Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Responent a la petició d'un tracte més just per als pacients d'Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

imgOpinió del president d’EHFG, Helmut Brand i del director executiu d’EAPM, Denis Horgan

A tothom li agrada aconseguir un tracte just. Ningú no vol sentir que han estat sobrecarregats o estan rebent béns i serveis amb un nivell inferior al del veí. Per la seva banda, la Unió Europea ha treballat dur per crear una igualtat de condicions per a tots els seus ciutadans de diverses àrees.

Recentment s'ha produït un èxit notable en la reducció dels costos d'itinerància als telèfons mòbils. Anteriorment, els ciutadans dels estats membres pagaven taxes diferents i molt més elevades a l'hora de fer i rebre trucades personals o comercials durant el viatge a l'estranger.

anunci

En aquest cas, el servei i la norma eren els mateixos, però els costos eren injustificadament més alts si tinguéssiu el vostre contracte de telèfon en un país de la UE en lloc d’altres i també vàreu viatjar fora de les vostres fronteres. I hi va haver avantatges addicionals pel cost addicional, com ara la gravació de veu o un servei de resposta? Els costos eren simplement superiors perquè les companyies de telefonia van decidir que seria així.

Tothom, fins i tot els euroescèptics, va aplaudir la UE per posar fi a aquesta pràctica i ajudar a mantenir diners en efectiu a les butxaques dels ciutadans més que a les empreses bancàries de les empreses bancàries.

L'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) pressiona perquè la UE faci una ullada molt de temps al sector de la salut per implementar la "filosofia de les tarifes d'itinerància". Això ajudaria enormement a garantir un tracte just i un accés igual al millor tracte per als seus milions de ciutadans de 500 repartits entre els estats membres de 28.

anunci

Una malaltia o malaltia no és diferent d'un pacient quan creua una frontera, tot i que el tractament pot costar més o menys en un país diferent i, fins i tot, pot no estar disponible a la seva nació d'origen.

Tots aquests dies tenim un viatge més barat, que permet als pacients creuar fronteres amb més facilitat. I, sens dubte, han de ser capaços de fer-ho, ja que cap estat membre només tindrà totes les experiències i el millor servei en tots els àmbits. De la mateixa manera, molts països s'han adonat que no poden tenir el millor servei i experiència en totes les regions de la seva pròpia nació.

Per superar aquest problema, alguns estats membres han establert i desenvolupat "centres d’expertesa" que permeten la col·locació de coneixements i bones pràctiques.

L’EAPM creu que la UE hauria de seguir l’exemple d’aquests estats membres tot reconeixent que ha començat a fer-ho en el cas de malalties rares. Aquesta és una resposta al fet que els tractaments han d’orientar-se a poblacions més petites, com també passa generalment amb la medicina personalitzada.

Els diferents camps vitals per a l'individualització de la medicina i el tractament adequat al pacient adequat en el moment adequat han vist un augment exponencial dels desenvolupaments científics i grans salts tecnològics. Ara és el moment perfecte per remodelar el camp regulatori, sacsejar la manera de fer investigacions i realitzar assajos clínics, establir normes acordades i implementar-les, i fer un ús ètic complet de "Big Data", entre altres coses.

Europa té, aquest any, un nou Parlament europeu més potent i un nou col·legi de comissaris, cadascun dels quals té un termini mínim de cinc anys. Es pot aconseguir molt en aquest moment, però una visió a llarg termini també és crucial per crear una Europa més sana i més rica per a aquesta generació i per als que vénen.

Amb la seva campanya en curs de STEP (Tractament especialitzat per als pacients d'Europa) i la creació d’un grup d’interès STEPs dels eurodiputats, l’EAPM ha creat un fòrum regular en el qual tots els grups d’interès poden escoltar el que els pacients volen i necessiten, i els responsables polítics poden escoltar-ne un veu. Aquest és un fòrum essencial per avançar, ja que calen missatges clars per dotar els polítics i la Comissió de les eines adequades per dur a terme la gran tasca a seguir.

Conferència anual de l'EAPM, a 9-10 de setembre a la biblioteca Solvay, al parc Leopold de Brussel·les, reunirà a tots els grups d’interès, des de pacients, clínics i acadèmics fins a representants de la indústria i afiliats dels estats membres, i inclourà també funcionaris de la Comissió, a més de diputats nous i de retorn.

L'Aliança creu que ara és el moment de modelar una legislació que ofereix les lleis adequades, en el lloc adequat, en el moment adequat i crear un continent en el qual l'antiga injustícia de les tarifes d'itinerància ja no s'aplica a cap pacient Eutopean que necessiti tractament. .

'UE, telèfon a casa ... '

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències