Connecteu-vos amb nosaltres

Malalties

Malalties Rares europeus del dia: Principals fets sobre l'acció de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

slideshow1Dia Europeu de les Malalties Rares (28 de febrer). Es defineix una malaltia o trastorn com a poc freqüent a la UE quan afecta menys de cinc de cada 10,000 ciutadans. Tot i així, com que hi ha tantes malalties rares diferents (entre 6,000 i 8,000), considerades juntes, afecten una part important de la població. Entre 30 i 40 milions de persones a la UE, moltes de les quals són nens, pateixen malalties rares. La majoria de malalties rares tenen orígens genètics, mentre que d’altres són el resultat d’infeccions, al·lèrgies i causes ambientals. Normalment són debilitants crònics o fins i tot posen en perill la vida.

L'impacte d'aquestes malalties en els malalts, les seves famílies i cuidadors és substancial i els pacients sovint no són diagnosticats causa de la falta de coneixement científic i mèdic o dificultats d'accés a l'experiència. La fragmentació dels coneixements sobre les malalties rares i el petit nombre de pacients afectats per una malaltia única fa que sigui indispensable per treballar a través de fronteres.

La Comissió Europea adopta un enfocament integrat per millorar encara més l'accés a la prevenció, diagnòstic i tractament de pacients que pateixen d'una malaltia rara en tota la Unió Europea.

anunci

Accions de suport per al diagnòstic precoç

Un dels majors reptes per als que pateixen de malalties rares i les seves famílies és aconseguir un diagnòstic oportú i correcte. Aquest és un primer pas essencial abans de les opcions de tractament pot ser explorat. Actuació de la Comissió ajuda de diverses maneres.

En primer lloc, la Comissió ha recolzat el projecte ORPHANET i l'acció comuna a través del seu programa de salut. Això ha donat lloc a la base de dades Orphanet els quals, fins ara, s'enumeren les descripcions de 5,868 malalties rares, i ha crescut fins a convertir-se en la principal font d'informació en línia sobre les malalties rares a tot el món. Aquesta eina és un recurs molt valuós per als metges, professionals sanitaris i pacients que busquen un diagnòstic.

anunci

La Comissió també està molt avançada en l 'establiment de les Xarxes Europees de Referència (ERN), previstes a la Directiva sobre drets dels pacients en l'transfronterera Cura de la Salut que va entrar en vigor el passat mes d'octubre. Aquests RER facilitarà la cooperació entre els estats membres en el desenvolupament de la capacitat de diagnòstic i tractament per proporcionar assistència sanitària summament especialitzada per a malalties o condicions complexes de prevalença rara o baixa. Com a resultat, tant els professionals sanitaris i els pacients tindran un accés més fàcil als coneixements sobre les malalties rares més enllà de les seves fronteres nacionals. La Directiva estableix una sèrie de punts de contacte nacionals on els pacients poden rebre informació sobre on trobar el tractament més adequat per a la seva malaltia, en qualsevol lloc a tota la UE.

Suport a la recerca europea per a una millor comprensió i el tractament de les malalties rares

Des de 2007, la UE ha invertit més de 620 milions d’euros en investigació col·laborativa sobre malalties rares. Aquesta inversió reuneix equips d’institucions acadèmiques líders, pimes i grups de pacients per conèixer millor les malalties i trobar els tractaments adequats. L’objectiu és agrupar recursos i treballar més enllà de les fronteres, cosa que és particularment important en el camp de les malalties rares caracteritzades per poblacions petites de pacients i recursos escassos.

Gairebé projectes de recerca en col·laboració 120 en malalties rares han estat finançats per la UE des de 2007. Per exemple, el projecte DevelopAKUre està avaluant la nitisinona de drogues com el primer tractament potencial per a la malaltia genètica rara Alcaptonuria (AKU) també coneguda com la malaltia de l'os Negre. Es tracta de pacients de França, Eslovàquia i el Regne Unit.

A més, la recerca de malalties poc freqüents es finança mitjançant ajuts a investigadors excel·lents individuals. Per exemple, una subvenció de la Consell Europeu de Recerca (ERC) permet a la professora Marina Cavazzana-Calvo, experta en teràpia gènica, investigar opcions terapèutiques per a les immunodeficiències hereditàries, com ara una malaltia devastadora de la pell, l'epidermòlisi bullosa distròfica. El finançament de ERC permet al Prof. Cavazzana-Calvo explorar mitjans per mitjà del qual les teràpies poden tenir una major possibilitat de viabilitat clínica.

La UE continuarà invertint en investigacions sobre malalties poc freqüents en Horizon 2020, el Programa Marc de Recerca i Innovació de la UE per al període 2014-2020.

Foment d'un esforç internacional sense precedents de recerca

Les malalties rares són un repte massa gran per a qualsevol país o regió del món per dominar per si sol. Aquesta és la raó per la Comissió Europea, juntament amb els socis europeus i internacionals, va iniciar la Consorci Internacional d'Investigació de Malalties Rares (IRDiRC). Llançat el 2011, és l’esforç col·lectiu de recerca en malalties rares més gran del món. El seu objectiu clau és oferir, el 2020, 200 noves teràpies per a malalties rares i els mitjans per diagnosticar-ne la majoria. Actualment, IRDiRC té més de 35 organitzacions membres de quatre continents compromeses a treballar junts per assolir els objectius de la iniciativa.

Incentivar les empreses farmacèutiques

Els pacients que pateixen de malalties rares han de tenir dret a la mateixa qualitat de tractament que els altres.

En resposta a aquesta preocupació per la salut pública i per estimular la recerca i el desenvolupament de medicaments orfes, a la 2000 la UE va introduir una nova legislació amb l'objectiu de proporcionar incentius per al desenvolupament d'orfes i altres medicaments per a trastorns rars. El Reglament de la UE sobre els medicaments orfes (CE / 141 / 2000) estableix un procediment centralitzat per a la designació de medicaments orfes i s'estableixen incentius per a la investigació, la comercialització i el desenvolupament de medicaments per a malalties rares.

Avui en dia, les empreses amb una designació de medicament orfe per un benefici de medicament d'incentius com ara exempcions de quotes, una exclusivitat en el mercat d'autorització període posterior 10 any per als productes designats, l'assistència científica d'autorització de comercialització, així com la possibilitat d'una autorització de comercialització comunitària. Gràcies a aquests incentius, els medicaments orfes 85 han estat autoritzats per la Comissió Europea i 1,013 medicaments en investigació i desenvolupament han estat designats com a medicaments orfes des que el Reglament va entrar en vigor.

Establiment d'una plataforma europea de registre de malalties poc freqüents

El Joint Research Center (JRC), el servei intern de ciències de la Comissió Europea, en col·laboració amb la Direcció General de Salut i Consumidors, treballa per establir una Plataforma Europea per al Registre de Malalties Rares. La plataforma està concebuda per proporcionar un punt d’accés central a totes les dades de registre sobre malalties rares, per actuar com un “centre” que millori l’accés als registres de pacients, així com per promoure la interoperabilitat entre registres. Un altre objectiu important és millorar la comparabilitat, fiabilitat i harmonització de les dades entre els registres de malalties rares de tot Europa.

La creació i el manteniment de la plataforma formaran part de l’estratègia de la UE per a la investigació sostenible en aquesta àrea. El CCI treballarà en estreta cooperació amb els estats membres i les parts interessades, que inclouen titulars de registres nacionals, regionals, locals, instituts de recerca, hospitals, organitzacions de pacients i empreses farmacèutiques. L’objectiu és assegurar la plena integració de les dades per aprofundir en la investigació epidemiològica en malalties rares, així com orientar els assajos clínics per a grups específics de pacients i orientar la política sanitària en aquest camp. El resultat final serà millorar l’assistència sanitària i la qualitat de vida dels pacients amb malalties rares.

Ajudar a les organitzacions que donen suport als pacients

A través del seu programa de salut, la Comissió proporciona una subvenció operativa a l'Organització Europea de Malalties Rares (EURORDIS), Un pacient impulsat per l'aliança no governamental de les organitzacions de pacients. EURORDIS representa 614 organitzacions de pacients de malalties rares en els països 58. finançament de la UE ajuda a EURORDIS amb la seva missió de millorar la qualitat de vida de les persones que viuen amb malalties rares a Europa a través del suport a nivell europeu, el suport a la investigació i medicines desenvolupament, facilitant la creació de xarxes entre els grups de pacients, la sensibilització, i moltes altres accions destinades a reduir l'impacte de les malalties rares en la vida dels pacients i familiars.

Assistència i suport als esforços dels Estats Membres

A 2008, la Comissió va adoptar una Comunicació sobre malalties rares, Seguit en 2009 per una Recomanació del Consell. Tots dos tracten de millorar el reconeixement i la visibilitat de les malalties rares i desenvolupar la cooperació, la coordinació i la regulació europea per a les malalties rares.

La Recomanació es va demanar als estats membres a adoptar plans o estratègies per a les malalties rares a la fi de 2013 nacionals per tal de garantir l'accés universal a l'atenció d'alta qualitat per a tots els pacients. d'assistència i formació eines tècniques per ajudar els països de la UE creen aquests plans nacionals, s'ha desenvolupat gràcies a la Projecte Europla i l'Acció Comuna co-finançat pel Programa de Salut de la Comissió.

Fins a la data, els Estats membres 16 han adoptat plans nacionals i diversos altres estan a punt d'adopció. Un informe sobre els progressos realitzats pels Estats membres i la Comissió es publicarà a finals d'aquest any.

La recopilació dels millors consells d'experts

Des de la fi de 2009, la Comissió ha buscat el consell d'experts per guiar la política de la UE sobre malalties poc freqüents. El grup d'experts sobre malalties poc comunes està format per representants d'organitzacions de pacients a nivell europeu, associacions professionals, societats científiques i associacions que produeixen productes o presten serveis en l'àmbit de les malalties poc freqüents. La Comissió pot consultar amb el grup d'experts sobre qualsevol qüestió relacionada amb malalties poc freqüents, per exemple:

  • Ajuda amb l'elaboració d'instruments jurídics i documents de política, incloses les directrius i recomanacions;
  • Consells sobre l'aplicació de les accions de la UE i suggeriments de millora;
  • assessorament sobre el seguiment, avaluació i difusió dels resultats de les mesures adoptades tant a la UE com a nivell nacional, i;
  • assistència en el foment de l'intercanvi d'experiències i pràctiques entre els països de la UE i les diferents parts implicades.

el suport a projectes

En el marc del segon Programa d'acció comunitària en l'àmbit de la salut (Health Programa 2008-13) més de 30 projectes sobre malalties rares s'han finançat, que cobreix diferents tipus d'accions i grups d'interessats. Això ha portat a una sèrie de recursos en tota la Unió Europea que reuneixin escassos coneixements i proporcionar als pacients i els professionals de la salut amb un millor accés a la informació mèdica, centres de tractament, grups de suport de pacients i dades epidemiològiques / investigació. Per exemple:

RARECARENet (maig 2012 - octubre 2015): Desenvolupa una xarxa d'informació sobre els càncers rars, amb l'objectiu de proporcionar informació completa sobre formes de càncer desconeguts a grups objectiu rellevants com oncòlegs, metges generals, investigadors, autoritats sanitàries i pacients.

EUHANET (juny 2012 - Novembre 2015): Estableix una xarxa de centres d'hemofília europees per millorar l'atenció disponible per als pacients amb trastorns de la coagulació hereditaris. La Xarxa Europea de Hemofília (EUHANET) té com a objectiu reduir les desigualtats en salut i millorar la qualitat de l'atenció prestada.

EuroFever (juliol 2008 - juny 2011): Sensibilitza els pediatres i els reumatòlegs pediàtrics pel reconeixement ràpid de les malalties autoinflamatòries, un grup de trastorns en què el sistema immunitari innat del pacient ataca els teixits del propi cos, per ajudar-los a proporcionar informació adequada a les famílies afectades per aquestes afeccions. També tenia com a objectiu augmentar el coneixement sobre aquests trastorns rars, concretament pel que fa al diagnòstic, el tractament i les complicacions.

El projecte EURO-WABB (gener 2012 - gener 2014): L'objectiu general del projecte EURO-WABB és donar suport a un diagnòstic, tractament i investigació eficients per a la superposició de síndromes de Wolfram, Alstrom i Bardet-Biedl, així com altres síndromes rares de diabetis. Les síndromes WABB constitueixen un grup de trastorns poc freqüents i heretats vinculats per la intolerància del cos a la glucosa. Cadascun d'aquests síndromes afecta diferents parts del cos, incloent-hi l'oïda i la visió.

El tercer programa de salut (2014-2020) seguirà donant suport a projectes sobre malalties rares.

Més informació, publicació sobre la investigació de la UE sobre malalties rares.

Corona virus

Les startups europees es beneficien de l’impuls posterior a Covid

publicat

on

A mesura que es produeix una recessió global, moltes empreses es troben davant d’una crisi existencial. La pandèmia de coronavirus ha assenyalat el final d’un període d’expansió econòmica sense amonestacions, provocant un fort augment de l’atur i obligant els governs de tota Europa a introduir la seva expansió. rescats empresarials amb l'objectiu de frenar la marea d'insolvència.

Hi ha temps difícils, però no tot és una penúria. Amb l'actuació dels responsables polítics europeus, l'atenció es va centrar a fer que l'economia del bloc torni a marxar a través d'un pla de recuperació dissenyat per accelerar les transicions digitals i verdes, la crisi podria, de fet, anunciar el començament d'una època daurada d'oportunitats per a les startups d'Europa.

anunci

Empenyent endavant

Els Estats Units i Àsia van tenir un gran lideratge en el boom inicial. Tot i això, Europa ha estat constantment a l'alça i es preveu que es retrocedeixi major resiliència de la pandèmia. No només Europa va controlar la pandèmia molt més ràpidament que els Estats Units, sinó que el sistema de benestar social europeu existent, juntament amb l'enfocament col·lectiu dels governs per preservar els llocs de treball durant el bloqueig, en lloc de permetre la disminució de l'atur, paguen dividends.

Si bé tornem a “negocis com de costum” seran difícils, les evidències del darrer xoc financer mundial demostren que les crisis impulsen la innovació. Les xifres mostren que després del 2008, més inversors van tenir possibilitats etapa de llavors rodes de finançament, per exemple, una tendència que es pot repetir a mesura que els empresaris recentment aturats creen startups, tant com una manera de vèncer l’atur com de resoldre problemes socials pressionants.

Hi ha una mà d'obra qualificada que espera a aquestes empreses de nova creació: les empreses europees poden esperar atraure talent, ja sigui acomiadat als Estats Units o exclòs del país després de la repressió de Donald Trump sobre les regles de visats. Les empreses que estan a punt per contractar podrien veure ràpidament augmentar les seves accions, gràcies a aquest conjunt de talents sense precedents.

anunci

Startups tecnològiques en ascendent

Algunes startups europees estan especialment predisposades a créixer arran de la crisi. Agafeu la plataforma de mitjans socials basada a França Yubo, els fundadors dels quals destacat a la llista d’enguany de Forbes 30 menors de 30 anys. L’empresa objectiu—Foment d’amistats de llarga distància entre joves de 13 a 25 anys a través de la transmissió de vídeos en directe i la missatgeria instantània— semblava especialment precís durant la pandèmia. Per a joves que de sobte s’han vist obligats a abandonar la socialització presencial amb els companys que la investigació té mostra és essencial per al seu desenvolupament, l’aplicació ha demostrat un recurs vital.

Com que els bloqueigs necessaris per frenar la difusió d’escoles tancades, cines i locals de concerts Covid-19, Gen Zers es va dirigir als seus telèfons intel·ligents tant per al suport social com per discutir els temes polítics pressupostaris del dia, amb llocs com Yubo o Houseparty oferint una caixa forta. i una plataforma flexible per socialitzar i debatre en una configuració de grup. Les xifres d'inscripció diàries de Yubo parlen per si soles més del doble en nombre des del començament del 2020 fins arribar a 30,000 a mitjan abril. Si es perd la incertesa quan les escoles dels Estats Units, el Regne Unit i el Canadà, els països que constitueixen la quota de lleó de la base d’usuaris de Yubo, es tornaran a obrir, és probable que la popularitat de les aplicacions de reproducció animada creixi encara més.

Healthtech al capdavant de la investigació

Mentrestant, les startups sanitàries europees, que ja tenien un avantatge gràcies als forts sistemes de salut pública del continent, segurament veuran renovades inversions en la crisi de salut pública.

Amb seu a Londres IA benèfica, per exemple, utilitza intel·ligència artificial per identificar nous objectius farmacèutics prometedors i ja ha identificat alguns possibles tractaments per a Covid-19 que ara s’estan investigant més. Mitjançant la tecnologia dissenyada per a aprofundir els reams de la literatura científica que fa referència al virus, els investigadors van poder localitzar ràpidament un tractament potencial: baricitinib. Originalment desenvolupat com una forma de suprimir l'extrema resposta immune provocada per afeccions com l'artritis reumatoide, el barictinib aviat serà provat en una assaig clínic accelerat com a cura potencial per a la resposta del sistema immune hiperactiu, anomenada tempesta de citocines que ha assassinat nombrosos pacients amb coronavirus.

Valoracions primerenques de l'eficàcia del barictinib suggerir que els algorismes de Benevolent AI poden tenir molts diners. Quatre estudis independents han indicat que el fàrmac pot ser eficaç per prevenir les tempestes de citocines. En els més grans dels quatre estudis realitzats per l’Hospital de Prato a Itàlia, les morts van ser significativament més baixes entre els pacients tractats amb baricitinib en contraposició al grup control i els pacients amb baricitinib eren molt més propensos a ser donats d’alta de l’hospital dins. dues setmanes.

Innombrables altres empreses europees del sector sanitari han desenvolupat iniciatives especials per ajudar a combatre la pandèmia, donant ajuda i, alhora, mostrant els seus productes innovadors. Aquestes empreses ofereixen intervencions d'alta tecnologia que permeten a les persones, inclosos els professionals sanitaris, treballar de manera més eficaç des de casa, a més de proporcionar eines i plataformes que proporcionen als pares i estudiants oportunitats d’aprenentatge remot.

Plataforma de reserva de cites Doctolib—Un dels cinc unicorns de partida francesos— ha format la seva plataforma de teleconsulta disponible lliurement a tots els metges de França, mentre que d’altres, com la posada en marxa digital estònia Velmio, Scandit, basada a Zuric i Babylon Health, l’unicorn digital britànic de salut, s’han compromès recursos per rastrejar, provar i recollir dades sobre Covid-19.

Lluitant per un futur més brillant

Mantenir viu l’ecosistema d’inici europeu i funcionar a mesura que s’adapti al món a les condicions post-pandèmiques ha estat una prioritat important per a la Comissió Europea. El pot de 10 milions d'euros promès per la Consell Europeu de la Innovació Amassar "el fons de capital més gran d'Europa", sumat a un generós pressupost de 13 milions d'euros per a beques de recerca, té el potencial de canviar el joc per a startups tecnològiques.

A mesura que les tensions entre els Estats Units i la Xina creen noves oportunitats per al bloc per atreure inversions internes, especialment a mesura que la pràctica del treball remot i distribuït guanya terreny, Europa podria trobar-se en una situació ideal per desafiar l'statu quo. La primacia reconeguda d'Europa en àrees com l'energia i l'aeroespacial també podria donar credibilitat a l'aposta del bloc per liderar la tecnologia mundial. A mesura que Europa es recuperi de la recessió econòmica, pot ser que toqui brillar a les empreses europees.

Seguir llegint

Corona virus

El # COVID-19 no és una excusa per al frau de #US

publicat

on

Quan els Estats Units entren en una fase crítica en la batalla per contenir COVID-19, el govern federal està desencadenant milers de milions de dòlars en ajuda per contenir la malaltia i ajudarà a suavitzar l'impacte devastador sobre una economia que s'ha aturat tant a nivell nacional com nacional. globalment. Però l'ajuda en si mateixa crea un nou conjunt de preocupacions, escriu Henry St. George

Els vigilants governamentals i els experts en integritat dels EUA adverteixen que les massives quantitats de diners que es posen a disposició són vulnerables als residus i als abusos, en un moment en què les autoritats veuen augment de les estafes als EUA volia capitalitzar les pors públiques.

anunci

En un senyal revelador, sembla que el Congrés es pren seriosament l’amenaça. En el seu històric paquet d’assistència de dos bilions de dòlars, que incloïa diners per a proveïdors d’assistència sanitària, programes de préstecs per a empreses nord-americanes i ajuda per a indústries en dificultats, els legisladors van acordar estrictes requisits de supervisió.

Però els experts adverteixen que el potencial de frau és molt més gran que qualsevol conjunt de garanties, atesa la història passada i l’amplitud de la resposta del govern dels Estats Units, que ha demanat el suport d’un àmplia gamma d'agències federals que supervisen els afers interns i estrangers.

L'exèrcit nord-americà, per exemple, està encarregat de gestionar una part important de la resposta del país tant al país com a l'estranger. La participació dels militars es va produir després de molts debats sobre el paper precís que haurien de tenir les forces armades en la lluita contra la crisi, fins i tot quan els líders militars van intentar contenir brots entre les tropes estacionades a tot el món.

anunci

Als EUA, l'exèrcit desplega personal i recursos necessaris a localitats i estats de tot el país per combatre la propagació de la pandèmia. L'exèrcit nord-americà també s'ha posat en marxa internacionalment, mentre que el president Trump ha anunciat recentment una mobilització de tropes contra càrtels de drogues que intenten explotar coronavirus a mesura que els Estats Units i altres països atenen la seva cara a la pandèmia.

"A mesura que els governs i les nacions se centren en el coronavirus, hi ha una amenaça creixent que els càrtels, criminals, terroristes i altres actors malignes intentaran explotar la situació per al seu propi benefici", va dir Trump. dit. "No hem de deixar que això passi".

Però, com altres armes del govern federal, els militars han estat molt vulnerables als residus i els fraus. Això és en part perquè el Departament de Defensa depèn molt de l'adjudicació de contractistes externs 350 mil milions de dòlars en contractes de l’exercici 2018 segons els auditors governamentals, només per a una varietat de béns i serveis.

De fet, tan recentment com el desembre passat, l'Oficina de Comptabilitat del Govern, una agència federal de vigilància federal no partidària, va emetre un informe advertint que el Departament de Defensa ha de fer més coses per detectar fraus entre els contractistes que contracti.

L’agència de defensa ha tingut sens dubte més que la seva part d’escàndols implicats en contractistes en els darrers anys. I de vegades els problemes semblen tenir-ne importància.

Penseu en el cas d’Agility, una empresa amb seu a Kuwait que abans va celebrar a contracte per proporcionar menjar a totes les tropes dels Estats Units estacionades a Iraq, Síria, Kuwait i Jordània.

El 2017, l’empresa convingut pagar una liquidació de 95 milions de dòlars i renunciar a 249 milions de dòlars més en reclamacions després d’haver estat acusat per sobrecarregar el Pentàgon fins a 374 milions de dòlars mitjançant la procuració d’aliments d’una altra empresa de propietat familiar (la cadena de supermercats Sultan Center) i després d’inflar aquests costos en facturar el NOSALTRES. També es va encarregar de sol·licitar 80 milions de dòlars en recompenses de proveïdors nord-americans.

Però bastant notablement, l'escàndol aparentment va fer poc per evitar l'empresa amb el lucratiu negoci de la contractació militar. Després de ser acusada el 2007, es va prohibir a la companyia fer negocis amb l'exèrcit nord-americà.

Però en anys posteriors, va acabar sent-ho concedit almenys 14 renúncies per part del USDOD (un nombre sense precedents) per continuar rebent contractes amb Estats Units. Sobretot, un alt funcionari d'Agility havia prestat servei prèviament a l'oficina responsable d'aprovar moltes de les renúncies, Agència de Logística de Defensa.

Més que això, el 2017 assentament Imposar multes a Agility va incloure sorprenentment una bona notícia per a la companyia: es va permetre començar a licitar una altra vegada per als contractes nord-americans sense necessitat de renúncies.

El tractament que va rebre Agility, en particular les renúncies, va provocar a la representant Jackie Speier de Califòrnia, membre del comitè de serveis armats de la casa, a escriure als funcionaris USDOD el 2018 demanant respostes.

El Departament de Defensa no és l’únic grup de govern susceptible d’abusar. A mesura que el govern federal comença a llançar milers de milions de dòlars a particulars, empreses i altres, les autoritats estan disposant a desfer-se de qualsevol persona que participi en estafes que recordin els comesos com a resposta al congrés massiu del Congrés aprovat durant la crisi financera del 2008.

El març del 2010, per exemple, era un expresident del Park Avenue Bank a Manhattan carregat el frau i la malversació en les declaracions de les autoritats va ser la primera persecució penal d'un cas que va implicar la defraudació del programa de rescat aprovat pel Congrés.

L’executiu bancari, Charles J. Antonucci Sr., va acusar d’iniciar-se en un esquema complex per confondre les autoritats estatals i federals en una sol·licitud per més d’11 milions de dòlars del programa de rescat federal conegut com el Programa de socors de problemes o TARP.

Va intentar convèncer les autoritats que havia organitzat una inversió externa de 6.5 milions de dòlars per al banc, quan de fet havia utilitzat secretament els propis diners del banc mitjançant la utilització d'una elaborada xarxa de transferència de diners.

Va incorporar de manera subordinada els diners del banc en un grup d’entitats que controlava i després va comprar una participació de control al banc, tot i que en nom d’inversors ficticis. Al seu torn, això li va permetre informar que el banc tenia el doble de diners que realment tenia en una sol·licitud de 11 milions de dòlars per a rescat de diners en el marc del programa TARP.

Ara, amb episodis com aquests que formen part del teló de fons, el departament de justícia va crear un grup de treball per investigar els casos de frau que puguin sorgir. Les agències federals directament implicades en els esforços de resposta també estan en alta alerta, inclosa la Aliments i medicaments, Que enviament de cartes empreses d’avisos sospitoses de comercialització de tractaments i proves coronavirus defectuoses o falses.

Seguir llegint

Xina

Gran Bretanya parla amb socis internacionals sobre #Coronavirus - el portaveu del primer ministre

publicat

on

La Gran Bretanya parla amb els socis internacionals per trobar solucions per ajudar els nacionals britànics i altres estrangers a sortir de la ciutat xinesa de Wuhan, centre d'un brot de coronavirus, va declarar dilluns (27 de gener) un portaveu del primer ministre, Boris Johnson, escriure William James i Elizabeth Piper.

"L'oficina d'Afers Exteriors ha dit aquest matí que explora opcions per als nacionals britànics que surtin de la província. L'oficina d'Afers Exteriors està en estret contacte amb els socis internacionals, inclosos els països nord-americans i europeus, per investigar possibles solucions ", va dir el portaveu als periodistes.

"La seguretat dels ciutadans britànics és la nostra prioritat màxima."

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències