Connecteu-vos amb nosaltres

TDAH

L'informe "dóna veu a les persones que viuen amb TDAH i demana canvis a tot Europa en les polítiques i les actituds"

COMPARTIR:

publicat

on

TDAHVeus reals, que informa de l'experiència viscuda de persones amb TDAH, es presenta avui al Parlament Europeu. Amb el suport de 1,355 compromisos que amplifiquen la necessitat de canvis en les polítiques i actituds de 20 països de la UE, l'informe comparteix els relats personals de les persones que viuen amb TDAH i l'impacte que la malaltia té sobre ells, la seva família, amics i comunitats.

L’equip de la campanya, dirigit per un comitè directiu d’experts multidisciplinars independents en TDAH, iniciat, desenvolupat i finançat per l’empresa farmacèutica Shire, va recopilar testimonis individuals per donar veu a aquelles persones que viuen amb malaltia. "Sé de primera mà el difícil que pot resultar que les persones amb TDAH tinguin potencial, però no puguin tenir èxit en un sistema que no accepti ni inclogui les seves diferències. Esperem que aquest informe s'enfronti a la discriminació generalitzada que era tan evident de les històries que vam recollir ", va dir la membre del comitè de direcció Kate Carr-Fanning, vicepresidenta del TDAH Irlanda. “Escoltant les veus de les persones afectades pel TDAH, podem ajudar els altres a entendre com el TDAH pot afectar totes les àrees de la vida d'una persona; com aprenen, se senten i socialitzen. Escoltant les seves veus, podem avançar junts cap a una Europa veritablement inclusiva i florent on les persones amb TDAH puguin assolir el seu potencial i contribuir positivament a les seves comunitats ".

L’informe posa en dubte els conceptes erronis sobre el TDAH i posa en relleu els canvis que cal fer.

Indica com:

• Les institucions han de ser més conscients de les necessitats de les persones amb TDAH i estar millor equipades per satisfer-les;
• Cal millorar la detecció precoç del TDAH;
• La prestació de suport ha de ser més estesa i;
• Els grups d'interès han de treballar junts per acabar amb els estereotips.

L'informe també proporciona recomanacions clares que poden adoptar els responsables polítics, professors, professionals de la salut, pares i periodistes. Per exemple, els responsables polítics han d'incloure el TDAH en els marcs nacionals de resultats educatius i els periodistes que escriuen sobre el TDAH haurien de considerar "les perspectives de les persones amb experiència directa de la malaltia".

“El nostre objectiu és demostrar l’impacte del TDAH i la necessitat de continuar amb l’impuls continu del canvi. Hi ha hagut un gran suport per a aquest informe, de manera que el nostre següent pas ha de ser treballar amb els responsables polítics europeus per realitzar la crida a l'acció de l'informe ", va dir el membre del comitè directiu, Fulgencio Madrid Conesa, president de la Federació Espanyola d'Associacions de Suport al TDAH (FEEADAH).

anunci

"Fins i tot petits canvis en les polítiques i les actituds poden permetre a les persones amb TDAH complir el seu potencial i participar amb èxit a les seves escoles, empreses i comunitats". L’ADHD Alliance for Change és un projecte europeu liderat per un comitè directiu d’experts independents en TDAH, iniciat, desenvolupat i finançat per la companyia farmacèutica Shire amb l’ajut de la secretaria de Just :: Health Communications.

El TDAH és una afecció mèdica complexa que afecta poc menys d’un de cada 20 nens i adolescents de tot el món i pot continuar fins a l’edat adulta. Es creu que es deu principalment a un desequilibri de substàncies químiques al cervell, la malaltia i els seus símptomes bàsics (és a dir, hiperactivitat, impulsivitat i / o desatenció) que poden fer que les activitats diàries siguin molt difícils, cosa que pot provocar problemes en les relacions, l’educació i l’ocupació. . El Comitè Directiu de l'Aliança per al Canvi del TDAH està format per sis experts multidisciplinars independents del TDAH de tota Europa. Treballant estretament amb diversos grups europeus de defensa dels pacients, representen les necessitats de la vida real de les persones afectades per la malaltia. L’informe es presenta en un acte de llançament organitzat per l’eurodiputada Rosa Estaràs Ferragut. S'han signat i presentat al Parlament Europeu 1,355 compromisos de canvi d'actituds i polítiques de suport a les persones amb TDAH. Per mostrar el vostre suport, visiteu: www.adhdallianceforchange.eu

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències