Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EAPM: Varsòvia reunió d'alt nivell abasta la medicina personalitzada

COMPARTIR:

publicat

on

la medicina personalitzada, TonyVarsòvia, Polònia: L'Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada de (EAPM) darrera reunió de SMART Extensió a Varsòvia, Polònia (1-2 març) va trobar consens amb l'Aliança Polonesa de Medicina Personalitzada en diverses qüestions vitals, l'accés no menys pacient i la necessitat d'una major i millor investigació, escriu Aliança Europea per a la medicina personalitzada del director (EAPM) Executiu Denis Horgan.

conferència de juny 2015 de l'Aliança va introduir el concepte de "intel·ligent", que correspon als Estats membres més petits i unes regions amb altres, i EAPM ha estat expandint-ho prenent el seu missatge directament a països de la UE.

Un seguiment a Milà (Itàlia) el 7 de març és el següent a l’agenda de l’Aliança, ja que es desprèn de la seva campanya STEPs original - Tractament especialitzat per als pacients europeus - que demana que la UE es comprometi a:

 • PAS 1: Garantir un entorn regulador que permet l'accés del pacient a la novel·la primerenca i eficaç de la medicina personalitzada
 • PAS 2: Augmentar la R + D per a la medicina personalitzada, alhora que se’n reconeix el valor
 • PAS 3: La millora de l'educació i la formació dels professionals de la salut
 • PAS 4: Suport a nous enfocaments per al reemborsament i l'HTA, requerit per l'accés del pacient a la medicina personalitzada
 • PAS 5: Augmentar la sensibilització i la comprensió dels estats medicineSmaller personalitzades han estat actius en la conformació de la política sanitària a nivell europeu i ara poden actuar com a empresaris de les polítiques vitals que persegueixen els programes de polítiques normatives. Això s'ha demostrat, per exemple, Eslovènia i el seu important paper en la promoció del desenvolupament de polítiques càncer a nivell de la UE.
L’any passat, la Unió Europea tenia dos dels estats membres més petits com a presidències rotatives: Letònia i Luxemburg (que van publicar les principals conclusions del Consell sobre medicina personalitzada el desembre del 2015), i ara un tercer país més petit, els Països Baixos, està al capdavant.

polítiques de salut europeus han de reconèixer i abordar les vulnerabilitats inherents als sistemes de salut s'enfronten, en concret, pels països més petits ia les regions dels més grans. EAPM pel que demana l'adopció del seu enfocament intel·ligent.

Ja que la idea ha estat un gran èxit, la col·laboració d'òrgans medicaments, als ministres nacionals de salut i els grups d'interès de tall transversal, tots treballant amb EAPM per moure la medicina personalitzada a la següent.

El programa d'Abast d'SMART té per objecte establir la direcció requerida per facilitar un ambient per a la medicina personalitzada a nivell nacional. Això inclou (però no és exclusiu):

anunci
 • Aplicació dels instruments de regulació de la UE en l'àmbit nacional (protecció de dades, els assajos clínics i el futur diagnòstic in-vitro).
 • Harmonització de la recerca entre els estats membres.
 • directrius millors i comuns de les diverses malalties.
 • la potenciació del pacient i coneixements sobre la salut
 • La genòmica en el camp de la salut.
 • Plans Nacional del Càncer / biomarcadors.
Encara queden molts reptes per als estats més petits de la UE, especialment en el camp de la salut, i aquests inclouen - però no són exclusius de - una falta d'interès per la indústria per col·locar productes mèdics a aquests petits mercats a causa dels costos unitaris alts o ineficients de producció, una la manca de competència entre els proveïdors el que significa que els alts preus dels medicaments i subministraments mèdics a causa dels petits volums de consum i, per la seva banda, la càrrega administrativa de la regulació fa poc per ajudar accés dels pacients i els preus més baixos en aquests països.

En essència, la política sanitària europea ha de convertir-se més en sintonia amb els reptes específics que s'enfronten els sistemes de salut dels estats i regions més petites.

Entre els ponents de Varsòvia hi havia el professor Zbigniew Gaciong, president de l'Associació Polonesa de Medicina Personalitzada, el professor Jacek Fijuth, president de la Societat Polonesa de Medicina Personalitzada, el professor Janusz Siedlecki, director científic adjunt de l'Institut d'Oncologia Maria Skłodowska-Curie, el professor Lucjan Wyrwicz, subdirector d'Estudis de Grau i Denis Horgan, director executiu, European Alliance for Personalized Medicine.

El representant del pacient, Szymon Chrostowski, va dir: “El nostre següent pas és ajudar a millorar la coordinació entre països per garantir que els pacients puguin opinar sobre tots els assumptes que afectin les seves opcions de salut, les opcions de tractament i la qualitat de vida. Això hauria de ser independentment de l'estat membre en què visquin i en quin país van menjar tractant-se ".

Professor Jacek Fijuth dit: "En essència, per tal de tenir el millor servei per a tots els pacients de la UE, existeix, així com una major col·laboració, una urgent necessitat de més i la inversió contínua en l'àrea de la medicina personalitzada".

"Amb les noves tecnologies i la disponibilitat de grans volums de dades, millors comunicacions i la potència de computació, IVD l'estat de la tècnica amb diagnòstics acompanyants, i la possibilitat d'una millor educació entre els pacients i treballadors de la salut, hi ha una clara oportunitat per lliurar atenció sanitària de major qualitat per a tothom, excloent absolutament ningú," el professor va afegir.

I Zbigniew Gaciong va dir: "Com vam començar a fer l'accés a la medicina personalitzada assequible? Hi ha moltes maneres i entre ells es troba una major inversió en investigació i noves tecnologies. Mentrestant, amb els sistemes dels Estats membres per a la cura de la salut - i disciplines dins d'aquests mateixos sistemes - apegar-se a una mentalitat de sitja i de no col·laborar, una gran quantitat d'informació vital investigació es duplica i es manté sense compartir. Això no pot continuar ".

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències