Connecteu-vos amb nosaltres

Els cigarrets electrònics

Directiva sobre productes de tabac i cigarrets electrònics: una petició

COMPARTIR:

publicat

on

1684d2a3ddfb2196de386f0f96447524b7bbea8fA continuació, es mostra una carta enviada aquest matí (desembre de 16) a tots els eurodiputats de la UE a la vista del fet que el cigarret electrònic torna a ser discutit.

Benvolgut membre del Parlament Europeu,

Després de la recent votació al Parlament Europeu que va anul·lar les propostes de la Comissió Europea per regular medicinalment els cigarrets electrònics, els responsables polítics, a porta tancada, intenten una vegada més fer complir una regulació mal pensada i excessivament draconiana de tots els cigarrets electrònics. En conjunt, les propostes que s'estan considerant actualment donarien lloc a la prohibició dels cigarrets electrònics disponibles actualment.

Els plans d’accelerar aquestes propostes abans d’acabar l’actual presidència de la UE fan que les propostes dissenyades per desmarca la indústria dels cigarrets electrònics i privin a milions d’exteriors que accedeixin al producte que saben que els mantindrà fora del tabac. sense la necessària consulta i debat de vital importància.

Com a representants del Parlament Europeu, del Consell i de la Comissió es reuneixen avui per a l'última hora del trilogue que us volem enviar una còpia de la nostra petició signada pels usuaris de cigarrets electrònics 26,910 (en el moment de l'enviament) des de tots els racons de la UE. La nostra petició insta els responsables polítics a retirar l'article 18 de la Directiva sobre productes de tabac (TPD). Cal dedicar més temps a fer front a la regulació dels cigarrets electrònics. Ara la Comissió ha de marxar i consultar a tots aquells que hi participen en aquest debat: la indústria dels cigarrets electrònics, els professionals de la salut pública, els responsables polítics i, sobretot, els usuaris de cigarrets electrònics. Només així la Comissió podrà presentar propostes assenyades per a un règim regulador robust i proporcionat per als cigarrets electrònics. Mentrestant, els responsables polítics poden concloure de manera satisfactòria tots els altres aspectes del TPD.

Avui, els usuaris de cigarrets electrònics de tota la UE observaran què passa a Brussel·les. Exhortem els implicats en el tríleg a fer el correcte i escoltar no només els milers de persones que han signat la nostra petició, sinó els milions d’usuaris de cigarrets electrònics de tota la UE que han fet sentir la seva veu en el passat pocs mesos.

El saluda atentament,

Linda Reid, Rob Reid i Adrian Dobbie

anunci

Avinguda West 34
Boston Spa
Wetherby
LS23 6EJ
Regne Unit

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències