Connecteu-vos amb nosaltres

EU

la medicina personalitzada i el lliure comerç "van de la mà '

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

100699310L'associació transatlàntica per al comerç i la inversió podria beneficiar els pacients tant d'Europa com d'Amèrica, va dir Timothy Cook, vicepresident internacional de Lilly Oncology, en un discurs al Parlament Europeu de Brussel·les aquesta setmana.

El sopar de debat sobre les converses comercials UE-EUA (TTIP) va formar part d’una conferència de dos dies organitzada per l’Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada del 9 al 10 de setembre.

cuiner va ser precedit per l’eurodiputat Cristian Bușoi, que va dir al públic que: “El que ha de fer la Unió Europea sense demora és crear un entorn regulador que permeti l’accés precoç dels pacients a tractaments nous. Ja no podem confiar en un model únic en una Europa de 500 milions, ja que evidentment no funciona.

"El Parlament Europeu i la nova Comissió estan en una posició única per impulsar l'agenda sanitària i crec que podem treballar per construir una Europa sana i rica, no només per als nostres 500 milions de ciutadans actuals, sinó per a les generacions futures ".

anunci

En el seu propi discurs, Lilly's Cook va destacar que, en ambdós continents, dues qüestions clau en l'àmbit sanitari són l'accés dels pacients a medicaments personalitzats i d'alta qualitat i el lliure comerç.

Va dir: “A primera vista, pot semblar que hi hagi poc en comú entre aquestes qüestions. Poques coses sonen més "locals" i privades que l'atenció dels pacients. I poques coses sonen més "globals" i públiques que la negociació d'un acord de lliure comerç entre països o, en aquest cas, entre continents.

"Tot i això, crec fermament que la conclusió de l'Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió, tot i que beneficiarà d'alguna manera a tots els europeus i nord-americans, beneficiaria especialment els pacients ".

anunci

Cook va argumentar que: "Actualment, el simple fet és que ni les economies dels EUA ni de la UE creixen. L’atur és tossudament elevat. Sentim la pressió de l’envelliment de la població i l’augment de les despeses en salut. En resposta, ambdós de les nostres economies necessiten crear llocs de treball i creixement (ampliant el gasoducte) i el TTIP és una bona manera de fer-ho ”.

Centrant-se en una àrea, va dir: "L'accés al mercat sanitari i el reemborsament continuen sent competència dels estats membres de la UE. Però el TTIP podria establir un punt de referència important. La indústria recomana un "annex farmacèutic" al TTIP similar a l’inclòs tant als acords comercials dels Estats Units com de la UE amb Corea, que recull principis que premien la innovació i promouen processos justos, previsibles i transparents per decidir a quins medicaments poden accedir els pacients.

"Certament, la indústria dels biofarmacèutics es beneficiaria d’un TTIP centrat en aquestes àrees. Però també ho farien els seus centenars de milers d’empleats i proveïdors a la UE. També ho farien les ciutats i les regions on opera. També ho farien les universitats, els hospitals de recerca i altres socis amb qui col·labora.

"I sobretot ", va afegir," també ho farien els pacients si el gasoducte d'innovació contínua flueix amb més rapidesa i amb un major volum de tractaments personalitzats i millorats ".

Cook va concloure dient: "És hora que els líders polítics d’ambdós costats de l’Atlàntic avancin amb les negociacions del TTIP i emfatitzin el paper del lliure comerç en la millora de la salut. La medicina personalitzada i el lliure comerç s’uneixen ”.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències