Connecteu-vos amb nosaltres

Els assaigs clínics

Els pacients i els professionals coincideixen en la visió de futur de la farmàcia hospitalària a Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

En una cimera internacional celebrada a Brussel·les s'ha acordat un conjunt sòlid de normes de pràctica de farmàcies hospitalàries a Europa. Aquests estàndards s'han de complir en tots els sistemes sanitaris europeus per garantir un ús segur, eficaç i òptim dels medicaments en col·laboració amb equips multidisciplinars. Els estàndards, que inclouen les declaracions de pràctica de 44, es van acordar a la pàgina web Cimera Europea de Farmàcia Hospitalària que va concloure el dijous el mes de maig de 15 i va comptar amb la participació de més de 100 persones. 

Les declaracions van estar subjectes a una consulta oberta a Delphi amb associacions de farmàcies hospitalàries nacionals, grups de pacients europeus, metges i organitzacions d'infermeria. Les organitzacions van donar llavors la seva aprovació conjunta final a cada declaració individualment mitjançant un mètode de vot ponderat en l’esdeveniment de la Cimera. Les declaracions europees de farmàcia hospitalària inclouen:

 • Tots els hospitals han de tenir accés a un farmacèutic de l’hospital que té la responsabilitat general d’utilitzar de forma segura, eficaç i òptima els medicaments.
 • Els farmacèutics de l’hospital haurien d’implicar-se en tots els entorns d’atenció al pacient per influir de manera prospectiva en la presa de decisions terapèutiques col·laboratives i multidisciplinàries.
 • Totes les receptes han de ser revisades i validades tan aviat com sigui possible per un farmacèutic de l’hospital.
 • Els farmacèutics de l’hospital haurien de tenir un paper fonamental en la presa de decisions, incloent l’assessorament, l’implementació i el seguiment dels canvis de medicació en col·laboració total amb pacients, cuidadors i altres professionals de la salut.
 • Els farmacèutics hospitalaris haurien de tenir accés al registre sanitari dels pacients. Les seves intervencions clíniques s'han de documentar al registre sanitari dels pacients i analitzar-les per informar de les intervencions de millora de la qualitat.
 • Els serveis de farmàcia clínica han d'evolucionar contínuament per optimitzar els resultats dels pacients.

Les declaracions europees de farmàcia hospitalària de 44 estan disponibles aquí.

anunci

El president de l’Associació Europea de Farmacèutics Hospitalaris (EAHP), el Dr. Roberto Frontini, va dir: "A través de les noves declaracions europees de farmàcia hospitalària, els pacients, els farmacèutics de l’hospital i els nostres professionals sanitaris germans han establert una visió clara del que hauria d’establir la farmàcia hospitalària a tots els països europeus. .

"La tasca ara es converteix immediatament en la implementació. EAHP desplegarà una sèrie d'eines i iniciatives per donar suport a l'assoliment de les afirmacions, però ara incumbeixen els sistemes de salut per preparar el camí per a la millora també. El suport positiu del pacient organitzacions i altres professionals de la salut ens asseguren que les afirmacions són una aspiració compartida i proporcionen una via cap a la millora contínua de l'atenció al pacient als hospitals de tots els països europeus ".

anunci

Els assaigs clínics

Els diputats volen que les normes britàniques #Vaping estiguin relaxades per ajudar els fumadors a deixar de fumar

publicat

on


Les regles vampines haurien de relaxar-se per permetre la promoció dels cigarrets electrònics com a eines per ajudar a deixar els fumadors de tabac. Els legisladors britànics van dir divendres (17 August),
escriu Ben Hirschler.

Això podria incloure la prescripció de cigarrets electrònics amb llicència mèdica per ajudar els esforços per deixar de fumar.

Segons el comitè de ciències i tecnologies del parlament britànic, es calcula que els vaping o l’ús de cigarrets electrònics són menys percentuals menys perjudicials que el de fumar convencionals, on es poden encoratjar els fumadors a canviar.

anunci
Encara hi ha un debat global ferotge sobre si els cigarrets electrònics representen un risc per a la salut o un benefici, ja que els seus efectes a llarg termini no estan clars.

Un estudi aquí Aquesta setmana, per exemple, trobem que el vapor de cigarret electrònic pot causar canvis adversos en les cèl·lules pulmonars.

Però els legisladors britànics van concloure que l’equilibri va afavorir clarament el consum de tabac i va instar a una major indulgència reguladora per permetre la publicitat dels beneficis relatius dels cigarrets electrònics.

També va demanar incentius per promocionar-los com una opció menys perjudicial, en forma de nivells fiscals més baixos, una relaxació de les vorades en el seu ús en llocs públics i una revisió dels sistemes d'aprovació per prescriure-los com a productes de fumar.

"Les preocupacions que els cigarrets electrònics poden ser una porta d’entrada al fum convencional, inclosos els que no siguin fumadors, no s’han materialitzat", va dir el president de la comissió Norman Lamb. "Si s’utilitza correctament, els cigarrets electrònics podrien ser una arma clau en l’arsenal de fumar de l’NHS (Servei Nacional de Salut)".

anunci

L'acció benèfica sobre fumar i salut va donar la benvinguda a les conclusions del comitè i va dir que permetre la recepció de cigarrets electrònics per part dels metges podria ser especialment important per a les persones de baixos ingressos i aquells amb alt nivell d'addicció.

L’informe arriba un mes després que el fabricant de cigarrets electrònics de Silicon Valley, Juul, llancés el seu dispositiu de vaporització de mida flash drive a Gran Bretanya, després d’un enorme èxit als Estats Units. Juul va dir que va escollir Gran Bretanya com el seu tercer mercat, després dels Estats Units i Israel, en part a causa de l'enfocament de suport del país al vaping.

Seguir llegint

Els assaigs clínics

Dispositius mèdics: Els eurodiputats aproven Comitè #Health més estrictes requisits de seguretat de la UE

publicat

on

 20160613PHT32093_original
A implant mamari de silici - © AP Images / Unió Europea / EP

Els plans per a un control més estricte i procediments de certificació per assegurar el ple compliment i la traçabilitat dels dispositius mèdics, com ara implants de mama o de maluc, van ser recolzats pels eurodiputats del Comitè de Salut dimecres. Els diputats també van aprovar la legislació per reforçar la informació i els requisits ètics dels productes sanitaris de diagnòstic utilitzats, per exemple, durant l'embaràs o la prova d'ADN. Tots dos arxius es van recordar de manera informal amb la Presidència neerlandesa del Consell.

"L'escàndol de metall a metall del maluc va posar de manifest les debilitats del sistema actual. Per tant, hem introduït requisits molt més estrictes per als organismes que autoritzen dispositius mèdics i insistirem en dispositius de risc particular, com ara implants, substitucions articulars o bombes d'insulina. , estaran subjectes a avaluacions addicionals per part dels experts abans que es puguin autoritzar ", va dir la relatora sobre dispositius mèdics Glenis Willmott (S&D, Regne Unit). El seu informe va ser aprovat per unanimitat.

Fort vigilància posterior a la comercialització, més informació als pacients

anunci

"També hem acordat un sistema de vigilància post-comercialització molt més fort perquè tots els problemes inesperats siguin identificats i tractats tan aviat com sigui possible".

“Amb l'escàndol PIP, moltes dones simplement no sabien si havien rebut implants defectuosos o no. Així doncs, també hem introduït un sistema d’identificació de dispositius únics (UDI) per saber quin pacient té quin dispositiu; això farà que sigui molt més fàcil rastrejar els pacients si hi ha algun problema i també se'ls donarà una targeta d'implant amb la UDI, que pot utilitzar per accedir a la informació a través d'una base de dades accessible públicament ", va afegir Wilmott.

L'aprenentatge de les lliçons de l'escàndol de mama i els implants de maluc

anunci

L'acord preveu el següent:

 • inspeccions aleatòries de les instal·lacions de productors que els dispositius s'han col·locat en el mercat;
 • controls més estrictes sobre els organismes notificats, que hauran de donar feina a persones mèdicament qualificats;
 • un procediment de comprovació de seguretat addicional per als productes d'alt risc, com ara implants o proves de VIH. No només un organisme notificat, sinó també un comitè especial d'experts de comprovar que es compleixen tots els requisits;
 • una "targeta d'implants" per a pacients, que permet als pacients i als metges fer un seguiment de quin producte s'ha implantat, i;
 • evidència clínica de seguretat de dispositiu mèdic per facilitar els fabricants (com per a medicaments), especialment en el cas de les classes de major risc.

"L'examen previ al mercat de dispositius d'alt risc era una prioritat per al Parlament, de manera que estic particularment satisfeta que hem impulsat amb èxit aquest objectiu i que aquests dispositius passin a una avaluació addicional per part de grups d'experts", va concloure.

Una altra llei també garantirà que les noves regles també s'apliquen als productes sanitaris per a diagnòstic in vitro, és a dir, instruments mèdics que no estan en contacte directe amb el pacient, però proporcionen informació sobre la salut d'una persona, com el VIH, els dispositius d'ADN o anàlisi de sang.

"Estic molt feliç que per fi ho va aconseguir fet. La gent a Europa tenen un dret que aprenguem les lliçons d'escàndols com el dels implants mamaris defectuosos ", va dir ponent sobre productes sanitaris per a diagnòstic in vitro Peter Liese (PPE, Alemanya).

"Els problemes es van produir també en altres àmbits, per exemple en els stents que s'implanten al cervell o una prova de VIH insegur. La nova regulació és bo per als pacients, posa fi als productors fraudulents i ombra i per tant també enforteix els productors respectables ", ha afegit. El seu informe va ser aprovat per unanimitat.

requisits ètics per a les proves d'ADN

La legislació també requeriria que els Estats membres de la UE per informar els pacients de les conseqüències de les proves d'ADN.

"Les proves d'ADN poden tenir greus conseqüències per a la vida dels pacients i no s'han de dur a terme sense la informació i l'assessorament adequats. Els estats membres van assenyalar que aquesta és abans que res la seva responsabilitat i que, per tant, acceptaran les normes de la UE únicament És important que els estats membres compleixin aquesta obligació. Estarem molt vigilants en aquesta qüestió ", va dir Liese.

 

Seguir llegint

Els assaigs clínics

Els farmacèutics d'hospital expressen la seva preocupació a EMA sobre l'accés a la informació d'assajos clínics

publicat

on

DataCollection-d'assajos clínicsL'Associació Europea de Farmacèutics d'Hospital (EAHP) ha escrit a la Junta de l'Agència Europea de Medicaments (EMA) expressant la seva preocupació per les propostes per a restringir la visualització dels resultats dels assajos clínics a un 'a la pantalla només "versió. Aquest accés exclouria la possibilitat que els individus siguin capaços d'imprimir, distribuir o transferir la informació, de manera que l'anàlisi científica de les dades de l'estudi clínic molt problemàtic.

EAHP s'ha unit a les veus d'altres organitzacions, com el Defensor del Poble Europeu, el British Medical Journal, la campanya AllTrials, l'Organització Europea de Consumidors i Salut Acció Internacional per instar a un replantejament per l'EMA. La intervenció de EAHP es produeix abans d'una reunió de la Junta d'EMA Dijous 12 de juny, A la que el projecte de proposta de política 'de la publicació proactiva i l'accés a dades d'assajos clínics' podria ser finalitzat.

El desenvolupament de la nova política per l'agència de transparència dels assajos clínics es presenta com el resultat de les intenses tasques pels defensors de transparència, i després de més d'un any de consultes per l'EMA amb els grups de pacients, professionals de la salut i la indústria farmacèutica.

anunci

President EAHP Dr. Roberto Frontini va dir: "La transparència en la presentació dels resultats d'assaig clínic assumptes. És important perquè és important per evitar la duplicació d'esforços. És important perquè els pacients que participen ho fan sobre la base que estan ajudant a una major comprensió científica dels problemes mèdics. És important perquè l'escrutini secundari independent dels resultats dels assajos clínics amb freqüència produeix nous coneixements.

"Per tant, tot i que felicitem l'Agència Europea de Medicaments pels seus esforços fins ara en la transparència dels resultats de les proves, la notícia que l'accés podria restringir-se a" només en pantalla "és una decepció. La transparència és necessària a efectes d'examen. no pot imprimir, distribuir ni transferir la informació, és difícil veure com es serveix el propòsit. És un moment important per a l'Agència i el seu Consell i esperem que escolti el que diuen el Defensor del Poble Europeu i les parts interessades: la política de transparència hauria d’anar més enllà ”.

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències