament just

El govern proposta està dissenyat per garantir que les plataformes digitals acceptin un pagament just per accedir al contingut de notícies locals.

La setmana passada, el govern dels EUA va demanar a Austràlia que ho fes deixeu anar el moviment i adoptar un codi de conducta voluntari.

En un comunicat presentat a principis d'aquesta setmana, Google va argumentar que el codi previst exigiria que pagui a totes les empreses de notícies registrades el simple fet de tenir un enllaç al seu contingut de notícies a la cerca: "Aquest requisit destruiria el model de negoci de qualsevol motor de cerca".

Seguir llegint
anunci

Twitter

Facebook

Tendències