Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Neelie Kroes, dóna la benvinguda a l'aprovació del Parlament Europeu de Pla d'Acció de la sanitat electrònica

COMPARTIR:

publicat

on

eSalutNeelie Kroes ha acollit avui (23 de gener) el suport del Parlament Europeu al Pla d'acció per a la salut electrònica que aborda les barreres per a l'ús complet de solucions digitals als sistemes sanitaris europeus. Els eurodiputats han votat avui una resolució en suport del pla per millorar l'assistència sanitària en benefici dels pacients, donar als pacients més control de la seva atenció i reduir costos. (veure IP / 12 / 133 i MEMO / 12 / 959).

En donar la benvinguda a la votació, Kroes va dir: "Vull agrair a Pilar Auyso el seu enfocament positiu al Pla d'acció per a la salut electrònica per al període 2012-2020. El seu informe i el suport del Parlament subratllen i enforteixen la visió comuna de la UE sobre la salut electrònica. En particular, agraeixo la insistència en la importància de la interoperabilitat dels sistemes de salut electrònica i la necessitat que la Comissió tingui un paper rector en l'establiment d'estàndards internacionals i d'un marc d'interoperabilitat de salut electrònica de la UE, que la Comissió treballarà durant la resta del mandat.

"En termes clars, l'eHealth només tindrà futur a Europa si les nostres llars, hospitals, centres sanitaris i serveis públics es poden connectar a connexions a Internet d'alta velocitat assequibles. L'eHealth necessita una banda ampla ultra ràpida. Per a això necessitem un continent connectat i necessitem un mercat únic de telecomunicacions més fort. Espero amb interès el suport dels eurodiputats en aquest sentit durant les properes setmanes ".

Fons

La Comissió va presentar el Pla d 'acció eHealth 2014 - 2020 en resposta a la Sol·licitud 2009 dels estats membres. Per preparar el nou pla, la Comissió va executar a consulta pública en 2011. la Agenda Digital per a Europa inclou tres accions específiques sobre eHealth dirigides a un desplegament generalitzat de telemedicina, l'accés dels pacients a les seves dades de salut i la interoperabilitat.

Malgrat la crisi econòmica, el mercat mundial de la telemedicina va créixer de 9.8 milions de dòlars el 2010 a 11.6 milions de dòlars el 2011, mentre que el mercat global de salut electrònica s'espera que creixerà fins als 17.5 milions d'euros anuals el 2017. Alguns governs de la UE gasten fins a un 15% del seu pressupostos en sanitat.

El setembre de 2013, la comissió va presentar un paquet legislatiu per a un "Continent connectat: construir un mercat únic de telecomunicacions" per construir un continent connectat i competitiu i permetre llocs de treball i indústries digitals sostenibles (IP / 13 / 828 i MEMO / 13 / 779). En particular, el paquet té com a objectiu enfortir el sector de les telecomunicacions i fomentar la inversió del sector públic i privat en Internet de banda ampla d'alta velocitat".

anunci

enllaços d'interès

Pla de treball d’e-salut i document de treball del personal, document de treball del personal sobre telemedicina:

Política de la UE en eSalut

@EU_eHealth, #eSalut

IP / 13 / 828 MEMO al continent connectat

proposta de la Comissió sobre la regulació Continent Connectat

lloc web al continent connectat: un mercat únic de telecomunicacions per al creixement i l'ocupació

Etiqueta: #ConnectedContinent

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències