Connecteu-vos amb nosaltres

General

Mitigar els danys químics potencials amb una extensa normativa

publicat

on

Un empresari l’empresa del qual utilitza una gran varietat de productes químics pot trobar-se frustrat per l’extensa regulació governamental que regula tot el que fa a l’ús, emmagatzematge i eliminació d’aquests productes químics. La normativa pot ser frustrant. Tant sabem. Però la normativa es posa en marxa per mitigar els danys causats pels perills químics.

Aquestes regulacions varien d’una jurisdicció a l’altra. També ho fan les agències governamentals que supervisen els esquemes reguladors. Aquí, al Regne Unit, els productes químics del lloc de treball es regeixen en gran mesura per la Seguretat i salut executiu (HSE). Als EUA, hi ha diversos organismes reguladors amb autoritat, inclosos OSHA i l'EPA.

En última instància, correspon als propietaris d’empreses conèixer i comprendre la normativa que els és aplicable. Això no sempre és tan fàcil com sembla. Tot i això, no hi ha lloc per a la negligència ni la ignorància. Els vessaments de productes químics poden danyar els béns, perjudicar la vida salvatge i posar en perill empleats i hostes per igual.

Reglaments químics del Regne Unit

La darrera legislació aprovada al Regne Unit sobre els productes químics a la feina és la Control de substàncies perilloses per a la normativa sanitària (COSHH) 2002. Les directrius d’aquesta legislació cobreixen diverses indústries, incloses l’agricultura, la reparació de vehicles de motor, la neteja, la impressió i molt més.

En termes més senzills possibles, COSHH és una legislació que exigeix ​​als empresaris que controlin totes les substàncies que puguin ser perilloses per a la salut humana. Els empresaris han de fer el següent, com a mínim:

 • Conegueu els perills per a la salut dels productes químics respectius.
 • Determineu la millor manera de prevenir danys als empleats.
 • Proporcionar mesures de control adequades.
 • Assegureu-vos que les mesures de control funcionen correctament.
 • Educar, informar i formar els empleats en un ús segur de productes químics.
 • Assegureu-vos que els empleats utilitzen productes químics correctament.
 • Superviseu la salut dels empleats, si escau.
 • Elaborar un pla de resposta a emergències.

Una gran part de la seguretat química en el lloc de treball està realitzant una avaluació de riscos obligada pel govern. Les solucions desenvolupades a partir d’una avaluació integral del risc en un entorn pesat de productes químics inclourien l’adquisició de productes kits i recàrregues de vessaments químics, juntament amb altres esforços de mitigació per combatre els vessaments reals.

Exposició al plom del Regne Unit

Tot i que el plom no és tècnicament una substància química, s’inclou a la guia química de l’HSE. Treballar amb plom amb seguretat està cobert per Reglament de control del plom en el treball (CLAW) 2002. Igual que COSHH, CLAW exigeix ​​als empresaris que evitin els danys causats per l'exposició al plom als empleats i als visitants.

Sempre que sigui possible, els empleats i els hostes s’han de mantenir totalment exposats al plom. Quan això no sigui possible, s'ha de controlar l'exposició perquè es mantingui com a mínim. Els empresaris estan obligats a:

 • Reviseu els processos de treball adequats.
 • Utilitzeu controls d’accés adequats.
 • Mantingueu tots aquests controls en bon estat de funcionament.
 • Mantingueu registres adequats relacionats amb l'exposició al plom.
 • Consulteu els professionals mèdics sobre la vigilància mèdica.

El plom és perillós per a l’ésser humà de diverses formes. En un entorn laboral, les persones sovint s’hi exposen a través de pols, vapor o fums. L’exposició al plom pot causar una reacció immediata en algunes persones, però són els efectes a llarg termini de l’absorció de plom els que causen els pitjors problemes.

Fitxes tècniques de seguretat química

Al Regne Unit, tots els productes químics classificats com a "perillosos per al subministrament" es venen als clients amb les fitxes de dades de seguretat química (FDS). Com a propietari d’una empresa que compra aquests productes químics, seria la vostra responsabilitat llegir i entendre completament els fulls de dades per poder avaluar adequadament qualsevol risc per als vostres empleats i visitants.

Una SDS proporciona molta informació valuosa. Per exemple:

 • perills - Un full de dades explicarà detalladament els perills particulars associats a aquest producte químic.
 • Emmagatzematge i manipulació - Un full de dades explicarà com emmagatzemar i manipular el producte químic de manera segura.
 • Mesures d’emergència - Un full de dades explicarà quines mesures d'emergència són necessàries en cas que la substància química s'escapi o vessi.

Com podeu veure, els reguladors britànics han establert l’esquema SDS per ajudar els propietaris d’empreses a comprendre realment els perills dels productes químics que utilitzen. Els fabricants i distribuïdors necessiten un esforç addicional per crear i distribuir els fulls de dades. També requereix un esforç per part del propietari de l'empresa i dels seus empleats per llegir i entendre la informació. Però al final, el coneixement és poder. Conèixer tots els detalls més detallats sobre un producte químic perillós pot significar la diferència entre prevenir danys i deixar que es produeixi.

Incendis i explosions químiques

Alguns productes químics són perillosos, ja que l’exposició a ells pot provocar problemes de salut a llarg termini. Altres són perillosos a causa del potencial de cremar o explotar. Aquests productes químics inflamables representen un perill no només per als empresaris i els seus empleats, sinó també per als propietaris i empleats de les empreses veïnes.

Els productes químics en risc d'incendi i explosió estan coberts per diversos esquemes reguladors, entre els quals destaquen els Reglament sobre substàncies perilloses i atmosferes explosives 2002. La normativa estableix la responsabilitat dels empresaris i empresaris autònoms per protegir a qualsevol persona amb qui es trobi en contacte.

Aquesta legislació en particular és una mica complicada per definir substàncies perilloses. Una substància perillosa és qualsevol substància que podria controlar-se o explotar si no es controla adequadament. Si una substància pot cremar o explotar com a conseqüència de la corrosió del metall, també es considera perillosa. Els propietaris d’empreses han de:

 • Coneix les substàncies perilloses que utilitzen i els riscos d’aquestes substàncies.
 • Establir mesures de control per mitigar el risc.
 • Elaborar plans i procediments per fer front a emergències.
 • Informar i formar els empleats en els procediments adequats per controlar aquestes substàncies.
 • Identificar i classificar les àrees del lloc de treball on existeixi el risc d’ignició.

Les substàncies perilloses poden ser les substàncies químiques més problemàtiques del lloc de treball per la seva volatilitat. No cal dir que els empresaris no poden assumir cap risc.

A partir de la informació d’aquest post, s’hauria de veure que el Regne Unit es pren seriosament els productes químics del lloc de treball. També ho fan la majoria d’altres jurisdiccions. El principal punt de tot això és recordar que existeixen regulacions governamentals per mitigar al màxim el risc. Alguns productes químics del lloc de treball són massa perillosos per emmagatzemar-los, manipular-los i utilitzar-los sense cura. La normativa està dissenyada per assegurar-se que això no passi.

Seguir llegint

General

Consideraran les autoritats russes l'extradició de Pyotr Kondrashev?

publicat

on

Al maig d’aquest any, les agències policials de Xipre van lliurar a la Fiscalia General de Rússia l’exdirector superior del Perm Ecoprombank, Andrei Tuev, que va ser posat a la llista de buscats el 2016, indica el portal Rambler.

A Rússia, se l’acusa d’abús d’autoritat, que va causar danys al banc al voltant de 500 milions de rubles. Van trigar uns quatre anys a resoldre el problema de l’extradició. (https://www.politicallore.com/pyotr-kondrashev-can-be-extradited-to-russia/26142)

Perm "Ecoprombank" va fallir el 2014. El Banc Central va revocar la seva llicència per a una política de crèdit arriscada, la col·locació de fons en actius de baixa qualitat, la impossibilitat de complir les obligacions envers els clients i els dipositants. Els experts del Sostav.ru van prestar atenció que "un dels propietaris del banc és un oligarca i un membre de la llista Forbes, Petr Kondrashev. El seu nom s’associa amb assassinats ressonants, estafes pressupostàries i la retirada de diners a l’estranger. Si Ecoprombank s'hagués anomenat el banc de Petr Kondrashev, gairebé ningú li hauria confiat res. Però sovint aquestes persones prefereixen romandre a l’ombra ".

Segons els experts del mercat, després de quatre anys de litigis amb les autoritats xipriotes sobre Andrei Tuev, les autoritats russes podran obtenir noves dades sobre el control informal de Petr Kondrashev sobre Ecoprombank.

No obstant això, l'extradició del senyor Tuev i la seva voluntat de cooperar amb els investigadors poden ajudar a revelar els detalls de l'esquema de robatori. L'interès particular dels investigadors pot ser el fet de substituir actius comercialitzables de 673 milions de rubles que costen el deute de l'individu i de l'organització amb una credibilitat desconeguda.

Els mitjans de comunicació de Kommersant asseguren que la investigació pot augmentar el nivell de consciència. La seva font esmenta que el 2018 Vadim Manin, antic vice de Tuev, va ser acusat de deduir apartaments del dipòsit. Va ser declarat culpable per abús d’autoritat i condemnat a 2,5 anys de presó. Segons fonts de Kommersant, el comitè de crèdit i els membres del consell testifiquen contra Manin. “Va ser fàcil per a ells, perquè Vadim Manin va viure a l'estranger diversos anys. Però ara Tuev pot donar "el seu" testimoni per episodis que la investigació encara no ha conegut - va dir la font. “La investigació, evidentment, va esperar l'extradició de Tuev, perquè Petr Kondrashev va romandre a l'ombra durant molt de temps. És evident que ara, segons revelen nous episodis, les autoritats russes poden sol·licitar la seva extradició. I tenen totes les possibilitats d’èxit ”.

Seguir llegint

General

Després que els bloquejos van devastar el sector immobiliari del Regne Unit, les clàusules Covid podrien protegir els compradors i venedors d’habitatges?

publicat

on

Després de mesos de minimitzar la perspectiva d’una pròrroga de les vacances per impostos de segells per a vendes de propietats de fins a 500,000 lliures esterlines, el canceller del Regne Unit, Rishi Sunak, va optar per un nou i audaç conjunt de mesures d’estímul per al sector de l’habitatge britànic Pressupost 2021 presentat a principis d’aquest mes. A més d'una pròrroga de tres mesos a les vacances fiscals del segell, que originalment havia de caducar el 31 de març, però ara corre fins a finals de juny, seguit de tres mesos addicionals d’exempcions en algunes vendes per garantir una “transició suau cap a la normalitat”, el canceller també desplega una garantia hipotecària per als préstecs per a la llar amb un dipòsit del 5%.

Els resultats de l'enquesta de la Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) suggereixen que les mesures no arribaran ni un moment massa aviat. Tot i que el sector de l'habitatge va mostrar xifres fortes després que es van aixecar les mesures de bloqueig el maig passat, cosa que va impulsar el mercat a un màxima de sis anysEls prestamistes del Regne Unit van assegurar la recuperació que no duraria restringint l'accés a les hipoteques. En sortir del primer tancament, els bancs britànics van reduir les ofertes hipotecàries a dos i cinc anys a tipus fix en un 95% de Loan to Value (LTV) de 105 a només 15, amb registre altes taxes de amortització adjuntes.

Com a tal, després d’un pressa de l’activitat immobiliària va seguir els dos primers mesos de bloqueig i va demanar prediccions d'una recuperació immobiliària a la segona meitat de l'any passat, a deixar anar durant els dos primers mesos del 2021, es va demostrar la necessitat d'expectatives realistes en una economia de l'era de la pandèmia. RICS va trobar un 29% de caiguda en les consultes de compradors al gener i una nova (si més moderada) caiguda del 9% al febrer, amb els enquestadors que veuen menys propietats al mercat. En contrast amb l’optimisme post-tancament de l’any passat, molts analistes del mercat immobiliari van predir un baixista 2021 abans dels últims anuncis de Sunak, fins i tot quan agents immobiliaris com Savills van reaccionar al nou pressupost amb novetats prediccions dels preus en auge que vindran.

Per sobre de tot, l’impacte sobredimensionat de les intervencions de Sunak en un sector de l’habitatge inestable apunta a l’important paper que el govern del Regne Unit ha jugat a l’hora de mitigar l’impacte de la pandèmia en els compradors i venedors d’habitatges durant l’últim any. Aquesta realitat s’alimenta de les accions governamentals més extenses, més enllà dels plans hipotecaris i les vacances fiscals, per estabilitzar el sector immobiliari i donar suport a les persones que intenten participar-hi, particularment a Anglaterra, on ha deixat l’estructura única de la cadena de propietats de les transaccions. moltes famílies en dificultats econòmiques difícils.

Com va dir Beth Rudolf de la UK Conveyancing Association EuReporter: “El govern hauria d’haver obligat a millorar el procés de mudança de casa perquè les transaccions no trigessin de mitjana 22 setmanes. Ho tenen tot al seu abast amb la regulació [dels] agents immobiliaris, els informes de la Comissió de Dret sobre arrendament i les solucions desenvolupades pel grup de compra i venda d’habitatges creat per donar suport al ministeri, però malauradament sembla que hi ha creença en algunes parts. del Govern que la regulació obligatòria no és la solució. Creiem que és exactament el que es requereix, perquè el lliurament voluntari de canvis per part d’advocats i agents immobiliaris no arribarà prou lluny ”.

Una de les mesures potencials més efectives per reforçar el mercat de l'habitatge enmig d'una crisi sanitària imprevisible podria ser la "Clàusula CovidÉs recomanat per professionals del sector immobiliari després que la pandèmia hagi interromput milers de transaccions l'any passat. Amb Covid-19 que exposa defectes fonamentals en el sistema de la cadena immobiliària, aquestes clàusules podrien oferir al Govern un primer pas en el camí cap a una reforma més fonamental de la indústria?

Els xocs repetits per a compradors i venedors disminueixen la demanda

El canceller té a la vista la data límit original del 31 de març per a la renúncia a l’impost de segell reflecteix un canvi en la visió del Govern sobre les seves responsabilitats. Tot i que la ruptura original va provocar un augment de les compres de cases a la segona meitat del 2020, les famílies que van intentar comprar les primeres setmanes d’aquest any es van enfrontar al que Trucades de la BBC "Una carrera per superar el termini fiscal", ja que l'augment de la demanda impulsat pel govern va produir retards entre els agrimensors, agents immobiliaris i altres professionals de la propietat immobiliària. Tot i el risc plantejat a centenars de milers de transaccions al 'vora del penya-segat', i un campanya intensa Els compradors d'habitatges i les associacions de béns arrels per aconseguir una pròrroga, el canceller s'havia negat repetidament a retrocedir el termini abans que la pròrroga finalment passés a formar part del nou pressupost.

L’experiència de les vacances fiscals per segells i dels compradors d’habitatges que perdrien desenes de milers de lliures si no acabaven les seves compres abans que caduqués, es feien ressò de les experiències traumàtiques de milers de possibles compradors i venedors de cases atrapats en el primer tancament fa menys d’un any. Com a resultat del tancament inicial del 2020, durant el qual es va tancar per força el sector immobiliari al costat de la resta de l'economia, es va trobar una enquesta de Butterfield tres de cada deu possibles compradors que havien assegurat "hipoteques en principi'(MIP) va treure la catifa de sota els seus peus, perdent el dipòsit de canvi com a conseqüència de l'aturada que va entrar en vigor després de l'intercanvi de contractes d'habitatge.

La naturalesa única del mercat immobiliari a Anglaterra, estructurat sobre la base de "cadenes" que uneixen múltiples transaccions, fa que els compradors i venedors anglesos siguin particularment susceptibles a l'impacte de xocs com Covid. Els compradors que es troben enmig d’una cadena trencada, en què el seu propi comprador ja no pot completar una compra, no tenen dret a recuperar el dipòsit que deuen al venedor en la seva transacció posterior. Com a corredor hipotecari explicat fins al Vegades: “Els acords de [dipòsit] en principi no són jurídicament vinculants. Esperareu que en la majoria dels casos els venedors siguin simpàtics i alliberin l’altra part del contracte a un cost reduït o sense cost, però contractualment no estan obligats a fer-ho ”.

Estandarditzar la clàusula Covid per protegir tant els compradors com els venedors

Fins i tot abans de l'inici de la pandèmia, la causa de un de cada cinc els fracassos en la compra de propietats van ser un trencament a la cadena. El 2017, el fenomen va costar propietaris de més de 500 milions de lliures a l'any en els costos de recuperació, valoració, corretatge i enquesta no recuperats, tot deixant als venedors propietats més difícils de vendre. Els tancaments vinculats a Covid han augmentat aquests riscos, ja que Butterfield va trobar que més de la meitat dels compradors enquestats es van trobar atrapats a mitja cadena com a conseqüència del bloqueig. Completament quatre de cada deu compradors es van veure obligats a retirar-se de la compra després d'acceptar la seva oferta.

Tot i que els ministres s’enfronten a trucades per abordar el sistema de la "cadena de propietats", pot ser que el govern del Regne Unit estandarditzi i exigeixi una mesura provisional "Clàusula Covid-19S'ha desenvolupat com a col·laboració entre el Ministeri d'Habitatge, Comunitats i Administracions Locals i el Grup de Compra i Venda d'habitatges. Tot i que l’aplicabilitat d’aquestes clàusules es limita a determinades circumstàncies directament relacionades amb la pandèmia, l’experiència viscuda de l’any passat demostra el seu potencial impacte beneficiós sobre el benestar financer i emocional de milers de possibles compradors d’habitatges. El propi sector també ha acollit amb beneplàcit la clàusula, amb Beth Rudolf que la considera "una gran idea, lliurada molt ràpidament per donar suport a la indústria i als consumidors".

Aquesta nova clàusula, desenvolupada amb aportacions governamentals, encara és lluny de ser obligatòria o universal en els contractes immobiliaris, plantejant la qüestió de si el Govern hauria d’emprendre un esforç per promoure o fins i tot exigir l’ús d’aquestes clàusules fins al final de la crisi actual. . Esforços de base, com ara la Campanya per a la salvaguarda dels compradors i venedors d’habitatges del Regne Unit (CCR-UK), per exemple, insten el secretari d’Habitatge Robert Jenrick i el govern a estendre “protecció i suport públic”Als compradors i venedors afectats fent que la 'clàusula Covid' sigui legalment obligatòria i vàlida a partir del començament del primer tancament el març passat.

Acció parlamentària a amplieu la missió d’aquestes clàusules, o per estendre retroactivament les seves proteccions als milers d’individus que ja han estat afectats per decisions doloroses (però necessàries) de salut pública, també podrien oferir al govern una via més realista a curt termini per dur a terme accions concretes en resposta a crisi immobiliària, tot restablint la confiança del públic en l'estabilitat del sector de l'habitatge i establint les bases per a una reforma més àmplia en els propers mesos.

Igualment, líders de la indústria com Rudolf adverteixen que el camí cap a una reforma a llarg termini s’estendrà molt més enllà de la pandèmia. Entre les moltes qüestions que requereixen un canvi normatiu: la manca d'un mandat per a "proporcionar subministrament d'informació inicial a la llista, incloent informació sobre arrendament, renda i autoritat", l'absència d'un requisit perquè els compradors "demostrin que poden pagar la propietat mitjançant un certificat confirmar la decisió del seu prestador en principi o font de fons "i que els venedors demostrin la seva relació amb la propietat" per evitar fraus de suplantació d'identitat del venedor ", i la necessitat de" regular els agents immobiliaris i digitalitzar el registre de la propietat, tant pel que fa a les sol·licituds i fets llegibles per màquina ".

Si i quan el Regne Unit soluciona aquestes deficiències normatives, els representants de la indústria insisteixen que "una vegada que s'accepti una oferta, les parts podran fer transaccions relacionades sabent que tot passarà", en resum, que tant els compradors com els venedors gaudiran d'un nivell de seguretat que ha faltat molt al mercat des del començament de la pandèmia.

Seguir llegint

General

Apple lluita amb la investigació antimonopoli sobre les denúncies de termes inequitatius als desenvolupadors d'aplicacions

publicat

on

Pel que fa al procediment que segueix Apple per operar la botiga d'aplicacions iOS, la companyia ha topat amb una altra investigació antimonopoli a Europa. Segons CMA, Autoritat per a la Competència i els Mercats del Regne Unit, la investigació s'ha iniciat a causa de queixes d'alguns desenvolupadors que al·legaven a la companyia per termes inequitats. Al mateix temps, els passos d'Apple en el sector digital també són els responsables d'aquesta investigació.

Ara, la investigació realitzada per CMA jutjarà si Apple ha creat una posició dominant pel que fa a la distribució d'aplicacions en dispositius alimentats per iOS al mercat del Regne Unit o no. Afegint-ne més, un comunicat de premsa de la CMA afirmava que la investigació també identificaria si l’empresa s’ha esforçat a imposar clàusules anticompetitives o injustes als desenvolupadors. Per tant, si els usuaris es veuen obligats a tenir una elecció limitada o si paguen una quantitat més alta en comprar els complements i les aplicacions o no.

No obstant això, esmentant que només és l'etapa inicial de la investigació, el comunicat de premsa també ha afirmat que encara no s'ha decidit si l'empresa ha incomplert la llei o no.

El cap executiu de CMA, Andrea Coscelli, ha fet una declaració a part. Va afirmar que milions de persones utilitzen aplicacions per a iOS per fer diverses tasques com demanar un menjar per emportar, jugar a jocs o consultar l'informe meteorològic cada dia. Per tant, les queixes que afirmen que Apple està forçant termes inequívocs, basats en la seva posició al mercat i que impedeixen la competència i les opcions, que al seu torn, obligant els clients a mantenir-se dins d’opcions limitades i costoses, han de ser analitzades a fons. 

No obstant això, els jugadors que els agrada apostar pels jocs de casino en línia no necessiten ser prudents sobre aquest estira i arronsa mitjançant els seus telèfons. La majoria dels casinos en línia estan molt presents a l’App Store d’Apple, tot i que tenen una bona existència en telèfons que funcionen amb Android. I els jugadors que estan acostumats a l’experiència del joc mòbil saben que aquests casinos no ofereixen més que excel·lència. Si necessiteu alguna cosa com a prova, fes un cop d'ull a un nou casino en línia empapats d’imantar les opcions de joc i d’ofertes gratificants gratificants.

Tot i que en resposta a la investigació antimonopoli iniciada per CMA, Apple ha estat vocal a través d'una declaració que el portaveu d'Apple va enviar als mitjans de comunicació. En aquesta declaració, Apple ha esmentat que Apple havia estat considerada un lloc segur i fiable per als usuaris per descarregar qualsevol aplicació que prefereixin des de la botiga d’aplicacions, alhora que era una oportunitat comercial prolífica per a desenvolupadors d’aplicacions de tot el món. Només al Regne Unit, l’economia de les aplicacions per a iOS està donant feina a milers d’empleats. Amb una idea única i funcional, els desenvolupadors poden arribar a tots els usuaris d’Apple a tot el món.

A més, es va afirmar que la companyia manté fecunda la seva creença en el concepte de mercats competitius per obtenir idees constructives. La botiga d'aplicacions d'Apple ha estat fent de màquina d'èxit per als desenvolupadors d'aplicacions. La companyia ha mantingut un rigorós estàndard aplicat a tots els desenvolupadors que treballen amb la companyia. La companyia també està atenta a oferir una seguretat adequada per als clients contra la recopilació il·legítima de dades i el malware. Tot i això, Apple està desitjant donar un cop de mà a la investigació que demostri com les seves directrius de seguretat, privadesa i contingut han situat la seva App Store com un dels mercats més fiables tant per als desenvolupadors com per als usuaris.

Quan Apple es va adonar de mantenir el seu optimisme i CMA també continuaria la seva investigació per esbrinar la veritat, el mercat d'aplicacions iOS segurament continuaria sent un àmbit just i legítim per als usuaris, mantenint els desenvolupadors satisfets.

Seguir llegint

Twitter

Facebook

Tendències