Connecteu-vos amb nosaltres

Alcohol

Eurocare llança convocatòria d'Estratègia Política d'Alcohol integral a la Unió Europea

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

eurocare_is_launching_a_new_call_for_a_comprehensive_alcohol_policy_strategy_in_the_european_union_mediumEn relació amb el fitxer 6th Conferència Europea de Política sobre l'Alcohol (6EAPC) Eurocare llança una nova convocatòria per a una estratègia integral de política d'alcohol a la Unió Europea.

L'actual Estratègia de la UE sobre l'alcohol per donar suport als estats membres a reduir els danys relacionats amb l'alcohol es va dissenyar per al període 2006-2012. L’absència d’una estratègia actualitzada de la UE en matèria d’alcohol basada en les darreres proves i al corrent d’importants canvis socials (per exemple, el desplaçament de la publicitat de l’alcohol dels mitjans de comunicació tradicionals als nous) representa una amenaça real per al manteniment i la consolidació dels progressos reduir els danys relacionats amb l'alcohol a Europa.

Amb la presa de possessió del nou lideratge polític europeu, Eurocare espera que una veu forta i unida dels grups d'interès implicats asseguri la continuació del treball per millorar la salut dels ciutadans europeus, així com la creació d'estalvis futurs en el sistema de salut mitjançant la prevenció de danys relacionats amb l'alcohol.

anunci

Les principals recomanacions d'Eurocare per a la futura estratègia de la UE sobre l'alcohol inclouen:

  • Instruments de política a nivell de població, com ara la fiscalitat i l'acció sobre la disponibilitat física;
  • polítiques específiques com el preu unitari mínim, que té un major impacte sobre els bevedors perillosos i nocius i contribueix a reduir les desigualtats en salut;
  • restriccions efectives a la comercialització i publicitat d'alcohol;
  • informació del consumidor, inclosa la subministració d'informació nutricional i altra informació relacionada amb la salut a les etiquetes de begudes alcohòliques;
  • reducció de la conducció de begudes
  • respostes del sector sanitari per a la detecció precoç, intervencions breus i tractament dels trastorns per consum d'alcohol;
  • estratègies que alteren els contextos de consum de begudes, avalades per accions de prevenció basades en la comunitat;
  • comunicació de sensibilització pública basada en l'evidència i educació escolar per ajudar a reduir els riscos i els danys derivats de l'alcohol;
  • prevenció amb especial atenció al lloc de treball, i;
  • investigació, un millor seguiment de les tendències en el consum d’alcohol i els danys i desenvolupament de la base d’evidència comuna.

Reclamar una estratègia integral de política d'alcohol a la Unió Europea

anunci

Alcohol

Els millors cervesers torren la relaxació de les vorades pandèmiques amb cervesa sense alcohol

publicat

on

By

Tot i que molts bevedors poden celebrar la suavització de les restriccions de pandèmia amb una cervesa o una copa de vi, els fabricants de cervesa més grans del món els instaran a provar noves cerveses sense alcohol, escriure Philip Blenkinsop Joyce Philippe.

Després d’haver perdut quota de mercat per a cerveses artesanes i seltzers durs (o aigua gasosa alcohòlica), cervesers de primer nivell com AB InBev i Heineken aposten per una nova generació de cerveses sense alcohol per ajudar a recuperar el terreny aprofitant les tendències de vida saludable.

Però la pandèmia va cancel·lar els dinars d’empresa, va buidar les instal·lacions esportives i no va deixar que ningú tornés de les festes ni dels bars, tots ells territoris privilegiats per a la venda de begudes sense alcohol.

anunci

Les vendes mundials de cervesa sense alcohol van caure un 4.6% el 2020 en termes de valor, fins als 11.6 milions de dòlars, després del 9% de creixement anual mitjà dels quatre anys anteriors, segons el proveïdor d’investigació de mercat Euromonitor International.

El final de les restriccions als Estats Units i Europa fa que ara els fabricants de cervesa facin més fàcil que els consumidors puguin provar noves versions sense alcohol de les seves marques més venudes, cosa que creuen que serà crucial per augmentar les vendes.

"La principal barrera per als consumidors són les expectatives, ja que no esperen que tingui un bon sabor", va dir Borja Manso-Salinas, vicepresident de màrqueting de la marca Heineken als Estats Units.

anunci

En una sessió de mostreig a la sala de concerts i menjadors del Pier 17 a la part baixa de Manhattan aquest mes, Heineken (HEIN.AS) va trencar aquesta barrera per a alguns transeünts, inclòs Cary Heinz, que va portar un Heineken habitual d'un stand proper per comparar.

"No puc diferenciar. I sóc un autèntic bevedor", va dir, amb una llauna a cada mà.

Anteriorment, moltes cerveses zero es cuinaven eficaçment per evaporar l'alcohol, malmetent el gust. Sovint els fabricants de cervesa utilitzen una cambra de buit perquè l'alcohol es desprengui a una temperatura més baixa i, de vegades, busqui barrejar èsters escapats que són essencials per al sabor.

El segon fabricant de cervesa més gran del món va llançar Heineken 0.0 als Estats Units el 2019 i tenia previst distribuir 10 milions de llaunes gratuïtes l'any passat, però va aconseguir menys de la meitat que a causa de la pandèmia.

La cervesera holandesa creu que ha tornat al bon camí el 2021, amb prop de quatre milions de mostres gratuïtes que aniran només a les oficines. Altres mostres es destinen a festivals de música, edificis d’apartaments i centres comercials.

Anheuser-Busch InBev (AB InBev) (ABI.BR), el fabricant de cervesa més gran del món i dels Estats Units, també va llançar fa un any una versió zero de la seva cervesa insígnia Budweiser lager als Estats Units.

"Històricament, una de les barreres a superar és el gust", va dir Todd Allen, vicepresident de màrqueting global de la marca Budweiser.

"És molt important que la gent provi el producte".

Es poden veure llaunes de cervesa sense alcohol Heineken en un esdeveniment de mostreig al moll 17 del districte Seaport de Nova York, Nova York, EUA, el 15 de juliol de 2021. REUTERS / Joyce Philippe
Prestatges amb cervesa sense alcohol es poden veure en un supermercat a Brussel·les, Bèlgica, el 19 de juny de 2021. REUTERS / Philip Blenkinsop

Europa representa gairebé tres quartes parts de la cervesa sense alcohol, segons insightSLICE, empresa d’investigació de mercat. A Espanya, les cerveses sense alcohol representen el 13% de totes les vendes de cervesa.

Al Japó, on gairebé el 5% de les vendes de cervesa no contenen alcohol, els cervesers llancen noves marques i preveuen un fort creixement. Llegeix més.

No obstant això, els Estats Units són un territori gairebé verge, amb una quota de mercat zero d'alcohol només el 0.5%, segons Euromonitor.

L'anàlisi del mercat de begudes d'IWSR diu que el 2019 va marcar un punt d'inflexió, amb un creixement després de tres anys de declivi.

Durant els cinc anys fins al 2025, es veu gairebé un triple del volum de cervesa sense alcohol als Estats Units, superant amb escreix l'expansió mundial del 60%, ajudat per nous llançaments i tendències sanitàries. El conjunt de les vendes de cervesa als Estats Units es redueix un 18% en el mateix període.

Aquest creixement podria ser vital per a les grans fàbriques de cervesa que han afrontat batalles en dos fronts en els darrers anys: de cerveses artesanes, que ara representen un 12% de la cervesa nord-americana, i de seltzers durs, que han duplicat les vendes als Estats Units cada any des que va sortir el mercat a 2016.

L’alcohol zero és diferent. Els principals fabricants de cervesa són avançats en lloc d’arribades tardanes i els seus nous productes poden participar en els refrescos en lloc del mercat principal de la cervesa.

Les begudes sense alcohol també solen oferir marges més alts, amb un cost de producció més alt compensat per un impost especial especial més baix.

Allen va dir que la categoria tenia un rendiment proporcionalment millor entre la nova generació de bevedors, un clar positiu.

Els cervesers destaquen que la cervesa té ingredients "naturals", a diferència de molts refrescos. Les campanyes Budweiser Zero també subratllen que no té sucre i que el seu recompte calòric és un terç del de Bud normal.

Segons els fabricants de cervesa, els consumidors ja no només són conductors, metges ni dones embarassades, la majoria també prenen alcohol, sinó que només decideixen abstenir-se segons l’ocasió.

Els cervesers veuen un gran potencial en esdeveniments esportius nord-americans, molts dels quals prohibeixen la venda d’alcohol cap al final d’un partit, però també veuen que la cervesa sense alcohol entra en un nou territori.

Trevor Stirling, analista sènior de begudes a l’autònom de Bernstein, va dir que la clau era que els cervesers facin de la cervesa sense alcohol una opció de vida, per exemple substituir un refresc del matí a la feina, en lloc d’un substitut de la cervesa.

"És una oportunitat massiva, però difícil de fer. Han de canviar el marc de referència perquè, per exemple, els consumidors la vegin menys com una cervesa sense alcohol, sinó una beguda sense alcohol que té gust de cervesa, un refresc per a adults ," Ell va dir.

El conseller delegat de Heineken, Dolf van den Brink, creu que la cervesa sense alcohol podria representar al voltant del 5% del mercat mundial de la cervesa al llarg del temps. Va ser al voltant del 2% per valor el 2020, segons Euromonitor.

"L'error més gran que podríem cometre seria treure el peu del gas. Encara estem a principis d'aquest viatge", va dir.

Seguir llegint

Alcohol

Crear un entorn hospitalari per a l’hospitalitat: el que cal fer

publicat

on

Milions d’europeus treballen en els sectors del turisme i l’hostaleria i necessitaran un suport continu i dirigit per recuperar i reviure la seva indústria, que ha estat una de les més afectades per la crisi del COVID, escriu Ulrich Adam.

Les restriccions de bloqueig no només van crear atur a gran escala en tancar milions d’empreses d’hostaleria. També significaven que els governs perdien enormes quantitats d’ingressos fiscals: a Europa, el sector de l’hostaleria normalment contribueix més que 125 milions de € anualment a les hisendes governamentals en impostos especials, IVA i altres impostos.

Els polítics estaran ansiosos per garantir que els tresors es beneficiïn de la reobertura de l’hostaleria i de la socialització dels llocs. No obstant això, han d’equilibrar la necessitat de generar ingressos amb la necessitat de garantir que les empreses d’aquests sectors puguin florir i autosostenir-se en el període immediat postcovid. Les càrregues fiscals addicionals prematures podrien fer el contrari i retardar la recuperació actuant com un obstacle per a la creació d’ocupació i la salut financera del sector.

anunci

A mesura que els governs planegen una reobertura reeixida i una recuperació total, han de pensar creativament sobre com poden donar un impuls a les empreses d’hostaleria, alhora que incorporen les polítiques especials i d’IVA al segle XXI.

Les reduccions de l'IVA han funcionat

Una recent estudiar a Alemanya, es va demostrar que les reduccions temporals de l'IVA van alleujar la pressió financera sobre les llars de tots els trams d'ingressos.

anunci

Per fer front al cop de Covid, alguns països com el UK Irlanda han ofert reduccions d’IVA al sector de l’hostaleria. Bèlgica, per exemple, el juny del 2020 va introduir un tipus reduït d’IVA per al sector de la restauració i els serveis de restauració, que va suposar un fort impuls als sectors especialment afectats per les restriccions de bloqueig.

Cal mantenir aquestes polítiques i ampliar-les per ajudar el sector en un moment en què les reserves d’efectiu s’han esgotat greument i les empreses acaben de començar a equilibrar-se. Amb la confiança dubtosa dels consumidors i les premisses que funcionen per sota de la capacitat a causa de restriccions persistents, encara es requereixen estímuls dirigits.

Però, per garantir que la reactivació de l’hospitalitat es produeixi ràpidament, hem d’anar més enllà d’això i examinar els canvis polítics de més abast, sobretot quan es tracta d’impostos especials.

Problemes fiscals i possibles solucions

El sector de l’hostaleria també ha lluitat des de fa temps amb normes obsoletes pel que fa a la forma de tributar l’alcohol, normes que ja dificultaven el sector anterior al Covid, però que suposen una càrrega molt més pesada en un moment en què intentem ajudar a la reobertura de bars i restaurants. amb èxit.

Per animar la gent a sortir, socialitzar, donar suport a les seves economies locals i accelerar la recuperació, necessitem un nou enfocament.

Els governs han de tenir en compte mesures com l’extensió de les congelacions dels impostos especials que s’han introduït en algunes jurisdiccions, alhora que igualar la manera com tributen els diferents productes.

Per exemple, hi ha una enorme discriminació contra els esperits en la majoria dels sistemes fiscals europeus. Els productes espirituosos contribueixen més del doble que la seva "quota justa" en impostos especials segons els volums relatius consumits en comparació amb el vi i la cervesa.

Aquesta fiscalitat ineficient significa que els clients paguen de manera molt diferent pels productes de la cartera que trien, i també té un impacte negatiu en les indústries relacionades.

Una disparitat flagrant com aquesta que contradiu descaradament les ciències de la salut pública crea incentius perversos que danyen el sector de l’hostaleria (que depèn desproporcionadament del comerç d’alcohol, ja que aquests productes són més valuosos per als llocs d’hostaleria) i de les moltes destil·leries artesanals d’Europa, que també estan lluitant perquè de l’èxit del turisme.

L' Institute for Fiscal Studies recomana que tots els alcohol es tributin a una taxa equivalent per unitat, tret que es puguin trobar proves convincents que justifiquin el tractament de productes comparables de formes radicalment diferents.

Els organismes de salut pública comparteixen aquesta opinió. En un 2020 reportar pel que fa als preus de l'alcohol, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va afirmar que "hi ha poca justificació per a qualsevol enfocament que no sigui la fiscalitat específica, a través del qual l'impost a pagar sobre un producte és directament proporcional al seu contingut alcohòlic", abans d'argumentar que " [t] les taxes de destral generalment haurien de ser similars per a diferents tipus d’alcohol (per exemple, cervesa, vi i licors). "

Malgrat alguns titulars alarmistes al començament de la pandèmia, que va augmentar les vendes d'alcohol a les botigues de queviures, el consum global d'alcohol el 2020 va baixar gairebé gairebé a tot arreu contra 2019. Curiosament, els volums de begudes espirituoses consumides sovint augmentaven, cosa que indica que els consumidors canvien de cervesa, vi i sidra o esperits. La fiscalitat actual posa una tapa a aquestes opcions de consumidors naturals, ja que els licors estan sobreimposats en comparació amb la cervesa i el vi a tots els estats membres de la UE-27.

A mesura que es reprèn l'activitat econòmica i es restableix la vida normal, la càrrega fiscal de l'hostaleria necessita un replantejament radical.

Seguir llegint

Alcohol

Les tendències del consum d’alcohol a Europa continuen el seu curs positiu

publicat

on

Durant els darrers mesos, hem vist conclusions molt benvingudes sobre els comportaments de consum d'alcoholèmia publicats per les principals autoritats sanitàries de tota Europa, sobretot pel que fa a la disminució del consum d'alcohol menor d'edat. Això contrasta amb la cobertura enganyosa que sovint suggereix que el consum global augmenta perillosament, sobretot des que va començar la pandèmia. escriu el director general de spiritsEurope, Ulrich Adam.

2019 de l’Organització Mundial de la Salut informe d'estat va demostrar que el consum mitjà d'alcohol a Europa va caure entre el 2010 i el 2016 i que hi va haver una disminució particular del consum mitjà i de les taxes de consum entre els joves, així com una disminució de l'11% de la prevalença de "consum intensiu de episodis". 

Aquest no va ser l'únic senyal que s'estan produint canvis positius a tota Europa: l'últim ESPAD L'informe (European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs) mostra un descens constant del consum d'alcohol durant tota la vida entre els joves entre 1995 i 2019 a la UE.

anunci

En comparació amb el 2003, el consum global d'alcohol va caure un 22% i va disminuir a gairebé tots els estats membres. El consum intensiu de begudes episòdiques va caure un 19% i el 86% dels enquestats va informar que no s’havia begut mai el darrer mes. 

Tenim acaba de publicar un resum útil d'aquesta enquesta ESPAD que posa de manifest les conclusions principals. Però aquestes estadístiques no cobreixen el període transcorregut des de l'arribada del Covid-19.

Llavors, com ha afectat la pandèmia les tendències de consum generals?

anunci

Durant l'últim any, s'han generat preocupacions sobre com Covid-19 i els bloquejos resultants podrien amenaçar el progrés recent.

Afortunadament, lluny de donar lloc a una major irresponsabilitat, Covid no ha alterat les tendències positives a llarg termini pel que fa al consum d’alcohol i al mal ús. De fet, totes les indicacions indiquen que, en general, la gent ha begut molt menys. Els informes sensacionalistes centrats en l'augment de les vendes en alguns punts de venda van ignorar les dràstiques caigudes de les vendes en bars i restaurants, on tradicionalment es produeix la major quantitat de begudes.

Per exemple, dades de l'anàlisi del mercat de begudes d'IWSR, es va mostrar una disminució significativa del consum d'alcohol durant la pandèmia a la majoria de mercats, inclosos els europeus. 

Un nombre creixent d’evidències independents també apunta a una disminució més àmplia de la resta de contextos socials durant l’últim any. 

A Enquesta de YouGov el 2020, que va implicar més d'11,000 persones en diversos països, inclosos França, Alemanya i el Regne Unit, va trobar que el 84% dels bevedors no consumien més alcohol del que havien consumit abans del tancament i que més d'un de cada tres havia reduït beure o deixar de fumar completament. 

Mentrestant, als Països Baixos, nou xifres de l’Institut Trimbos van mostrar que el 49% de les persones d’entre 16 i 35 anys van deixar de beure durant el primer tancament en comparació amb el mateix període del 2019, mentre que un altre 23% va consumir la mateixa quantitat.

En poques paraules, independentment d’aquests titulars enganyosos, totes les evidències apunten a una continuació de la trajectòria descendent a llarg termini tant en el consum d’alcohol com en el mal ús. 

Per descomptat, això no vol dir que no hi hagi més feina a fer, ni molt menys. 

No hi ha un nivell acceptable de beure menor d’edat, de la mateixa manera que no hi ha un nivell acceptable de beure intensament que perjudiqui la salut. Com a indústria i com a societat, hem de reflexionar sobre el que hem aconseguit i el treball que ens queda per endavant. 

Els progressos constants que les societats europees han fet en la reducció dels danys relacionats amb l’alcohol en els darrers anys –i la continuació d’aquest progrés durant els tancaments– demostren que anem pel bon camí i que les tendències positives a llarg termini han de continuar. a mesura que comencem a obrir sectors vitals de les nostres economies.

Una cosa que milions d’europeus esperen és la possibilitat de gaudir d’una copa als bars i restaurants una vegada més, de forma segura, social i responsable. 

spiritsEUROPE continuarà treballant amb els nostres socis del sector de l’hostaleria per garantir que la reobertura s’aconsegueixi de manera segura i que puguem continuar mantenint el rumb positiu cap a una cultura de l'alcohol més moderada a tota la UE.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències