COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Els mesos de maig i juny són importants per a les curses de cavalls tant als EUA com a Europa. Es celebren curses importants a banda i banda de l'estany i es crearan noves superestrelles. Qui sortirà com a favorit per guanyar aquestes curses? Les darreres setmanes s'han vist grans canvis en els mercats d'apostes.

A la UK, tota l'atenció es centrarà en l'Epsom Derby and Oaks. Aquests són els dos clàssics principals que se celebren cada any. Els darrers cinc anys han vist com Aidan O'Brien o Charlie Appelby entrenen el guanyador de l'Epsom Derby. Aquest domini es podria trencar aquest any.

El Dante Stakes és una cursa important en el camí cap a l'Epsom Derby. La setmana passada a York, Desert Crown va guanyar la cursa del Grup 2 per tres llargs i quart. Aquesta era només la seva segona vegada en un hipódrom i el corredor de Sir Michael Stoute es va mantenir bé a l'últim estadi.

L'Epsom Derby és un furlong i mig més llarg que el Dante, però Desert Crown hauria de veure aquesta distància addicional. El seu entrenador ha guanyat l'Epsom Derby en cinc ocasions, però no des del 2010, una altra victòria és possible el 4 de juny.

Desert Crown estava disponible a 33/1 a principis d'aquest estiu. Després de la seva victòria de Dante, ara és el favorit 9/4. El mercat d'apostes per a l'Epsom Derby ha vist molts canvis i és Stone Age (entrenat per Aidan O'Brien) el segon favorit amb 5/2. Una victòria al Derby Trial a Leopardstown va veure que les seves probabilitats es van reduir, però aquest és un cavall que no va guanyar una cursa fins al seu sisè intent.

Hi ha un nou favorit per als Epsom Oaks que tindrà lloc el 3 de juny. Emily Upjohn, muntada per Frankie Dettori és tan curt com 5/4 per guanyar aquest clàssic. Les seves probabilitats es van reduir considerablement després de guanyar el Musidora Stakes a York la setmana passada. Entrenada per John i Thady Gosden, aquella victòria de cinc llargs i mig va ser el seu tercer èxit, i la potrera anirà a Epsom invicta.

Als Estats Units, la segona i la tercera etapa de la Triple Corona tenen lloc aquest mes i el que ve. Els jugadors encara estan superant el xoc de 80/1 Rich Strike guanyant el Kentucky Derby el 7 de maig. El Preakness Stakes tindrà lloc a Pimlico el 21 de maig amb Epicenter (segon a Kentucky) com a favorit 11/10. Zandon (tercer a Kentucky) és el segon favorit a 4/1 amb Rich Strike 7/1, van informar els experts en apostes de cavalls.

anunci

L'últim tram de la Triple Corona és el Belmont Stake l'11 de juny. El favorit actual per a aquesta cursa és Mo Donegal a 7/2. Ha guanyat tres de les seves cinc carreres, però només va acabar cinquè al Kentucky Derby. Com li hauria anat si no l'havien colpejat? No està a Preakness, així que es pot guanyar una compensació a Belmont Stakes.

We are the People és el segon favorit a 5/1. amb Epicenter 6/1 i Rich Strike 12/1. Podeu esperar les probabilitats dels dos últims nomenats si ho fan bé a Preakness Stakes.

Un mes de juny emocionant també es celebra el Prix du Jockey Club a Longchamp el 5 de juny. Modern Games persegueix un cronometrador de cinc aquí. Aquest any, el corredor de Charlie Appelby va guanyar el Grup 1 Poule d'Essai des Poulains aquesta temporada i té 5/2 de guanyar el 5 de juny.