Connecteu-vos amb nosaltres

Conferències

Lliçons per fer front a mal estat de cura de la MPOC a Europa i la investigació en Horitzó 2020

COMPARTIR:

publicat

on

WCD_Logo_2013Amb motiu del Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) de 2013 (20 de novembre), la Coalició Europea de la MPOC (ECC) i la Federació Europea d’Associacions de Pacients amb Malalties Al·lèrgiques i de les Vies Aèries (EPT) van organitzar un acte sota els auspicis de la Presidència lituana del Consell de la Unió Europea (UE). La conferència, titulada Quin paper tenen les malalties i els pacients en la configuració de l’horitzó 2020? Un estudi de cas de MPOC sobre la participació del pacient, es va discutir el Programa marc de la UE per a la investigació i la innovació - Horitzó 2020 i els estàndards d’atenció a la MPOC, amb la perspectiva del pacient.

La MPOC es va prendre com a estudi de cas, ja que aquesta malaltia pulmonar crònica està marcada per una prevalença creixent entre la població europea i és una de les principals causes de morts prematures a tot el món i, no obstant això, la consciència de la MPOC és en gran part insuficient.

El grau en què Horitzó 2020, l’instrument financer que implementa la Unió de la Innovació: una iniciativa de la UE destinada a garantir la competitivitat mundial d’Europa, és adequat per acollir investigacions específiques sobre malalties durant el debat. "Tenint en compte la prevalença i la càrrega social i econòmica de la MPOC, hauria d'haver-hi absolutament algun tipus de tancament de fons per a malalties específiques, com ara, que fins ara ha estat insuficientment finançat. En aquestes àrees, les investigacions no podrien competir amb camps de recerca més grans i establerts. A més, les prioritats dels pacients i de la prevenció s'han descuidat durant massa temps i s'han de traslladar dràsticament a l'agenda ", va dir Mike Galsworthy, del Departament d'Investigació en Salut Aplicada de la University College London.

"El rellotge està marcant a l'hora d'abordar les deficiències agudes en la forma en què es tracta la MPOC a tot Europa. Els mateixos pacients haurien de tenir un paper més important en la formació de la investigació, per exemple, en impulsar accions, és a dir, per estar millor integrats en els projectes de la UE, de manera que els responsables polítics i els professionals sanitaris no tornin a trencar la mateixa pedra quan presten atenció als pacients, ”, Va dir Isabel Saraiva, pacient amb MPOC de l'Associació Portuguesa de persones amb MPOC i altres malalties respiratòries cròniques (RESPIRA).

Informe de l’EFA Estàndards mínims d’atenció als pacients amb MPOC a Europa es va llançar durant la conferència. "Com ressalta el document de l'EFA, les persones que pateixen MPOC i els pacients amb malalties respiratòries a Europa han estat suportant des de fa dècades grans disparitats en els estàndards d'atenció rebuda. Per superar aquestes desigualtats, s’han de mesurar millor els estàndards de prevenció, diagnòstic, atenció i rehabilitació dirigits pel pacient. Hi ha una necessitat urgent d'utilitzar aquestes dades per impulsar i millorar els resultats dels pacients ", va dir el metge general del grup respiratori internacional d'atenció primària Rupert Jones.

Al llarg de l'esdeveniment, es va presentar el fulletó de l'EFA "Habilitar els viatges aeris amb oxigen a Europa" com un estudi de cas per a la discriminació contínua de pacients amb malalties respiratòries cròniques.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències