Connecteu-vos amb nosaltres

Malalties

Científic de la indústria biotecnològica tanca de cop sobre epidèmia de la malaltia renal mortal

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Resum-e1357192553864-644x322Entrevista amb la Dra. Channa Sudath Jayasumana, professora de Farmacologia a la Facultat de Medicina de la Universitat Rajarata d'Anuradhapura.

El Dr. Jayasumana va publicar recentment un estudiar al International Journal of Environmental Research and Public Health que proposa un vincle entre l’herbicida número u del món conegut com Roundup (també conegut com glifosat) i una sèrie de misterioses epidèmies de malaltia renal crònica mortal d’origen desconegut (CKDu) que afecten diversos cultius pobres regions de tot el món.

Només a Sri Lanka CKDu afecta ara el 15% de les persones en edat de treballar a la part nord del país; un total de 400,000 pacients amb una xifra estimada d’uns 20,000 morts.

anunci

Mireu els vídeos Misteri als camps Cicle de la mort per a documentals de cinc minuts que proporcionen informació addicional sobre les zones afectades de tot el món.

Dr Jayasumana, què us va portar a la investigació de possibles vincles entre el glifosat i el CKDu?

A Sri Lanka la malaltia es va notar per primera vegada el 1994 en una colònia de cultiu d’arrossars anomenada Padavi-Sripura i situada a 350 km al nord-est de la capital, Colombo. La característica epidemiològica única de la CKDu és que normalment es coneixen factors de risc de CKD com la diabetis mellitus, la hipertensió i la nefritis glomerular en aquests pacients. Els homes de jove a mitjana edat (30 a 50 anys) amb antecedents socioeconòmics baixos es veuen afectats principalment. Estudis epidemiològics han demostrat que la malaltia està relacionada amb el cultiu d’arrossars amb un ús extensiu de pesticides i fertilitzants químics.

anunci

Els patrons de malalties geogràfiques i socioeconòmiques observats van conduir a suposar que els factors ambientals i laborals tenen un paper important a jugar com a principals agents causants. La malaltia tubulointersticial amb immunofluorescència negativa per a IgG, IgM i complement-3 va estar més a favor d’una nefropatia tòxica. No obstant això, les nefrotoxines conegudes no podien explicar de manera coherent per què CKDu es limita a determinades àrees geogràfiques de Sri Lanka i per què no hi havia CKDu a Sri Lanka abans dels anys noranta. Ens vam centrar en les substàncies tòxiques originades a partir de fertilitzants químics i pesticides que es van introduir a Sri Lanka a finals dels anys setanta i principis dels vuitanta. Abans, la nostra principal preocupació era l’arsènic i els metalls pesants procedents d’agroquímics. No obstant això, estudis exhaustius han demostrat que hi pot haver alguna cosa més que contribueixi a l'epidèmia. Quan vam analitzar mostres d’orina de pacients amb CKDu per trobar diverses substàncies orgàniques i inorgàniques, vam detectar alts nivells de glifosat i AMPA a part de l’arsènic i els metalls pesants. Això ens va conduir a la investigació de possibles vincles entre el glifosat i el CKDu.

En el vostre estudi, mencioneu que els metalls nefrotòxics es troben a l’aigua al voltant de les zones on preval la CKDu, no podrien ser aquests metalls l’única raó de la malaltia renal crònica?

Sí, hem trobat metalls nefrotòxics (arsènic, un metaloide i metalls pesants) a l'aigua potable a les regions endèmiques de CKDu. Tot i això, les concentracions d’aquests metalls no són elevades. Les concentracions d'alguns metalls pesants estaven per sota del nivell recomanat per l'OMS. Els metalls nefrotòxics per si sols són poc probable que provoquin aquest tipus de problemes de salut catastròfics a la regió. És per això que vam suposar que hi hauria d’haver alguna altra molècula que transportés i lliurés aquests metalls nefrotòxics als ronyons fins i tot quan hi hagués baixes concentracions en aigua potable.

Quines zones del món estan afectades actualment per CKDu?

Són afectats 11 països de 3 continents.

Sri Lanka: províncies del nord central, nord-oest de l'est i Uva a Sri Lanka

Índia: províncies d’Andra, Orissa (Odesha)

Frontera del Pacífic d'Amèrica Central: El Salvador, Costa Rica, Nicaragua, Hondures, Guatemala i el sud de Mèxic.

Àfrica - Egipte, El Minia Governoate, Alt Egipte, Tunísia

Vietnam - Conca del riu Mekong

No és d’estranyar que amb un nombre tan alt de morts no hi hagi més cobertura mediàtica d’aquesta malaltia?

Aquesta és una malaltia dels agricultors pobres: una malaltia dels vilatans rurals dels països asiàtics, africans i llatinoamericans. Això no és una malaltia del món occidental. Per tant, una baixa visibilitat en mitjans impresos i electrònics. També hi ha proves emergents que la malaltia està relacionada amb productes agroquímics produïts per multinacionals. Volen amagar el vincle, promoure altres teories i soscavar la gravetat de la malaltia. Les principals institucions mediàtiques del món contemporani es subverteixen amb les agendes ocultes preparades pels grans polítics i econòmics. Llavors, com podem esperar informes veraces?

No us preocupa la possible reacció de la indústria biotecnològica multinacional, que va produir herbicides basats en glifosat, al vostre estudi?

La nostra principal preocupació són els agricultors innocents de les zones de cultiu d’arrossars de Sri Lanka. La zona endèmica de CKDu és el cor de l’antiga cingalesa, una civilització budista amb dues capitals antigues. Portem dos mil·lennis cultivant arròs sense cap problema. Tot això va aparèixer després de la introducció de les anomenades varietats d'arròs desenvolupades i productes agroquímics a la regió.

Som conscients de la reacció de la indústria biotecnològica multinacional. Sabem què va passar amb la publicació de Prof Gilles-Éric Séralini. Estem preparats per afrontar-los.

Quines qualitats té el glifosat que podria convertir-lo en un assassí de tanta gent? El glifosat només és el motiu de l’esclat de CKDu?

La forta propietat quelant de metalls del glifosat és el factor clau. El glifosat es va patentar per primera vegada com a agent quelant, agent humectant i compost biològicament actiu. Es va utilitzar inicialment com a agent desincrustant per netejar dipòsits de calci i altres minerals en canonades i calderes de sistemes d’aigua calenta residencial i comercial. Els agents de desincrustació són aglutinants metàl·lics eficaços que s’adhereixen al calci, el magnesi i els metalls pesants per fer el metall soluble en aigua i fàcilment extraïble. Més tard, Monsanto va adquirir el producte químic i va obtenir una patent per les seves propietats herbicides. Una vegada que el glifosat es combina amb un metall, no segueix la via de degradació normal i roman al medi ambient o als sistemes biològics durant molt de temps. El glifosat sol és una substància nefrotòxica setmanal. Quan es combina amb arsènic o metall pesat, la seva propietat nefrotòxica es millora mil vegades.

El glifosat per si sol no és la causa del CKDu, però sembla que ha adquirit la capacitat de destruir els teixits renals de milers de pagesos quan forma complexos amb metalls nefrotòxics.

Ara Sri Lanka s’ha convertit en el primer país que prohibeix oficialment tots els herbicides basats en glifosat després d’una ordre del president de Sri Lanka. Segons els resultats de l'estudi, altres països haurien de seguir Sri Lanka prohibint els herbicides glifosats?

Acabem de publicar la hipòtesi. Vam haver de trobar una revista que publiqués la nostra hipòtesi amb una explicació detallada que ascendís a més de 9900 paraules. Ara estem en procés de publicació de dades experimentals. Hi ha una contaminació important del medi ambient i dels sistemes biològics amb el complex Glifosat-Metall. Al mateix temps, la malaltia s'estén ràpidament per totes les zones agrícoles.

Hem trobat la causa i la solució del CKDu en tornar a descobrir el nostre propi sistema de coneixement únic. La tecnologia de cultiu que defensem existia durant l'antiga civilització i la vam reformular. El rendiment de les varietats d’arròs tradicionals cultivades sense productes agroquímics però que utilitza tecnologia autòctona ha suposat un estalvi de costos per als agricultors fins i tot després de considerar els subsidis als fertilitzants.

HE el president de Sri Lanka va ser prou valent i intel·ligent com per prendre mesures immediates per protegir el seu poble. Les autoritats polítiques d’altres països amb epidèmies similars tenen l’opció de seguir Sri Lanka o guardar silenci i inclinar-se davant de les multinacionals i observar impotents fins que s’esvaeixen les seves civilitzacions que en aquell moment eren orgulloses.

Corona virus

Les startups europees es beneficien de l’impuls posterior a Covid

publicat

on

A mesura que es produeix una recessió global, moltes empreses es troben davant d’una crisi existencial. La pandèmia de coronavirus ha assenyalat el final d’un període d’expansió econòmica sense amonestacions, provocant un fort augment de l’atur i obligant els governs de tota Europa a introduir la seva expansió. rescats empresarials amb l'objectiu de frenar la marea d'insolvència.

Hi ha temps difícils, però no tot és una penúria. Amb l'actuació dels responsables polítics europeus, l'atenció es va centrar a fer que l'economia del bloc torni a marxar a través d'un pla de recuperació dissenyat per accelerar les transicions digitals i verdes, la crisi podria, de fet, anunciar el començament d'una època daurada d'oportunitats per a les startups d'Europa.

anunci

Empenyent endavant

Els Estats Units i Àsia van tenir un gran lideratge en el boom inicial. Tot i això, Europa ha estat constantment a l'alça i es preveu que es retrocedeixi major resiliència de la pandèmia. No només Europa va controlar la pandèmia molt més ràpidament que els Estats Units, sinó que el sistema de benestar social europeu existent, juntament amb l'enfocament col·lectiu dels governs per preservar els llocs de treball durant el bloqueig, en lloc de permetre la disminució de l'atur, paguen dividends.

Si bé tornem a “negocis com de costum” seran difícils, les evidències del darrer xoc financer mundial demostren que les crisis impulsen la innovació. Les xifres mostren que després del 2008, més inversors van tenir possibilitats etapa de llavors rodes de finançament, per exemple, una tendència que es pot repetir a mesura que els empresaris recentment aturats creen startups, tant com una manera de vèncer l’atur com de resoldre problemes socials pressionants.

Hi ha una mà d'obra qualificada que espera a aquestes empreses de nova creació: les empreses europees poden esperar atraure talent, ja sigui acomiadat als Estats Units o exclòs del país després de la repressió de Donald Trump sobre les regles de visats. Les empreses que estan a punt per contractar podrien veure ràpidament augmentar les seves accions, gràcies a aquest conjunt de talents sense precedents.

anunci

Startups tecnològiques en ascendent

Algunes startups europees estan especialment predisposades a créixer arran de la crisi. Agafeu la plataforma de mitjans socials basada a França Yubo, els fundadors dels quals destacat a la llista d’enguany de Forbes 30 menors de 30 anys. L’empresa objectiu—Foment d’amistats de llarga distància entre joves de 13 a 25 anys a través de la transmissió de vídeos en directe i la missatgeria instantània— semblava especialment precís durant la pandèmia. Per a joves que de sobte s’han vist obligats a abandonar la socialització presencial amb els companys que la investigació té mostra és essencial per al seu desenvolupament, l’aplicació ha demostrat un recurs vital.

Com que els bloqueigs necessaris per frenar la difusió d’escoles tancades, cines i locals de concerts Covid-19, Gen Zers es va dirigir als seus telèfons intel·ligents tant per al suport social com per discutir els temes polítics pressupostaris del dia, amb llocs com Yubo o Houseparty oferint una caixa forta. i una plataforma flexible per socialitzar i debatre en una configuració de grup. Les xifres d'inscripció diàries de Yubo parlen per si soles més del doble en nombre des del començament del 2020 fins arribar a 30,000 a mitjan abril. Si es perd la incertesa quan les escoles dels Estats Units, el Regne Unit i el Canadà, els països que constitueixen la quota de lleó de la base d’usuaris de Yubo, es tornaran a obrir, és probable que la popularitat de les aplicacions de reproducció animada creixi encara més.

Healthtech al capdavant de la investigació

Mentrestant, les startups sanitàries europees, que ja tenien un avantatge gràcies als forts sistemes de salut pública del continent, segurament veuran renovades inversions en la crisi de salut pública.

Amb seu a Londres IA benèfica, per exemple, utilitza intel·ligència artificial per identificar nous objectius farmacèutics prometedors i ja ha identificat alguns possibles tractaments per a Covid-19 que ara s’estan investigant més. Mitjançant la tecnologia dissenyada per a aprofundir els reams de la literatura científica que fa referència al virus, els investigadors van poder localitzar ràpidament un tractament potencial: baricitinib. Originalment desenvolupat com una forma de suprimir l'extrema resposta immune provocada per afeccions com l'artritis reumatoide, el barictinib aviat serà provat en una assaig clínic accelerat com a cura potencial per a la resposta del sistema immune hiperactiu, anomenada tempesta de citocines que ha assassinat nombrosos pacients amb coronavirus.

Valoracions primerenques de l'eficàcia del barictinib suggerir que els algorismes de Benevolent AI poden tenir molts diners. Quatre estudis independents han indicat que el fàrmac pot ser eficaç per prevenir les tempestes de citocines. En els més grans dels quatre estudis realitzats per l’Hospital de Prato a Itàlia, les morts van ser significativament més baixes entre els pacients tractats amb baricitinib en contraposició al grup control i els pacients amb baricitinib eren molt més propensos a ser donats d’alta de l’hospital dins. dues setmanes.

Innombrables altres empreses europees del sector sanitari han desenvolupat iniciatives especials per ajudar a combatre la pandèmia, donant ajuda i, alhora, mostrant els seus productes innovadors. Aquestes empreses ofereixen intervencions d'alta tecnologia que permeten a les persones, inclosos els professionals sanitaris, treballar de manera més eficaç des de casa, a més de proporcionar eines i plataformes que proporcionen als pares i estudiants oportunitats d’aprenentatge remot.

Plataforma de reserva de cites Doctolib—Un dels cinc unicorns de partida francesos— ha format la seva plataforma de teleconsulta disponible lliurement a tots els metges de França, mentre que d’altres, com la posada en marxa digital estònia Velmio, Scandit, basada a Zuric i Babylon Health, l’unicorn digital britànic de salut, s’han compromès recursos per rastrejar, provar i recollir dades sobre Covid-19.

Lluitant per un futur més brillant

Mantenir viu l’ecosistema d’inici europeu i funcionar a mesura que s’adapti al món a les condicions post-pandèmiques ha estat una prioritat important per a la Comissió Europea. El pot de 10 milions d'euros promès per la Consell Europeu de la Innovació Amassar "el fons de capital més gran d'Europa", sumat a un generós pressupost de 13 milions d'euros per a beques de recerca, té el potencial de canviar el joc per a startups tecnològiques.

A mesura que les tensions entre els Estats Units i la Xina creen noves oportunitats per al bloc per atreure inversions internes, especialment a mesura que la pràctica del treball remot i distribuït guanya terreny, Europa podria trobar-se en una situació ideal per desafiar l'statu quo. La primacia reconeguda d'Europa en àrees com l'energia i l'aeroespacial també podria donar credibilitat a l'aposta del bloc per liderar la tecnologia mundial. A mesura que Europa es recuperi de la recessió econòmica, pot ser que toqui brillar a les empreses europees.

Seguir llegint

Corona virus

El # COVID-19 no és una excusa per al frau de #US

publicat

on

Quan els Estats Units entren en una fase crítica en la batalla per contenir COVID-19, el govern federal està desencadenant milers de milions de dòlars en ajuda per contenir la malaltia i ajudarà a suavitzar l'impacte devastador sobre una economia que s'ha aturat tant a nivell nacional com nacional. globalment. Però l'ajuda en si mateixa crea un nou conjunt de preocupacions, escriu Henry St. George

Els vigilants governamentals i els experts en integritat dels EUA adverteixen que les massives quantitats de diners que es posen a disposició són vulnerables als residus i als abusos, en un moment en què les autoritats veuen augment de les estafes als EUA volia capitalitzar les pors públiques.

anunci

En un senyal revelador, sembla que el Congrés es pren seriosament l’amenaça. En el seu històric paquet d’assistència de dos bilions de dòlars, que incloïa diners per a proveïdors d’assistència sanitària, programes de préstecs per a empreses nord-americanes i ajuda per a indústries en dificultats, els legisladors van acordar estrictes requisits de supervisió.

Però els experts adverteixen que el potencial de frau és molt més gran que qualsevol conjunt de garanties, atesa la història passada i l’amplitud de la resposta del govern dels Estats Units, que ha demanat el suport d’un àmplia gamma d'agències federals que supervisen els afers interns i estrangers.

L'exèrcit nord-americà, per exemple, està encarregat de gestionar una part important de la resposta del país tant al país com a l'estranger. La participació dels militars es va produir després de molts debats sobre el paper precís que haurien de tenir les forces armades en la lluita contra la crisi, fins i tot quan els líders militars van intentar contenir brots entre les tropes estacionades a tot el món.

anunci

Als EUA, l'exèrcit desplega personal i recursos necessaris a localitats i estats de tot el país per combatre la propagació de la pandèmia. L'exèrcit nord-americà també s'ha posat en marxa internacionalment, mentre que el president Trump ha anunciat recentment una mobilització de tropes contra càrtels de drogues que intenten explotar coronavirus a mesura que els Estats Units i altres països atenen la seva cara a la pandèmia.

"A mesura que els governs i les nacions se centren en el coronavirus, hi ha una amenaça creixent que els càrtels, criminals, terroristes i altres actors malignes intentaran explotar la situació per al seu propi benefici", va dir Trump. dit. "No hem de deixar que això passi".

Però, com altres armes del govern federal, els militars han estat molt vulnerables als residus i els fraus. Això és en part perquè el Departament de Defensa depèn molt de l'adjudicació de contractistes externs 350 mil milions de dòlars en contractes de l’exercici 2018 segons els auditors governamentals, només per a una varietat de béns i serveis.

De fet, tan recentment com el desembre passat, l'Oficina de Comptabilitat del Govern, una agència federal de vigilància federal no partidària, va emetre un informe advertint que el Departament de Defensa ha de fer més coses per detectar fraus entre els contractistes que contracti.

L’agència de defensa ha tingut sens dubte més que la seva part d’escàndols implicats en contractistes en els darrers anys. I de vegades els problemes semblen tenir-ne importància.

Penseu en el cas d’Agility, una empresa amb seu a Kuwait que abans va celebrar a contracte per proporcionar menjar a totes les tropes dels Estats Units estacionades a Iraq, Síria, Kuwait i Jordània.

El 2017, l’empresa convingut pagar una liquidació de 95 milions de dòlars i renunciar a 249 milions de dòlars més en reclamacions després d’haver estat acusat per sobrecarregar el Pentàgon fins a 374 milions de dòlars mitjançant la procuració d’aliments d’una altra empresa de propietat familiar (la cadena de supermercats Sultan Center) i després d’inflar aquests costos en facturar el NOSALTRES. També es va encarregar de sol·licitar 80 milions de dòlars en recompenses de proveïdors nord-americans.

Però bastant notablement, l'escàndol aparentment va fer poc per evitar l'empresa amb el lucratiu negoci de la contractació militar. Després de ser acusada el 2007, es va prohibir a la companyia fer negocis amb l'exèrcit nord-americà.

Però en anys posteriors, va acabar sent-ho concedit almenys 14 renúncies per part del USDOD (un nombre sense precedents) per continuar rebent contractes amb Estats Units. Sobretot, un alt funcionari d'Agility havia prestat servei prèviament a l'oficina responsable d'aprovar moltes de les renúncies, Agència de Logística de Defensa.

Més que això, el 2017 assentament Imposar multes a Agility va incloure sorprenentment una bona notícia per a la companyia: es va permetre començar a licitar una altra vegada per als contractes nord-americans sense necessitat de renúncies.

El tractament que va rebre Agility, en particular les renúncies, va provocar a la representant Jackie Speier de Califòrnia, membre del comitè de serveis armats de la casa, a escriure als funcionaris USDOD el 2018 demanant respostes.

El Departament de Defensa no és l’únic grup de govern susceptible d’abusar. A mesura que el govern federal comença a llançar milers de milions de dòlars a particulars, empreses i altres, les autoritats estan disposant a desfer-se de qualsevol persona que participi en estafes que recordin els comesos com a resposta al congrés massiu del Congrés aprovat durant la crisi financera del 2008.

El març del 2010, per exemple, era un expresident del Park Avenue Bank a Manhattan carregat el frau i la malversació en les declaracions de les autoritats va ser la primera persecució penal d'un cas que va implicar la defraudació del programa de rescat aprovat pel Congrés.

L’executiu bancari, Charles J. Antonucci Sr., va acusar d’iniciar-se en un esquema complex per confondre les autoritats estatals i federals en una sol·licitud per més d’11 milions de dòlars del programa de rescat federal conegut com el Programa de socors de problemes o TARP.

Va intentar convèncer les autoritats que havia organitzat una inversió externa de 6.5 milions de dòlars per al banc, quan de fet havia utilitzat secretament els propis diners del banc mitjançant la utilització d'una elaborada xarxa de transferència de diners.

Va incorporar de manera subordinada els diners del banc en un grup d’entitats que controlava i després va comprar una participació de control al banc, tot i que en nom d’inversors ficticis. Al seu torn, això li va permetre informar que el banc tenia el doble de diners que realment tenia en una sol·licitud de 11 milions de dòlars per a rescat de diners en el marc del programa TARP.

Ara, amb episodis com aquests que formen part del teló de fons, el departament de justícia va crear un grup de treball per investigar els casos de frau que puguin sorgir. Les agències federals directament implicades en els esforços de resposta també estan en alta alerta, inclosa la Aliments i medicaments, Que enviament de cartes empreses d’avisos sospitoses de comercialització de tractaments i proves coronavirus defectuoses o falses.

Seguir llegint

Xina

Gran Bretanya parla amb socis internacionals sobre #Coronavirus - el portaveu del primer ministre

publicat

on

La Gran Bretanya parla amb els socis internacionals per trobar solucions per ajudar els nacionals britànics i altres estrangers a sortir de la ciutat xinesa de Wuhan, centre d'un brot de coronavirus, va declarar dilluns (27 de gener) un portaveu del primer ministre, Boris Johnson, escriure William James i Elizabeth Piper.

"L'oficina d'Afers Exteriors ha dit aquest matí que explora opcions per als nacionals britànics que surtin de la província. L'oficina d'Afers Exteriors està en estret contacte amb els socis internacionals, inclosos els països nord-americans i europeus, per investigar possibles solucions ", va dir el portaveu als periodistes.

"La seguretat dels ciutadans britànics és la nostra prioritat màxima."

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències