Connecteu-vos amb nosaltres

Comissió Europea

La regulació dels cigarrets electrònics pels responsables polítics "ha de donar suport a la decisió presa pels diputats elegits democràticament"

COMPARTIR:

publicat

on

cigarreta electrònicaEl dimarts 12 de novembre, els responsables polítics del Parlament Europeu, del Consell i de la Comissió debatran sobre la regulació dels cigarrets electrònics al tríleg. Aquesta serà la primera vegada que es discutirà formalment la regulació dels cigarrets electrònics, ja que els diputats de tot l’espectre polític van votar aclaparadorament per rebutjar les propostes per regular els cigarrets electrònics com a medicament.

Davant d'aquesta discussió, Totally Wicked, un fabricant de cigarrets electrònics amb seu al Regne Unit i Alemanya, ha demanat als responsables polítics que donin suport a la decisió presa pels eurodiputats.

En 8 octubre, Els eurodiputats van votar a favor de l'esmena 170 que proposa regular els cigarrets electrònics en la mateixa línia que els productes del tabac. Com a resultat, els eurodiputats han deixat clar que volen que els cigarrets electrònics continuïn sent de lliure accés com els tabacs.

Aquest va ser un vot important ja que els cigarrets electrònics no són un medicament; són un producte de consum. En poques paraules, són una alternativa als cigarrets de tabac.

Tot i reconèixer els avantatges dels cigarrets electrònics, alguns responsables polítics encara tenen tres preocupacions principals:

 · Eels cigarrets lectrònics podrien ser una porta d’entrada per als nens a fumar cigarrets de tabac;

· ila publicitat adequada encanta fumar i;

anunci

· salguns fabricants de cigarrets electrònics fan afirmacions sobre la salut sobre els seus productes.

Tant si aquestes preocupacions són fonamentades com si no, l’esmena 170 aborda totes aquestes qüestions alhora que estableix un règim regulador molt estricte per a la venda i fabricació de cigarrets electrònics.

Si les propostes incloses a l'esmena 170 es convertissin en llei, es prohibiria la venda de cigarrets electrònics a menors de 18 anys i la publicitat de cigarrets electrònics. L'esmena 170 també obligaria un fabricant de cigarrets electrònics a fer una reclamació mèdica sobre el seu producte per tenir aquests productes regulats medicinalment. Si s’aplica correctament, aquest conjunt de regulacions exigiria exigir requisits de compliment als fabricants i distribuïdors actuals i aborda totes les preocupacions principals que han defensat aquells que busquen controls de regulació de medicaments.

Totally Wicked ha escrit a tots els responsables de la formulació de polítiques, tant si van donar suport o no a la regulació medicinal dels cigarrets electrònics, demanant-los que tornessin a examinar l’esmena 170 i que es fessin una pregunta senzilla: Què és l’esmena 170 que no aconsegueix per aconseguir això? règim de regulació medicinal?

El conseller delegat de Totally Wicked, Fraser Cropper, va dir: "Els cigarrets electrònics haurien de ser regulats de manera robusta i adequada, per la qual cosa aquest vot a favor de l'esmena 170 era tan important i per què tots els responsables polítics, tant a Brussel·les com als estats membres, haurien de dedicar-se el temps a estudiar Si s’apliquen correctament, les propostes establertes a l’esmena 170 obligarien a exigir els requisits de compliment dels fabricants i distribuïdors actuals i aborden totes les preocupacions principals que han defensat els que busquen controls de regulació de medicaments.

"Aquesta esmena va ser un compromís dur que la indústria dels cigarrets electrònics estava disposada a acceptar. El que no podríem acceptar seria qualsevol intent de reforçar aquesta esmena. Espero que aquells responsables polítics que participin en les discussions del dimarts donin suport a la decisió de la eurodiputats elegits democràticament ".

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències