Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Opinió: Educació i col·laboració significa un millor tractament per als pacients

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

jaegerA càrrec del professor Ulrich Jäger (a la foto), Expresident de l'Associació Europea d'Hematologia (EHA) i president del Comitè d'Afers Europeus

En el món canviant de l’atenció sanitària a Europa, incloent nous i emocionants desenvolupaments en medicina personalitzada (PM), es subratlla almenys dos elements claus: l’educació dels professionals de la salut i la seva interacció amb les indústries que produeixen tractaments i medicaments innovadors.

El veritable potencial de tota aquesta nova ciència fantàstica, basat en el perfil genètic i l’ADN individual, mai no s’aconseguirà completament si els metges de primera línia no tenen el coneixement i la comprensió necessaris per explotar-la i els innovadors tenen la retroalimentació necessària.

anunci

És urgent una millora de les relacions entre tots els grups d'interès clau per desenvolupar confiança i noves associacions. Això hauria de tenir com a objectiu proporcionar als clínics millors eines per tractar i informar els seus pacients i permetre als professionals de la salut (HCP) una millor comprensió de les necessitats dels seus pacients.

El pacient modern vol ser informat d’una manera transparent, no apadrinadora i clara sobre les seves opcions i això li permet entrar correctament en el procés de presa de decisions pel que fa a les opcions de tractament, tenint en compte l’estil de vida i altres factors.

També és necessari que els HCP responguin millor a la indústria donant comentaris sobre com actua o no un tractament o un medicament en situacions reals. A més, les empreses petites, mitjanes i grans que estan ocupades en la creació de medicaments i tecnologies més recents han de col·laborar amb els HCP, d’una manera independent i transparent que també estableixi confiança entre parts interessades. El Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) ja treballa en aquesta línia amb organitzacions com EHA, EAU i altres.

anunci

A més, és vital que hi hagi molt més diàleg i col·laboració transversals perquè, per exemple, els radiòlegs, els uròlegs i els metges puguin entendre's i idear una resposta holística a qualsevol tractament. Això resultarà en una millor comprensió de la disciplina dels altres i permetrà desenvolupar sinergies més eficaces i modernes.

EAPM, que reuneix una àmplia gamma d’interessats, inclosos pacients, clínics, investigadors, indústria, acadèmics i responsables polítics, creu fermament que les col·laboracions bidireccionals necessàries haurien de tenir lloc en un escenari basat en principis ètics sòlids, així com en els de respecte, confiança mútua i bona voluntat.

Un entorn com aquest només pot ajudar a millorar els resultats dels pacients mitjançant un millor desenvolupament de tractaments i medicaments eficaços més específics. Aquesta millora és vital per a una població envellida de 500 milions de ciutadans als 28 estats membres de la UE. No només perquè correspon a totes les parts mantenir la població el més sana possible, gaudint d’un accés igualitari al millor tractament disponible, sinó també perquè una Europa sana significa una Europa rica.

La qüestió de l’educació dels PCS és important. És clar que ja es requereix un gran grau de perfeccionament i, per mantenir el ritme de la ciència, ha de continuar. Les parts interessades han de trobar la manera d’aconseguir-ho juntes, amb les normes acordades de manera general, de manera que cap pacient no pugui negar-se un tractament adequat i pràcticament fet a mida per falta de coneixement o comprensió en nom de l’HCP que el tracta i diagnostica. .

EAPM creu que, tenint en compte els avenços de la medicina personalitzada en els darrers anys, ara cal reformar la manera com s’ofereix assistència sanitària al pacient conscient de la tecnologia. Un dels socis clau per afrontar-ho és la comunitat sanitària i una manera d’assolir l’objectiu és augmentar la inversió a tota la UE en l’educació i formació dels professionals de la salut. En el cas del PM, tots els professionals de la salut estan directament relacionats amb la integració de tecnologies "òmiques" i van des dels metges de família fins als biocientífics i bioestadístics.

La salut tracta clarament de pacients i pacients potencials: 500 milions a tota la UE, com ja es va assenyalar. Cada sistema sanitari del bloc de 28 països inclou la reunió d’un conjunt de ciutadans que necessiten diagnòstic i / o tractament i un altre conjunt encarregat de lliurar-lo. Aquesta confiança es basa en una barreja de competència tècnica i orientació al servei, dirigida per un compromís ètic i una rendició de comptes social, que constitueix l’essència d’una atenció sanitària fiable i professional. El desenvolupament d’aquesta mescla requereix una educació llarga i una inversió substancial per part dels responsables polítics i de la societat. Tot i això, el context, el contingut i les condicions en què hem d’educar els professionals de la salut canvien ràpidament.

Aquest canvi actual ja ha estat assenyalat per la Comissió Europea, l’agenda de la qual inclou una acció conjunta sobre la planificació i la força de treball en salut. Aquesta acció conjunta no només tracta la capacitat futura de la força de treball en salut, sinó que també té com a objectiu modernitzar les seves competències i competències. Sens dubte, cal desenvolupar directrius compartides i / o superposades per a aquesta nova i emocionant era de l’atenció sanitària per aprofitar al màxim la recent explosió tecnològica. Això necessitarà inevitablement la creació d'una plataforma dissenyada per verificar, avaluar i accedir a la informació relacionada amb els nous tractaments i tecnologia.

EAPM ha anat més enllà, demanant accions a nivell de la UE, dient: "El 2020, la UE hauria de donar suport al desenvolupament d'un currículum d'educació i formació a escala europea dels professionals de la salut per a l'era de la medicina personalitzada, comprometent-se a això a 2015. La UE hauria de facilitar posteriorment el desenvolupament d’una estratègia d’educació i formació per a l’HCP en medicina personalitzada ”.

L'Aliança treballa dur per promoure diàlegs, fomentar la plataforma necessària i, com s'ha dit, demana una acció ràpida de la UE. Aquests són temes que segurament es tractaran a la seva pàgina web conferència anual del 9 al 10 de setembre a la biblioteca Solvay del parc Leopold de Brussel·les, a prop del Parlament Europeu. Això reunirà totes les parts interessades, inclosos els nous eurodiputats, i és previst per al nomenament de la nova Comissió Europea.

Amb l’ajut de la Unió Europea i amb una major col·laboració entre totes les parts interessades, podem treballar per construir una UE més sana i, per tant, més rica per a nosaltres, els nostres fills i les generacions futures.

Seguir llegint
anunci

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències