Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#PerMed2016: Conferència de la Comissió empeny agenda de la medicina personalitzada

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

March13_2013_20712441_DrDrawingMolecule_PersonalizedMedBioP2718276218La Conferència sobre Medicina Personalitzada de dos dies de la Comissió Europea per a 2016 (1-2 de juny) va explorar la medicina personalitzada específicament a través d'una política de recerca. Va tractar d’exhibir l’estat de la qüestió sobre el terreny i aprofundir en els reptes de la investigació i la innovació en l’avanç del camp en benefici dels pacients i ciutadans de la UE. Horgan.

Entre els ponents i participants principals es van incloure: Paulo Lisboa, professor i cap del departament de matemàtiques aplicades de la Universitat John Moores de Liverpool; Anders Olauson, president honorari del Fòrum europeu dels pacients; Peter Kapitein, defensor del pacient, Inspire2Live, Amsterdam; Rudi Westendorp, Universitat de Copenhaguen, així com; Andrzej Rys, director de sistemes sanitaris, productes mèdics i innovació, Direcció General de Salut i Seguretat Alimentària, Comissió Europea. A ells se sumaren molts altres, inclosos: Wolfgang Ballensiefen, director de projectes i programes del German Aerospace Center; Paul Timmers, director de la Societat Digital, Direcció de confiança i seguretat, Direcció General de Xarxes de Comunicacions, Contingut i Tecnologia, Comissió Europea; Ernst Hafen, cap de l’Institut de Biologia de Sistemes Moleculars, ETH Zurich, i; Jan-Eric Litton, director general, Infraestructura de Recerca de Recursos Biomoleculars i Biobancs, Estocolm.

També hi van assistir: Peter Høngaard Andersen, conseller delegat del Innovation Fund Denmark, Copenhaguen; Mary Harney, exministra irlandesa de salut i viceprimer ministre; Gaetano Guglielmi, subdirector general, Direcció General d'Investigació i Innovació en Sanitat, Ministeri de Salut italià, Roma, i; Walter Ricciardi, president, Istituto Superiore di Sanita, Roma. Això es basa en les conclusions del Consell de la UE sobre medicina personalitzada de finals de l'any passat que es van fer durant la presidència de la UE a Luxemburg.

anunci

A l’esdeveniment, a l’edifici Charlemagne de la Comissió a Brussel·les, es va presentar una nova iniciativa que incloïa finançament i organitzacions polítiques d’Europa i altres països. Això es diu Consorci Internacional per a Medicina Personalitzada (IC PerMed) i va continuar des del llançament de l’informe PerMed de dos anys per davant de l’Alliance Europea per a la conferència de Medicina Personalitzada a 2015.

IC PerMed se centrarà, en part, en fomentar i coordinar accions de recerca i innovació per complir la seva declaració de missió. Una gran part d’aquest treball consistirà a construir les bases d’evidències necessàries per progressar en l'àmbit de la medicina personalitzada i, en fer-ho, evitar la duplicació de debats polítics en curs a nivell de la UE o incursions en àrees de competència dels estats membres. .

La seva visió és utilitzar la investigació com a conductor de la medicina personalitzada i les seves organitzacions membres treballaran per:

anunci
  • Establir Europa com a líder mundial en recerca de medicina personalitzada;
  • donar suport a la base de les ciències de la medicina personalitzada mitjançant un enfocament coordinat de la investigació;
  • proporcionar evidència per demostrar el benefici de la medicina personalitzada als ciutadans i als sistemes sanitaris, i;
  • preparar el camí per a la medicina personalitzada per als ciutadans.

El full de ruta IC PerMed s'estructurarà com una llista d’actes de recerca d’acord amb aquests cinc reptes. La primera versió del full de ruta, que s'actualitzarà periòdicament, es publicarà a finals d’aquest any. Els membres de IC PerMed treballaran junts per implementar les accions acordades.

Durant la conferència, es van identificar i discutir diversos desafiaments en un alt nivell. Aquests inclouen:

  • Desenvolupament de la consciència i l’apoderament: la medicina personalitzada promet una prevenció i predicció més efectives de malalties i un tractament més precoç i segur. Canviarà el nostre enfocament de la salut pública i la forma d’atendre els pacients en el futur. Tot i això, per implementar-lo amb èxit, cal que tots els grups d'interès, inclosos els pacients i els professionals sanitaris, estiguin capacitats i conscients del seu potencial.
  • Integració de solucions de Big Data i TIC: els conjunts de dades generats per seqüenciació a gran escala i tecnologies “òmiques” són extensos i, quan es combinen amb dades clíniques, d’imatges, nutricionals, d’estil de vida i d’exposició ambiental, produeixen “dades de gran valor”. Aquests desenvolupaments necessiten esforços de recerca addicionals per desenvolupar plenament el seu gran potencial, com ara millorar l’estratificació de la malaltia i obrir el camí a una medicina més personalitzada.
  • Traducció bàsica a la investigació clínica i més enllà: per tal que la medicina personalitzada aconsegueixi l’impacte previst sobre la salut i el benestar de les persones, es requereix la col·laboració i la comunicació a través del continu de la investigació. El repte general és la conversa creuada eficient d’investigadors bàsics, clínics i experts en salut pública durant el seguiment a llarg termini d’individus i pacients sans, que és un requisit previ per comprendre l’efecte de les variacions genètiques en malalties i per descobrir biomarcadors robustos. .
  • Portar la innovació al mercat: la medicina personalitzada té el potencial de canviar radicalment la manera com els ciutadans aprenen i es preocupen per la seva salut, tant pel que fa a la prevenció com al tractament de les malalties. No obstant això, portar la innovació al mercat té diversos reptes que cal abordar. A més, és important entendre els motors i facilitadors de la innovació per tal que puguin ser aprofitats al màxim.
  • Donar forma a una salut sostenible: la medicina personalitzada presenta oportunitats i reptes per als sistemes d’atenció sanitària. En assegurar-se que només els reben els pacients que es beneficiaran dels tractaments, podria ajudar a contenir els costos. Centrant-se en la predicció i la prevenció, també podria ajudar a reduir la despesa sanitària a llarg termini. No obstant això, els medicaments específics solen ser molt cars i poden afectar els pressupostos dels sistemes sanitaris. Tots aquests temes es van debatre completament i les conclusions mitjançant un informe de la conferència es publicaran oportunament.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències