Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Reduir la diferència entre la sort i el judici en la salut

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

3350_hi-resopinió emesa per Aliança Europea per a la medicina personalitzada (EAPM), el director executiu, Denis Horgan

Actualment a la notícia hi ha un estudi que suggereix que les dues terceres parts de tots els càncers es poden sotmetre a "mala sort", ja que les cèl·lules mare mutants aleatòriament són la causa, més que les opcions individuals de vida o la manca d'esforços en la prevenció.

Els investigadors nord-americans van arribar a dir que fins i tot un enfocament en l'estil de vida i la prevenció no impediria que la majoria dels càncers es desenvolupessin. Tot i que això és cert, i pràcticament no són "notícies", el fet continua sent que la seqüenciació completa d'ADN, en línia amb els principis de la medicina personalitzada (PM), molt sovint marcarà la propensió a desenvolupar un determinat tipus o tipus de càncer abans que es produeixi la malaltia. 

anunci

A més, un cop desenvolupat el càncer, el mateix procés permetrà al pacient rebre el tractament adequat en el moment adequat, possiblement capturar i tractar el càncer en una etapa primerenca i, sens dubte, millorar les probabilitats d'un millor resultat i qualitat de vida del pacient. . 

Els resultats de l’estudi, publicats a la revista Science, van mostrar que, de fet, tot càncer té un element casual, però el que no mostra és que; A més a més, sovint la possibilitat de ser diagnosticada i de rebre el millor tractament en una etapa primerenca és fins i tot la dada - o "mala sort". 

L’estudi va afegir que caldria centrar més recursos a trobar maneres de detectar càncers a les primeres etapes curables. Això és una cosa que l’Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) està totalment d’acord, però, amb les barreres d’accés quan es tracta de la medicina personalitzada que són moltes i variades, aconseguir això pot ser difícil. 

anunci

I és aquí on entra més “mala sort”: mala sort que pot ser financera, geogràfica, la manca d’accés a nous medicaments o, simplement, el coneixement dels tractaments disponibles per part de metges en particular, per exemple. Alguns metges no són plenament conscients del potencial de PM i de la seva aplicació actual, cosa que suggereix fermament que es requereix urgentment una formació contínua i actualitzada per a treballadors sanitaris. I a l’era del Big Data, la legislació hauria de tenir en compte les especificitats del PM i crear una infraestructura en què la informació genètica estigui disponible en un context regulat. Suposant que s’instaura una legislació ètica i viable satisfactòria; la informació s'ha de recopilar, difondre i entendre. Hi ha una enorme bretxa educativa pel que fa al PM, fins i tot entre alguns metges, infermeres i pacients. 

Mentrestant, els pacients europeus han d’estar més implicats en tots els aspectes de la seva pròpia salut, des de la remodelació d’assaigs clínics fins a la legislació i tots els altres problemes que els afecten. En termes generals, el PM ha de ser regulat de manera centralitzada per garantir un ús segur i eficaç. Les regulacions han de ser robustes i consistents, alhora que són prou flexibles per adaptar-se a un camp en moviment ràpid. 

Quan es tracta d'un tractament transfronterer, on un país no pot o no atorga al pacient el millor tracte disponible a Europa, sovint hi ha una loteria de preus en què, si el pacient viatja a un altre estat membre més ric per ser tractat, Els nivells de reemborsament a casa poden ser massa baixos per fer viable aquest tractament. 

De la mateixa manera, un pacient aïllat geogràficament, o amb una malaltia rara, pot ser que ni tan sols sàpiga de, ni caldrà, arribar a proves clíniques que podrien millorar o fins i tot salvar la seva vida. La mala sort, de fet, o un sistema desconegut que pot ser i ha de ser millorat si volem augmentar la qualitat de vida d'un potencial 500 milions de pacients a través dels estats membres de 28. 

Pel costat de la "bona sort", a 2014 l’Agència Europea de Medicaments va recomanar el nombre més elevat de medicaments designats per a orfes per autorització de comercialització en qualsevol any. A partir dels medicaments d’ús humà de 82, 17 se centra en una malaltia rara, donant més pacients als pacients. 

Entre els objectius d’EAPM, es garanteix que qualsevol pacient europeu que necessiti aquests medicaments tingui accés igualitari i assequible. La situació està millorant, lentament, però encara queda molt per fer. "Sort" només ens durà fins ara.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències