Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Sense exclusió per als pacients d'Europa

COMPARTIR:

publicat

on

Biobanc_pg26opinió emesa per Aliança Europea per a la medicina personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan

Amb els impactants esdeveniments de París recentment, les converses a tot Europa, i, de fet, al món, s'han tornat a tractar de temes que inclouen l'exclusió social, ja sigui real o percebuda, i en qualsevol àmbit.

És evident que avui dia hi ha una manca de comunicació, comprensió i, sens dubte, educació a tots els costats del món i, tot i que no es vol fer una comparació directa amb els terribles esdeveniments de França, també és el cas del món de la salut. Molts dels 500 milions de ciutadans de la UE als 28 estats membres són i seran pacients que pateixen una malaltia o una altra (i, de vegades, diverses).

En molts casos, a aquests pacients se'ls nega el tractament adequat en el moment adequat per diferents motius, i aquesta situació no només és dolenta per al pacient sinó també per a la societat en general, moral i econòmica. Mantenir els pacients al lloc de treball i fora dels llits d'hospital cars generarà una societat més sana i, per tant, més rica. En el món de la salut que canvia ràpidament, i amb les sorprenents opcions que la medicina personalitzada basada en l'ADN i els biomarcadors ha posat sobre la taula en els darrers anys, no hi ha excusa perquè als ciutadans se'ls negui el millor tractament disponible.

No obstant això, això passa cada dia a tots els països de la UE. Un dels problemes és la manca d'integració en l'assistència sanitària. Hi ha massa parts interessades que encara operen dins de les seves pròpies sitges, tancades i rarament miren el que està passant en altres llocs, fora de la seva pròpia àrea d'expertesa, però possiblement connectades amb ella. Això ha de canviar, i ràpidament. 

La majoria dels sistemes sanitaris a Europa encara funcionen en línies individuals i antiquades, però, amb col·laboracions molt més grans entre aquests sistemes i les diferents disciplines dins i fora, es podria fer molt més per utilitzar nous medicaments i tractaments per combatre els nous descobriments. i malalties més rares així com les afeccions més antigues i més conegudes. Si bé és cert que la Unió Europea no té competències pel que fa a l'assistència sanitària als estats membres, la UE, a través de la legislació, ha començat a tenir cada vegada més influència.

El següent pas és ajudar a aconseguir una millor coordinació entre països per garantir que els pacients opinen sobre tots els assumptes que afecten les seves opcions de salut, opcions de tractament i qualitat de vida. Això hauria de ser independentment de l'estat membre en què visquin i en quin país van menjar sent tractats. 

anunci

En termes generals, l'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) creu que els responsables polítics de la UE haurien de mirar de desenvolupar polítiques inclusives i orientades a evitar l'exclusió de qualsevol pacient, amb qualsevol malaltia, a qualsevol lloc d'Europa. Essencialment, per tal de tenir el millor servei per a tots els pacients de la UE, hi ha, a més de més col·laboració, una necessitat imperiosa de més i contínua inversió en l'àmbit de la medicina personalitzada? 

Amb les noves tecnologies i la disponibilitat de Big Data, millors comunicacions i poder de processament informàtic, IVD d'última generació amb diagnòstics acompanyants i la possibilitat d'una millor educació entre els pacients i els treballadors sanitaris, hi ha una oportunitat clara d'oferir una millora. -Assistència sanitària de qualitat per a tothom, sense excloure absolutament ningú. EAPM continuarà treballant per aconseguir aquest objectiu final el 2015 i més enllà.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències