Connecteu-vos amb nosaltres

Malalties

Dia Mundial contra el Càncer: Deu dades sobre l'actuació de la UE per combatre el càncer

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Dia Mundial del CàncerSegons les dades publicades més recentment, es va estimar que 1.4 milions de nous casos de càncer en homes i 1.4 milions a dones a la UE a 2012. El mateix any, aproximadament els homes de 707,000 i les dones de 555,000 van morir de càncer. Tot i que s'estan fent avenços significatius en la lluita contra la malaltia, el càncer segueix sent una preocupació clau per a la salut pública i una tremenda càrrega per a les societats europees. El càncer és la segona causa de mort més comuna a la Unió Europea: una xifra que s'espera que augmenti a causa de l'envelliment de la població europea.

On entra la UE a la imatge? Aquest any, el Dia Mundial del Càncer (4 febrer), presentem deu fets poc coneguts sobre l’acció de la UE en el camp del càncer.

Fet #1: la UE té una història de 29 anys en la lluita contra el càncer

anunci

Tot va començar el 1985, quan els caps d'Estat dels (llavors dotze) països de l'aleshores Comunitat Europea es van reunir a Milà i es van comprometre a llançar el primer programa "Europa contra el càncer". Els plans d’acció que van derivar d’aquesta reunió van contribuir a l’adopció del primer «Codi europeu contra el càncer», així com a les directrius de referència que prohibeixen la publicitat de productes del tabac, regulen els productes químics dels productes del tabac, els pesticides i l’exposició a agents cancerígens a la feina - tots importants factors de risc per desenvolupar càncer.

Durant gairebé tres dècades, s'han dut a terme i recolzat nombroses accions a nivell de la UE: accions que han contribuït a salvar vides.

Fet núm. 2: el 1987, la Comissió Europea va reunir els millors experts en càncer i va desenvolupar el "Codi europeu contra el càncer"

anunci

Amb el coneixement que, fins a cert punt, es pot evitar el càncer adoptant estils de vida més saludables i que es poden millorar els resultats si es detecta càncer al principi, el "Codi" pretén armar els ciutadans amb informació clau mitjançant les seves 11 recomanacions:

 1. No fumi.
 2. Eviteu l'obesitat.
 3. Realitzeu una activitat física ràpida cada dia.
 4. Augmenteu la vostra ingesta diària i varietat de fruites i verdures.
 5. Modera el consum diari d’alcohol.
 6. Eviteu una exposició excessiva al sol.
 7. Eviteu l'exposició a substàncies cancerígenes conegudes.
 8. Les dones de 25 anys d’edat han de participar en la detecció cervical.
 9. Les dones de 50 anys d’edat han de participar en la detecció del pit.
 10. Els homes i les dones de 50 anys d’edat han de participar en la detecció del colorectal.
 11. Tots han de participar en programes de vacunació contra el virus de l’hepatitis B.

El Codi europeu contra el càncer està sent revisat actualment per la Comissió i per l’Agència Internacional per a la Recerca del Càncer, basat en les últimes evidències científiques, i es preveu publicar la quarta edició del Codi durant el 2014.

Fet #3: la Comissió coordina les accions de la UE per fer front als factors de risc del càncer

Com que es pot prevenir un càncer de cada tres, abordar els factors de risc (o determinants) és l’avantguarda de l’estratègia de la Comissió per reduir la càrrega del càncer. La Comissió aborda tots els factors de risc clau, per exemple mitjançant una ambiciosa política de control del tabac que comprèn lleis robustes que regulen els productes del tabac i que prohibeixen la publicitat i el patrocini d'aquests productes; una premiada campanya paneuropea Els ex-fumadors són imparables; estratègies i plataformes per a una acció conjunta sobre l'alcohol, la nutrició i l'activitat física que reuneix els estats membres i una àmplia gamma d'actors, incloses les ONG i la indústria.

La Comissió contribueix a la prevenció del càncer a través de factors ambientals com l'exposició a substàncies cancerígenes i mutàgiques tant a l'interior (inclòs al lloc de treball) com a l'exterior. Ho fa principalment mitjançant el desenvolupament i la implementació de legislació sobre la qualitat de l'aire, del sòl i de l'aigua i de l'exposició general a productes químics (és a dir, en aigua, residus i contaminants orgànics).

Fact #4: l’acció conjunta de la UE té com a objectiu reduir la incidència del càncer per 15% per 2020

A 2009, la Comissió va llançar L'Associació Europea per a l'Acció contra el Càncer (EPAAC), finançat com a acció conjunta del programa de salut de la UE. El treball sota aquesta acció conjunta ha contribuït a assegurar que avui 24 fora dels estats membres de 28 ha adoptat plans nacionals de càncer, en comparació amb 17 a 2009. Els plans de càncer contribueixen a l’ambiciós objectiu de reduir la incidència de càncer a la UE per 15% per 2020.

El Partenariat ha cobert l’ampli espectre de prevenció i control del càncer i l’acció centrada en quatre àrees:

 1. Promoció de la salut i prevenció del càncer, incloent-hi el cribratge;
 2. identificació de les millors pràctiques en l'assistència sanitària relacionada amb el càncer;
 3. la recopilació i l'anàlisi de dades i informació comparables, i;
 4. un enfocament coordinat de la investigació contra el càncer.

També ha facilitat la transferència de coneixement i bones pràctiques entre els estats membres.

Els estats membres ja han començat a col·laborar en una nova acció conjunta de control integral del càncer 2014-2016 (CANCON). La nova acció conjunta, prevista per al llançament al març de 2014, té dos objectius principals:

 • Identificar elements clau i estàndards de qualitat per al control integral del càncer a Europa, per preparar una guia europea basada en l'evidència sobre millora de la qualitat en el control integral del càncer i;
 • per facilitar la cooperació i l'intercanvi de bones pràctiques entre els estats membres, per identificar i definir elements clau per garantir una atenció òptima i integral del càncer.

El càncer també té un lloc destacat en el programa de salut de la 3rd (2014-2020).

Fet #5: els programes de cribratge basats en la població per al càncer de mama, cervical i colorrectal s'estan desplegant a tot Europa després d'una recomanació de la UE

La detecció de qualitat proporciona als pacients la possibilitat de rebre un tractament oportú i sovint de salvament, mitjançant un diagnòstic precoç. Si es detecta en una etapa anterior, el càncer respon més a tractaments menys agressius i menys afeblants.

La Recomanació del Consell de 2003 sobre el cribratge del càncer va establir principis de les millors pràctiques en la detecció precoç del càncer i va demanar a tots els estats membres que prenguin mesures comunes per implementar programes nacionals de cribratge basats en la població per al càncer de mama, cervical i colorrectal, a tots els nivells.

L’últim informe (de 2008) sobre l’aplicació d’aquesta Recomanació va mostrar que s’està avançant, però els Estats membres no van assolir l’objectiu fixat per al nombre mínim d’exàmens en més d’un X%. Es preveuen millores quan es publiqui el següent informe d’aplicació a 501.

Mentrestant, com a ajuda addicional per als estats membres, la Comissió ha elaborat un conjunt complet de Directrius europees per a la garantia de qualitat per al cribratge dels tres tipus de càncer. Els suplements a les directrius sobre cribratge del càncer de mama i de coll uterí, publicats originalment el 2006 i el 2008, respectivament, ja estan disponibles com a resultat d’un projecte finançat per la UE coordinat per l’Agència Internacional per a la Investigació del Càncer.

Fet #6: S’estan produint avenços importants en l’estudi de l’atenció al càncer de mama

El càncer de mama és alhora el càncer més freqüent entre les dones a la UE i la causa més freqüent de mort relacionada amb el càncer. A la llum de l’envelliment de la població, aquesta tendència continuarà. La càrrega d'aquesta malaltia es pot reduir mitjançant una combinació de prevenció, detecció precoç, diagnòstic eficaç i tractament òptim.

El Joint Research Center, el "braç científic" de la Comissió Europea, treballa per aconseguir un sistema voluntari d'assegurament de la qualitat basat en l'evidència per als serveis de càncer de mama. Els departaments clínics adherits a aquest esquema seran reconeguts com a “patró d’or” per les dones de tota Europa en termes de detecció, diagnòstic, tractament i post-tractament del càncer de mama. Es tracta del primer esquema europeu d’assegurament de la qualitat, basat en l’acreditació, desenvolupat a l’àmbit dels serveis sanitaris a Europa.

Fet #7: la UE inverteix més d’uns 200 milions d’euros anuals en investigacions sobre càncer

La UE és un important finançador de la investigació contra el càncer. Durant els darrers set anys, la Unió Europea ha invertit més de 10.000 milions d'euros en investigacions col·laboratives internacionals, investigacions frontereres, programes de mobilitat, associacions públic-privades i coordinació d'esforços de recerca nacionals sobre càncer.

Més de la meitat d’aquest pressupost (770 milions d’euros) s’ha utilitzat per animar els actors clau de tot Europa i d’altres països a unir esforços en “projectes de recerca col·laboratius”, a trobar noves maneres de combatre el càncer i ajudar els pacients. Aquests projectes ens ajuden a comprendre millor com es desenvolupen diversos tipus de càncer, com es poden diagnosticar abans i tractar-se amb més èxit.

Per exemple, el finançament de la UE Projecte RATHER està oferint una prova de concepte per a noves intervencions terapèutiques, juntament amb enfocaments diagnòstics personalitzats idonis per als càncers de mama "triple negatiu" i "invasiu lobular". RATHER ha iniciat un assaig clínic de fase I / II per examinar les respostes dels pacients a un medicament nou en un entorn clínic.

L'aplicació de la nanotecnologia en medicina (nanomedicina) també crea noves oportunitats per al diagnòstic precoç i la teràpia del càncer. Els projectes finançats per la UE NAMDIATREAM Save Em desenvolupar un diagnòstic i una teràpia basats en nanotecnologia per al càncer.

Els assajos clínics per validar nous medicaments i tractaments contra el càncer també són el nucli central de l’estudi Xarxa EUROSARC, que se centra en tumors malignes rars que afecten els teixits tous i els teixits ossis. Per a aquest projecte, treballar a tot Europa és l'única manera de reunir suficients pacients en un termini raonable per dur a terme les proves, cosa que no hauria estat possible per a un país en particular.

Fet #8: A través d'una associació públic-privada, la UE està accelerant la innovació innovadora en la lluita contra el càncer

A través de la seva iniciativa sobre medicaments innovadors (IMI), la UE ha unit forces amb la indústria farmacèutica europea per aconseguir innovacions innovadores i aportar nous medicaments i tractaments als pacients més ràpidament, inclòs el càncer.

Dins de l’IMI, el finançament de la UE - que s’utilitza exclusivament per donar suport a socis com ara les petites i mitjanes empreses, el món acadèmic, les organitzacions de pacients i les agències reguladores - es correspon amb aportacions en espècie de grans empreses que formen part de la Federació Europea d’Associacions i Indústries Farmacèutiques. (EFPIA).

Fins ara, la iniciativa ha dedicat uns € 80m a projectes de recerca i innovació internacionals sobre càncer que identifiquen biomarcadors nous per fer nous i eficaços nous tractaments i medicaments.

Per exemple, la Projecte 'OncoTrack' pioners en l'ús de genòmica a gran escala per millorar el diagnòstic precoç del càncer de còlon, que augmentarà les possibilitats de supervivència i tractament reeixit. I la Projecte 'QuIC-ConCePT', liderat per l’Organització Europea per a la Recerca i el Tractament del Càncer, porta a terme investigacions sobre nous biomarcadors per millorar el desenvolupament de medicaments contra el càncer.

Fet #9: la Comissió harmonitza i millora la informació sobre el càncer a tota la UE

Les dades i indicadors fiables, comparables i d'alta qualitat del càncer són essencials per millorar els programes de prevenció i els processos de control i atenció a tota la UE. Les dades de càncer harmonitzades també són un recurs inestimable per a l’epidemiologia del càncer, que permet una major comprensió de les diferències i causes relacionades en estudis basats en la població a través de fronteres regionals i nacionals.

El Centre Comú de Recerca encapçala el desenvolupament d’una forma harmonitzada sistema d’informació sobre càncer per a Europa en col·laboració amb la Xarxa Europea de Registres del Càncer (ENCR) i grups d'interès importants, com ara l'Agència Internacional per a la Recerca del Càncer (IARC), el grup EUROCARE i altres. Això generarà una eina dinàmica de seguiment del càncer a Europa que orientarà i donarà suport a polítiques eficaces contra el càncer.

Fet #10: els pacients amb formes de càncer rares es beneficien enormement del valor afegit que proporciona la UE

Els tumors rars són malalties rares (malalties que afecten menys de cinc persones a 10, 000) i tenen els mateixos reptes. Comparat amb els adults, una proporció molt més gran dels nens 40,000 diagnosticats amb càncer cada any a la UE tenen formes rares de la malaltia. El càncer infantil és gairebé sempre molt sever i és la principal causa de la mort relacionada amb la malaltia en nens.

Els pacients amb càncers rars s'enfronten a reptes particulars, incloent un diagnòstic tardà o incorrecte, dificultat per trobar coneixements clínics i accés a tractaments adequats. Els investigadors i els clínics s'enfronten a reptes a l'hora de realitzar estudis clínics, possible falta d'interès per desenvolupar noves teràpies, incertesa en la presa de decisions clíniques i l'escassetat de registres i bancs de teixits disponibles.

La cooperació europea en malalties rares pot marcar la diferència per als pacients amb càncers rars. La Comissió Europea ajuda a reunir els escassos coneixements i recursos fragmentats entre els diferents països de la UE i maximitzar les sinergies i els resultats.

La Directiva sobre els drets dels pacients a la sanitat transfronterera (2011/24 / UE) preveu la creació de xarxes europees de referència, de les quals s'espera que alguns se centrin en tumors rars. El seu principal valor afegit és ajudar a millorar l’accés al diagnòstic precoç, així com a proporcionar una atenció sanitària d’alta qualitat i rendible per a pacients amb una malaltia que requereix recursos o coneixements específics, sobretot en dominis mèdics on aquesta experiència no és fàcil de trobar.

Per més informació, clica aquí aquí.

L’informe d’execució de la Recomanació del Consell sobre la detecció de càncer (2003) es combinarà amb l’informe d’execució de la comunicació EPAAC (2009).

Corona virus

Les startups europees es beneficien de l’impuls posterior a Covid

publicat

on

A mesura que es produeix una recessió global, moltes empreses es troben davant d’una crisi existencial. La pandèmia de coronavirus ha assenyalat el final d’un període d’expansió econòmica sense amonestacions, provocant un fort augment de l’atur i obligant els governs de tota Europa a introduir la seva expansió. rescats empresarials amb l'objectiu de frenar la marea d'insolvència.

Hi ha temps difícils, però no tot és una penúria. Amb l'actuació dels responsables polítics europeus, l'atenció es va centrar a fer que l'economia del bloc torni a marxar a través d'un pla de recuperació dissenyat per accelerar les transicions digitals i verdes, la crisi podria, de fet, anunciar el començament d'una època daurada d'oportunitats per a les startups d'Europa.

anunci

Empenyent endavant

Els Estats Units i Àsia van tenir un gran lideratge en el boom inicial. Tot i això, Europa ha estat constantment a l'alça i es preveu que es retrocedeixi major resiliència de la pandèmia. No només Europa va controlar la pandèmia molt més ràpidament que els Estats Units, sinó que el sistema de benestar social europeu existent, juntament amb l'enfocament col·lectiu dels governs per preservar els llocs de treball durant el bloqueig, en lloc de permetre la disminució de l'atur, paguen dividends.

Si bé tornem a “negocis com de costum” seran difícils, les evidències del darrer xoc financer mundial demostren que les crisis impulsen la innovació. Les xifres mostren que després del 2008, més inversors van tenir possibilitats etapa de llavors rodes de finançament, per exemple, una tendència que es pot repetir a mesura que els empresaris recentment aturats creen startups, tant com una manera de vèncer l’atur com de resoldre problemes socials pressionants.

Hi ha una mà d'obra qualificada que espera a aquestes empreses de nova creació: les empreses europees poden esperar atraure talent, ja sigui acomiadat als Estats Units o exclòs del país després de la repressió de Donald Trump sobre les regles de visats. Les empreses que estan a punt per contractar podrien veure ràpidament augmentar les seves accions, gràcies a aquest conjunt de talents sense precedents.

anunci

Startups tecnològiques en ascendent

Algunes startups europees estan especialment predisposades a créixer arran de la crisi. Agafeu la plataforma de mitjans socials basada a França Yubo, els fundadors dels quals destacat a la llista d’enguany de Forbes 30 menors de 30 anys. L’empresa objectiu—Foment d’amistats de llarga distància entre joves de 13 a 25 anys a través de la transmissió de vídeos en directe i la missatgeria instantània— semblava especialment precís durant la pandèmia. Per a joves que de sobte s’han vist obligats a abandonar la socialització presencial amb els companys que la investigació té mostra és essencial per al seu desenvolupament, l’aplicació ha demostrat un recurs vital.

Com que els bloqueigs necessaris per frenar la difusió d’escoles tancades, cines i locals de concerts Covid-19, Gen Zers es va dirigir als seus telèfons intel·ligents tant per al suport social com per discutir els temes polítics pressupostaris del dia, amb llocs com Yubo o Houseparty oferint una caixa forta. i una plataforma flexible per socialitzar i debatre en una configuració de grup. Les xifres d'inscripció diàries de Yubo parlen per si soles més del doble en nombre des del començament del 2020 fins arribar a 30,000 a mitjan abril. Si es perd la incertesa quan les escoles dels Estats Units, el Regne Unit i el Canadà, els països que constitueixen la quota de lleó de la base d’usuaris de Yubo, es tornaran a obrir, és probable que la popularitat de les aplicacions de reproducció animada creixi encara més.

Healthtech al capdavant de la investigació

Mentrestant, les startups sanitàries europees, que ja tenien un avantatge gràcies als forts sistemes de salut pública del continent, segurament veuran renovades inversions en la crisi de salut pública.

Amb seu a Londres IA benèfica, per exemple, utilitza intel·ligència artificial per identificar nous objectius farmacèutics prometedors i ja ha identificat alguns possibles tractaments per a Covid-19 que ara s’estan investigant més. Mitjançant la tecnologia dissenyada per a aprofundir els reams de la literatura científica que fa referència al virus, els investigadors van poder localitzar ràpidament un tractament potencial: baricitinib. Originalment desenvolupat com una forma de suprimir l'extrema resposta immune provocada per afeccions com l'artritis reumatoide, el barictinib aviat serà provat en una assaig clínic accelerat com a cura potencial per a la resposta del sistema immune hiperactiu, anomenada tempesta de citocines que ha assassinat nombrosos pacients amb coronavirus.

Valoracions primerenques de l'eficàcia del barictinib suggerir que els algorismes de Benevolent AI poden tenir molts diners. Quatre estudis independents han indicat que el fàrmac pot ser eficaç per prevenir les tempestes de citocines. En els més grans dels quatre estudis realitzats per l’Hospital de Prato a Itàlia, les morts van ser significativament més baixes entre els pacients tractats amb baricitinib en contraposició al grup control i els pacients amb baricitinib eren molt més propensos a ser donats d’alta de l’hospital dins. dues setmanes.

Innombrables altres empreses europees del sector sanitari han desenvolupat iniciatives especials per ajudar a combatre la pandèmia, donant ajuda i, alhora, mostrant els seus productes innovadors. Aquestes empreses ofereixen intervencions d'alta tecnologia que permeten a les persones, inclosos els professionals sanitaris, treballar de manera més eficaç des de casa, a més de proporcionar eines i plataformes que proporcionen als pares i estudiants oportunitats d’aprenentatge remot.

Plataforma de reserva de cites Doctolib—Un dels cinc unicorns de partida francesos— ha format la seva plataforma de teleconsulta disponible lliurement a tots els metges de França, mentre que d’altres, com la posada en marxa digital estònia Velmio, Scandit, basada a Zuric i Babylon Health, l’unicorn digital britànic de salut, s’han compromès recursos per rastrejar, provar i recollir dades sobre Covid-19.

Lluitant per un futur més brillant

Mantenir viu l’ecosistema d’inici europeu i funcionar a mesura que s’adapti al món a les condicions post-pandèmiques ha estat una prioritat important per a la Comissió Europea. El pot de 10 milions d'euros promès per la Consell Europeu de la Innovació Amassar "el fons de capital més gran d'Europa", sumat a un generós pressupost de 13 milions d'euros per a beques de recerca, té el potencial de canviar el joc per a startups tecnològiques.

A mesura que les tensions entre els Estats Units i la Xina creen noves oportunitats per al bloc per atreure inversions internes, especialment a mesura que la pràctica del treball remot i distribuït guanya terreny, Europa podria trobar-se en una situació ideal per desafiar l'statu quo. La primacia reconeguda d'Europa en àrees com l'energia i l'aeroespacial també podria donar credibilitat a l'aposta del bloc per liderar la tecnologia mundial. A mesura que Europa es recuperi de la recessió econòmica, pot ser que toqui brillar a les empreses europees.

Seguir llegint

Corona virus

El # COVID-19 no és una excusa per al frau de #US

publicat

on

Quan els Estats Units entren en una fase crítica en la batalla per contenir COVID-19, el govern federal està desencadenant milers de milions de dòlars en ajuda per contenir la malaltia i ajudarà a suavitzar l'impacte devastador sobre una economia que s'ha aturat tant a nivell nacional com nacional. globalment. Però l'ajuda en si mateixa crea un nou conjunt de preocupacions, escriu Henry St. George

Els vigilants governamentals i els experts en integritat dels EUA adverteixen que les massives quantitats de diners que es posen a disposició són vulnerables als residus i als abusos, en un moment en què les autoritats veuen augment de les estafes als EUA volia capitalitzar les pors públiques.

anunci

En un senyal revelador, sembla que el Congrés es pren seriosament l’amenaça. En el seu històric paquet d’assistència de dos bilions de dòlars, que incloïa diners per a proveïdors d’assistència sanitària, programes de préstecs per a empreses nord-americanes i ajuda per a indústries en dificultats, els legisladors van acordar estrictes requisits de supervisió.

Però els experts adverteixen que el potencial de frau és molt més gran que qualsevol conjunt de garanties, atesa la història passada i l’amplitud de la resposta del govern dels Estats Units, que ha demanat el suport d’un àmplia gamma d'agències federals que supervisen els afers interns i estrangers.

L'exèrcit nord-americà, per exemple, està encarregat de gestionar una part important de la resposta del país tant al país com a l'estranger. La participació dels militars es va produir després de molts debats sobre el paper precís que haurien de tenir les forces armades en la lluita contra la crisi, fins i tot quan els líders militars van intentar contenir brots entre les tropes estacionades a tot el món.

anunci

Als EUA, l'exèrcit desplega personal i recursos necessaris a localitats i estats de tot el país per combatre la propagació de la pandèmia. L'exèrcit nord-americà també s'ha posat en marxa internacionalment, mentre que el president Trump ha anunciat recentment una mobilització de tropes contra càrtels de drogues que intenten explotar coronavirus a mesura que els Estats Units i altres països atenen la seva cara a la pandèmia.

"A mesura que els governs i les nacions se centren en el coronavirus, hi ha una amenaça creixent que els càrtels, criminals, terroristes i altres actors malignes intentaran explotar la situació per al seu propi benefici", va dir Trump. dit. "No hem de deixar que això passi".

Però, com altres armes del govern federal, els militars han estat molt vulnerables als residus i els fraus. Això és en part perquè el Departament de Defensa depèn molt de l'adjudicació de contractistes externs 350 mil milions de dòlars en contractes de l’exercici 2018 segons els auditors governamentals, només per a una varietat de béns i serveis.

De fet, tan recentment com el desembre passat, l'Oficina de Comptabilitat del Govern, una agència federal de vigilància federal no partidària, va emetre un informe advertint que el Departament de Defensa ha de fer més coses per detectar fraus entre els contractistes que contracti.

L’agència de defensa ha tingut sens dubte més que la seva part d’escàndols implicats en contractistes en els darrers anys. I de vegades els problemes semblen tenir-ne importància.

Penseu en el cas d’Agility, una empresa amb seu a Kuwait que abans va celebrar a contracte per proporcionar menjar a totes les tropes dels Estats Units estacionades a Iraq, Síria, Kuwait i Jordània.

El 2017, l’empresa convingut pagar una liquidació de 95 milions de dòlars i renunciar a 249 milions de dòlars més en reclamacions després d’haver estat acusat per sobrecarregar el Pentàgon fins a 374 milions de dòlars mitjançant la procuració d’aliments d’una altra empresa de propietat familiar (la cadena de supermercats Sultan Center) i després d’inflar aquests costos en facturar el NOSALTRES. També es va encarregar de sol·licitar 80 milions de dòlars en recompenses de proveïdors nord-americans.

Però bastant notablement, l'escàndol aparentment va fer poc per evitar l'empresa amb el lucratiu negoci de la contractació militar. Després de ser acusada el 2007, es va prohibir a la companyia fer negocis amb l'exèrcit nord-americà.

Però en anys posteriors, va acabar sent-ho concedit almenys 14 renúncies per part del USDOD (un nombre sense precedents) per continuar rebent contractes amb Estats Units. Sobretot, un alt funcionari d'Agility havia prestat servei prèviament a l'oficina responsable d'aprovar moltes de les renúncies, Agència de Logística de Defensa.

Més que això, el 2017 assentament Imposar multes a Agility va incloure sorprenentment una bona notícia per a la companyia: es va permetre començar a licitar una altra vegada per als contractes nord-americans sense necessitat de renúncies.

El tractament que va rebre Agility, en particular les renúncies, va provocar a la representant Jackie Speier de Califòrnia, membre del comitè de serveis armats de la casa, a escriure als funcionaris USDOD el 2018 demanant respostes.

El Departament de Defensa no és l’únic grup de govern susceptible d’abusar. A mesura que el govern federal comença a llançar milers de milions de dòlars a particulars, empreses i altres, les autoritats estan disposant a desfer-se de qualsevol persona que participi en estafes que recordin els comesos com a resposta al congrés massiu del Congrés aprovat durant la crisi financera del 2008.

El març del 2010, per exemple, era un expresident del Park Avenue Bank a Manhattan carregat el frau i la malversació en les declaracions de les autoritats va ser la primera persecució penal d'un cas que va implicar la defraudació del programa de rescat aprovat pel Congrés.

L’executiu bancari, Charles J. Antonucci Sr., va acusar d’iniciar-se en un esquema complex per confondre les autoritats estatals i federals en una sol·licitud per més d’11 milions de dòlars del programa de rescat federal conegut com el Programa de socors de problemes o TARP.

Va intentar convèncer les autoritats que havia organitzat una inversió externa de 6.5 milions de dòlars per al banc, quan de fet havia utilitzat secretament els propis diners del banc mitjançant la utilització d'una elaborada xarxa de transferència de diners.

Va incorporar de manera subordinada els diners del banc en un grup d’entitats que controlava i després va comprar una participació de control al banc, tot i que en nom d’inversors ficticis. Al seu torn, això li va permetre informar que el banc tenia el doble de diners que realment tenia en una sol·licitud de 11 milions de dòlars per a rescat de diners en el marc del programa TARP.

Ara, amb episodis com aquests que formen part del teló de fons, el departament de justícia va crear un grup de treball per investigar els casos de frau que puguin sorgir. Les agències federals directament implicades en els esforços de resposta també estan en alta alerta, inclosa la Aliments i medicaments, Que enviament de cartes empreses d’avisos sospitoses de comercialització de tractaments i proves coronavirus defectuoses o falses.

Seguir llegint

Xina

Gran Bretanya parla amb socis internacionals sobre #Coronavirus - el portaveu del primer ministre

publicat

on

La Gran Bretanya parla amb els socis internacionals per trobar solucions per ajudar els nacionals britànics i altres estrangers a sortir de la ciutat xinesa de Wuhan, centre d'un brot de coronavirus, va declarar dilluns (27 de gener) un portaveu del primer ministre, Boris Johnson, escriure William James i Elizabeth Piper.

"L'oficina d'Afers Exteriors ha dit aquest matí que explora opcions per als nacionals britànics que surtin de la província. L'oficina d'Afers Exteriors està en estret contacte amb els socis internacionals, inclosos els països nord-americans i europeus, per investigar possibles solucions ", va dir el portaveu als periodistes.

"La seguretat dels ciutadans britànics és la nostra prioritat màxima."

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències