Connecteu-vos amb nosaltres

societat digital

Kroes dóna la benvinguda a l'aprovació del Pla d'acció en eHealth del Parlament Europeu

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

eSalutLa vicepresidenta de la Comissió Europea, Neelie Kroes, ha donat la benvinguda avui (14 de gener) al suport del Parlament Europeu per al pla d’acció eHealth que aborda les barreres a l’ús complet de solucions digitals als sistemes sanitaris europeus. Els eurodiputats han votat avui una resolució de suport al pla per millorar l'atenció sanitària en benefici dels pacients, donar als pacients un major control de la seva atenció i reduir els costos. (vegeu IP / 12 / 133 MEMO / 12 / 959).

Benvinguda a la votació, Neelie Kroes va dir: "Vull agrair a Pilar Auyso el seu enfocament positiu al pla d'acció en salut electrònica per al període 2012-2020. El seu informe i el suport del Parlament subratllen i reforcen la visió comuna de la UE sobre eHealth. En particular, acull amb satisfacció La insistència del Parlament sobre la importància de la interoperabilitat dels sistemes de salut electrònica i la necessitat que la Comissió tingui un paper protagonista en l'establiment de normes internacionals i un marc d'interoperabilitat en salut de la UE. La Comissió hi treballarà durant la resta del mandat.

"En termes clars, l'eHealth només tindrà futur a Europa si les nostres llars, hospitals, centres sanitaris i serveis públics es poden connectar a connexions a Internet d'alta velocitat assequibles. L'eHealth necessita una banda ampla ultra ràpida. Per a això necessitem un continent connectat i necessitem un mercat únic de telecomunicacions més fort. Espero amb interès el suport dels eurodiputats en aquest sentit durant les properes setmanes ".

anunci

Fons

La Comissió va presentar el Pla d 'acció eHealth 2014 - 2020 en resposta a la Sol·licitud 2009 dels estats membres. Per preparar el nou pla, la Comissió va gestionar una consulta pública en 2011. la Agenda Digital per a Europa inclou tres accions específiques sobre eHealth dirigides a un desplegament generalitzat de telemedicina, l'accés dels pacients a les seves dades de salut i la interoperabilitat.

Malgrat la crisi econòmica, el mercat mundial de telemedicina va créixer de 9.8 $ en 2010 a $ 11.6bn a 2011, mentre que el mercat global de mHealth creixerà fins a 17.5bn € anuals per 2017. Alguns governs de la Unió Europea estan gastant fins a 15% dels seus pressupostos en salut.

anunci

El setembre de 2013, la comissió va presentar el paquet legislatiu per a un "continent connectat: construir un mercat únic de telecomunicacions" per construir un continent competitiu i connectat i permetre indústries i llocs de treball digitals sostenibles (IP / 13 / 828 MEMO / 13 / 779). En particular, el paquet té l'objectiu d'enfortir el sector de les telecomunicacions i fomentar la inversió del sector públic i privat en Internet de banda ampla d'alta velocitat "

Més informació

Pla de treball d’e-salut i document de treball del personal, document de treball del personal sobre telemedicina:

Política de la UE en eSalut

@EU_eHealth, #eSalut

IP / 13 / 828 MEMO al continent connectat

proposta de la Comissió sobre la regulació Continent Connectat

lloc web al continent connectat: un mercat únic de telecomunicacions per al creixement i l'ocupació

Etiqueta: #ConnectedContinent

economia digital

La Comissió proposa un camí cap a la dècada digital per aconseguir la transformació digital de la UE el 2030

publicat

on

El 15 de setembre, la Comissió va proposar un camí cap a la dècada digital, un pla concret per aconseguir la transformació digital de la nostra societat i economia per al 2030. La proposta de camí cap a la dècada digital es traduirà les ambicions digitals de la UE per al 2030 en un mecanisme de lliurament concret. Establirà un marc de governança basat en un mecanisme de cooperació anual amb els estats membres per arribar al 2030 Objectius de la dècada digital a nivell de la Unió en les àrees de competències digitals, infraestructures digitals, digitalització d’empreses i serveis públics. També pretén identificar i implementar projectes digitals a gran escala que impliquin la Comissió i els estats membres. La pandèmia va destacar el paper central que juga la tecnologia digital en la construcció d’un futur pròsper i sostenible. En particular, la crisi va exposar una divisió entre les empreses amb capacitat digital i les que encara no han adoptat solucions digitals i va posar de manifest la bretxa entre zones urbanes, rurals i remotes ben connectades. La digitalització ofereix moltes oportunitats noves al mercat europeu, on més de 500,000 vacants per a ciberseguretat i experts en dades van quedar sense cobrir el 2020. En línia amb els valors europeus, el camí cap a la dècada digital hauria de reforçar el nostre lideratge digital i promoure polítiques digitals centrades en els humans i sostenibles apoderar els ciutadans i les empreses. Hi ha més informació disponible el comunicat de premsa, Q & A full de dades. L'adreça sobre l'estat de la unió del president von der Leyen també està disponible online.

anunci

Seguir llegint

economia digital

Euro digital: la Comissió celebra el llançament del projecte de l'euro digital per part del BCE

publicat

on

La Comissió celebra la decisió del Consell de Govern del Banc Central Europeu (BCE) de posar en marxa el projecte de l'euro digital i iniciar la seva fase d'investigació. Aquesta fase examinarà diverses opcions de disseny, requisits dels usuaris i com els intermediaris financers podrien proporcionar serveis basats en un euro digital. L’euro digital, una forma digital de diners dels bancs centrals, oferiria més opcions als consumidors i empreses en situacions en què no es pugui utilitzar efectiu físic. Donaria suport a un sector de pagaments ben integrat per donar resposta a les noves necessitats de pagament a Europa.

Tenint en compte la digitalització, els canvis ràpids en el panorama dels pagaments i l’aparició dels actius criptogràfics, l’euro digital seria un complement a l’efectiu, que hauria de romandre àmpliament disponible i usable. Donaria suport a diversos objectius polítics establerts a la Comissió més àmplia finances digitals i estratègies de pagaments al detall que inclouen la digitalització de l'economia europea, augmenten el paper internacional de l'euro i donen suport a l'autonomia estratègica oberta de la UE. Basant-se en la cooperació tècnica amb el BCE iniciada al gener, la Comissió continuarà treballant estretament amb el BCE i les institucions de la UE durant tota la fase d’investigació per analitzar i provar les diverses opcions de disseny amb vista als objectius de la política.

anunci

Seguir llegint

Intel · ligència artificial

Educació: la Comissió llança un grup d’experts per desenvolupar directrius ètiques sobre intel·ligència artificial i dades per a educadors

publicat

on

El 8 de juliol, la Comissió va celebrar la primera reunió del grup d’experts en Intel·ligència Artificial (IA) i dades en educació i formació. El grup d 'experts forma part del Pla d'acció d'educació digital (2021-2027), que fomentarà encara més la comprensió de l’ús de tecnologies emergents i sensibilitzarà sobre les oportunitats i els riscos de l’ús de la IA i les dades en educació i formació. Els 25 experts, seleccionats mitjançant una convocatòria oberta, han de preparar directrius ètiques sobre IA i dades dirigides específicament al sector de l’educació i la formació. Reconeixent el potencial i els riscos de les tecnologies i les dades d’IA, el grup abordarà els reptes relacionats amb la no discriminació, així com els problemes d’ètica, seguretat i privadesa.

També s’abordarà la necessitat urgent que els educadors i els estudiants tinguin una comprensió bàsica de l’IA i l’ús de dades per relacionar-se de manera positiva, crítica i ètica amb aquesta tecnologia. Mariya Gabriel, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, va dir: “La intel·ligència artificial i l’anàlisi d’aprenentatge són tecnologies que canvien el joc. Estan revolucionant la manera d’aprendre dels estudiants. Alhora, molts educadors, pares i estudiants estan comprensiblement preocupats per qui recopila, controla i interpreta les dades generades sobre ells. Aquí és on entra el nostre nou grup d’experts: el seu treball serà fonamental per preparar pautes ètiques pràctiques per als educadors, abordant, per exemple, els biaixos en la presa de decisions.

"La reunió va ser un pas important cap a la implementació del nostre pla d'acció en educació digital: junts ens assegurarem que la IA compleixi les necessitats educatives reals i sigui utilitzada de forma segura i ètica pels estudiants i educadors de tota Europa".

anunci

La reunió va ser la primera de les quatre que va tenir lloc durant els propers dotze mesos. Les directrius, que es presentaran el setembre del 12, aniran acompanyades d’un programa de formació per a investigadors i estudiants sobre els aspectes ètics de la IA, i inclouen un objectiu del 2022% de la participació femenina en activitats. El grup també s'assegurarà que les directrius tinguin en compte la Comissió d'abril de 45 proposta de marc legal d’IA i nou pla coordinat amb els estats membres. Hi ha informació sobre el llançament i el programa de treball del grup d’experts online, hi ha més informació sobre IA i educació disponible aquí.

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències