Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Com Santa Juncker pot aportar el regal d’una UE més sana

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Junckeropinió emesa per Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan 

El Nadal ja és a punt i el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ja pot sentir que ha jugat a "Santa" aquest any, amb la recent presentació del seu Fons europeu per a inversions estratègiques, que té com a objectiu "iniciar" Europa recaptant 315 milions d’euros.

Els pocs ajudants de Pare Noel a l’hora de recaptar aquesta suma han de ser inversors privats (252 milions d’euros desitjats), amb la resta garantits amb diners públics del pressupost de la UE i del Banc Europeu d’Inversions. Juncker també pot sentir que les famoses dotze estrelles daurades de la UE aviat brillaran de nou sobre el Berlaymont, però a l’Aliança Europea per a la Medicina Peronalitzada (EAPM); hi ha la creença que Santa Juncker necessita tornar-se a posar el barret vermell abans de sortir a la distància amb el seu trineu amb un "Ho ho ho!" Igual que el Pare Noel i els seus Reis Mags (i les seves dones), els pacients europeus esperen un bon Nadal i la carta festiva i la llista de desitjos d’EAPM s’acaben d’enviar per la xemeneia.

anunci

La salut i l’atenció sanitària són una de les principals prioritats per a 500 milions de ciutadans de 28 estats membres i, tot i que no és fàcil entregar regals a moltes persones expectants, encara que es mantingui ocupat el Pare Noel i el seu equip durant uns quants més Nadal per venir ...

Aquests són els desitjos de l’EAPM: 

"Benvolgut Santa Juncker, aquest any tots hem tingut un bon comportament de nois i noies i, en nom de tots els pacients del Nadal passat, del Regal de Nadal i sobretot del Nadal per venir, EAPM demana el següent. (No cal paper d’embalatge per ajudar el medi ambient.) En línia amb la iniciativa d’EAPM de tractament especialitzat per als pacients europeus (STEPs), demanem a Santa Juncker que es comprometi amb el següent:

anunci

• PAS 1: garantir un entorn regulador que permeti l'accés precoç del pacient a una medicina personalitzada nova i eficaç 

• PAS 2: augmentar la R + D per a la medicina personalitzada, tot reconeixent-ne el valor 

• PAS 3: millorar l'educació i la formació dels professionals de la salut 

• PAS 4: donar suport a nous enfocaments de reemborsament i HTA, necessaris per a l'accés dels pacients a medicaments personalitzats 

• PAS 5: augmentar la consciència i la comprensió de la medicina personalitzada 

A més, a l’EAPM li agradaria veure el següent sota l’arbre durant el mandat del senyor Juncker com a Pare Noel: el Reglament de protecció de dades hauria de permetre l’ús primari i secundari de dades amb finalitats d’investigació sanitària tenint en compte les garanties ja existents a tota la UE. Mentrestant, la regulació de dades no hauria de desfer les millores dels assaigs clínics. Es necessita un període de transició de cinc anys per als IVD perquè els fabricants puguin complir plenament amb diversos requisits nous.

El 2015, la Unió Europea tindrà com a presidències rotatives dos dels estats membres més petits, Letònia i Luxemburg. EAPM creu que les polítiques sanitàries han de reconèixer i abordar les vulnerabilitats inherents al sistema de salut que afronten, específicament, els països més petits i les regions dels països més grans. Anomenem això un enfocament SMART: SMaller Mestats brasa And REGIONES Together. Finalment, almenys per a la llista de desitjos d’aquest any, les Recomanacions específiques per país (RSC) del procés del semestre de la UE han d’estar enfocades i equilibrades en lloc de buscar retallades d’ampliació en àrees pressupostàries més grans com la salut. EAPM creu que totes les decisions i recomanacions del semestre, per descomptat, haurien de promoure el creixement, però juntament amb la investigació i l'eficiència, especialment en les àrees de la salut i la medicina personalitzada. L’Aliança opina que si el Pare Noel i els seus Reis Mags lliuren l’anterior, millorarà la qualitat de vida dels pacients de tots els països d’Europa i es donaran igualment Bones festes de Nadal i Feliç Any Nou, ara i en el futur, a tots els ciutadans de la UE. Salutacions de la temporada a tots!

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències