Connecteu-vos amb nosaltres

Plans familiars

Falta de finançament de 54 milions de dòlars per a la planificació familiar, la salut reproductiva i el VIH i la sida abans del termini establert pels ODM

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

2011_Haiti_dona embarassadaEuromapping 2013: la Guia definitiva d'assistència a la població mundial és llançat avui (26 de novembre) per DSW (Deutsche Stiftung Weltbevoelkerung) i EPF (Fòrum Parlamentari Europeu sobre Població i Desenvolupament) a les Jornades Europees del Desenvolupament i té un missatge descarnat: cinc anys després de l'inici de la crisi financera, desenvolupament mundial l’assistència continua patint. El resultat és que la comunitat internacional corre el perill real de no complir els objectius de finançament del 2015 establerts pels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. TEs pot descarregar l’informe Euromapping 2013 complet aquí.

AOD disminuint

L’ajuda global al desenvolupament (AOD) dels països de l’OCDE va ​​caure un 4% fins als 125.9 milions de dòlars el 2012, assolint els nivells vistos per última vegada el 2007. La majoria de donants internacionals i europeus continuen renunciant al seu compromís d’incrementar l’APD al 0.7% del RNB el 2015; només Dinamarca, Luxemburg, els Països Baixos, Noruega i Suècia van assolir o superar aquest objectiu el 2012.

anunci

El 15 es van reduir els pressupostos de desenvolupament a 2012 països, amb els més afectats per la crisi entre els que van aplicar les retallades més dures: Itàlia (un 24.7%), Grècia (17%) i Portugal (13.1%) i, més precipitadament, Espanya ( 49.7%). Malgrat això, però, la Comissió Europea i els estats membres de la UE continuen sent els principals donants, proporcionant el 50% de tota l’APD mundial el 2012.

Finançament per a l’aturada de l’assistència de la població

El finançament per a la planificació familiar, la salut reproductiva i el VIH i la sida, coneguts col·lectivament com a ajuda a la població, han estat greument afectats per les retallades als pressupostos de desenvolupament i el finançament s’ha estancat des del 2007. La majoria dels donants internacionals, inclosos tots els estats membres de la UE, no aconsegueixen compleixen el seu compromís de reservar el 10% de tota l'APD per a l'assistència de la població. La UE continua caient per darrere dels EUA, que aporten un 20% de la seva AOD, tant en termes de contribució absoluta com relativa a l’ajut a la població, de tot el seu finançament a l’ajuda a la població.

anunci

Diferència de finançament de 54 milions de dòlars

"En incomplir els seus compromisos d'ajuda internacional, els països estan fallant en les persones més vulnerables del món", va dir el secretari de l'EFF, Neil Datta. “Un finançament inadequat té conseqüències del món real per a les persones dels països més pobres del món. Ara estem veient, per exemple, proves que l’ús del preservatiu està disminuint a l’Àfrica subsahariana ”.

Euromapping conclou que si els donants han de complir els seus compromisos d’assistència a la població abans de la data límit del 2015, es necessiten 54 milions de dòlars addicionals per suplir els dèficits actuals, en particular per als serveis de salut reproductiva i planificació familiar.

"El sistema internacional es basa en que els estats facin el que diuen que faran", va dir Renate Baehr, directora executiva de DSW. “El finançament de l’assistència a la població salva vides: constitueix la primera línia en la lluita contra la sida, redueix la mortalitat materna i infantil i combat la violència contra les dones. Abans del 2015, encara hi ha temps perquè els països compleixin les seves promeses amb els compromisos d’APD. ”

Discapacitat

Les opinions de les persones amb discapacitat són rellevants: Posar fi a les consultes simbòlica

publicat

on

a4ba8b49984f3ff8553f7157ce0aa1f4Opinió d'Inclusion Europe: l'Associació Europea de Societats de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i les seves famílies  

És gairebé irònic. Tot i que la Comissió Europea s’ocupa de desenvolupar i preparar-se per a la publicació imminent de l’esborrany de la Llei d’accessibilitat europea i de la Directiva sobre la no-discriminació, la institució està incomplint les pròpies normes que treballa tant per veure adoptades i implementades.

A nivell de la Unió Europea, les persones amb discapacitat i les seves organitzacions representatives no han rebut informació sobre el contingut dels dos projectes legislatius i, en els darrers anys, no han tingut cap participació en el desenvolupament de les seves disposicions ni l’accés a la decisió. fer processos ells mateixos. Falta en gran mesura la participació de grups exclosos, com ara persones amb discapacitat intel·lectual o psicosocial, o persones en atenció institucional, en el desenvolupament de la legislació de la UE, o quan es produeix, és ad hoc i tokenística. Quan es convida a les persones amb discapacitat intel·lectual a participar en esdeveniments o consultes, sovint no se’ls proporciona un allotjament raonable per fer-ho. La majoria de la informació necessària per participar significativament és inaccessible per a ells i, fonamentalment, els processos i els entorns continuen sent inflexibles.

anunci

És hora que això canviï. Després d’haver signat i ratificat la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (UN CRPD), la Unió Europea ha d’adherir-se a les disposicions de l’article 4, que estableix clarament que haurà de “consultar i implicar activament les persones amb discapacitat, inclosos els nens”. amb discapacitats, a través de les seves organitzacions representatives ". Aquest és un punt que la delegació d’Inclusion Europe farà aquesta setmana a Ginebra, on el Comitè de Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides (Comitè CRPD) durà a terme un diàleg constructiu, basat en gran mesura en la llista de temes que va publicar a principis d’aquest any.

El diàleg constructiu forma part del procés d’examen de les mesures preses per la Unió Europea per garantir que es considerin els drets de les persones amb discapacitat en totes les propostes legislatives pertinents, així com en el desenvolupament de totes les polítiques de la UE, complint així el disposicions de la UN CRPD. Inclusion Europe demanarà el desenvolupament d'un codi de conducta per a la consulta i la participació de totes les persones amb discapacitat i les seves organitzacions representatives en els processos de presa de decisions de les institucions de la UE. Això requerirà que la UE invertiu en el reforç de la capacitat de les persones amb discapacitat a Europa i en mesures concretes per desenvolupar una gamma més gran de mètodes i eines.

S'espera que això inclogui la formació de funcionaris de la UE en la realització de consultes accessibles, el suport a la participació dels defensors propis en grups de treball, així com la producció d'informació accessible. En les seves observacions finals, que s’adoptaran com a resultat de la propera sessió i representaran un full de ruta per a la UE en la implementació de la CRPD en el futur, el Comitè de la CRPD ha de demanar a la UE que adapti els seus processos de consulta per complir els requisits de l’article 4. En cas contrari, les persones amb discapacitat encara quedaran paradoxalment excloses del desenvolupament de la legislació destinada a protegir les seves necessitats.

anunci

Les institucions europees han d’entendre d’una vegada per totes que quan es tracta de lleis i polítiques que afecten la seva vida, les opinions de les persones amb discapacitat sempre són rellevants i cal consultar-les sense excepció.

Seguir llegint

Xina

"No hi ha més ajustos a la política de planificació familiar"

publicat

on

XINA-POLÍTICA-CONGRÉSLa Xina no farà més ajustos a la seva política de planificació familiar per permetre que totes les parelles tinguin un segon fill el 2015, va dir dimarts (3 de març) un funcionari sanitari.

Ma Xu, cap de l'Institut de Recerca en Ciència i Tecnologia de la Comissió Nacional de Salut i Planificació Familiar i diputada al 12è Congrés Nacional del Poble, va dir que el país no establirà zones pilot aquest any per animar un segon fill per a totes les famílies .

Ma va respondre a una pregunta sobre els efectes de l'actual política relaxada, segons informa Beijing News.

anunci

En rodes de premsa anteriors, diversos funcionaris del govern van esquivar el tema.

Un total de 470,000 bebès que van néixer el segon fill van néixer el 2014 després que es permetés a les parelles tenir un segon fill si qualsevol dels pares és fill únic, va dir Ma.

Però les estadístiques actuals no reflecteixen els efectes de la nova política i el govern continuarà supervisant la situació durant diversos anys, va dir.

anunci

Mao Qun'an, portaveu de la comissió, va dir al gener que la Xina veurà més parelles que sol·liciten un segon fill aquest any que el 2014.

Les dues sessions d’aquest any també van presentar propostes que pretenien ajustar-se a l’actual política de planificació familiar.

Wang Ming, professor d’administració pública de la Universitat de Tsinghua i membre del 12è Comitè Nacional de la Conferència Consultiva Política del Poble Xinès, va presentar dues propostes, amb una que suggeria que el país animés totes les parelles a tenir un segon fill i que el govern tingués subvencionar aquelles famílies que ja tinguin un segon fill.

"A jutjar per la tendència poblacional de la Xina, el nombre de nounats caurà com una allau fins i tot si el país elimina totes les limitacions per tenir un segon fill", va dir Wang al Global Times.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències