Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EAPM: Conferència #Oncology recolza el tractament centrat en el pacient

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

American_Society_of_Clinical_Oncology_ASCO_headquarters_galleryASCO, la Societat Americana d'Oncologia Clínica, va celebrar recentment el seu congrés anual a Chicago i va ser dirigida pel vicepresident dels Estats Units, Joe Biden. El tema de la reunió del 2016, celebrada a principis de juny, era Saviesa col·lectiva: el futur de l’atenció i la investigació centrades en el pacient, escriu Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM) Director Executiu Denis Horgan.  

A l'acte, la presidenta de l'ASCO, Julie Vose, va dir: "El pacient està al centre d'un sistema molt complex que tracta d'ajudar-lo en el seu viatge d'atenció al càncer ... El tema de la saviesa col·lectiva (representa) la importància de l'atenció multimodal que és necessària per als nostres pacients ". Mentrestant, en el seu propi discurs, el vicepresident Biden va agrair als oncòlegs el seu compromís amb l’atenció al pacient i les seves contribucions a la creixent comprensió nord-americana del càncer.

També els va demanar que aportessin idees noves i audaces que poguessin avançar en la Iniciativa Nacional contra el Càncer. Amb més de 35,000 assistents, la Reunió Anual d’ASCO és la reunió més gran del món de metges oncològics i se centra en investigacions clíniques innovadores i en els tractaments més prometedors en l’atenció al pacient.

anunci

ASCO es va fundar el 1964 i es compromet a marcar un món en la cura del càncer. Com a organització líder mundial d’aquest tipus, representa a més de 40,000 professionals de l’oncologia. Mitjançant la investigació, l’educació i la promoció d’atenció als pacients de màxima qualitat, ASCO treballa per conquerir el càncer i crear un món on es previnguin o es curin les diverses malalties i s’asseguri que tots els supervivents siguin sans.

"Cada any, milers d'oncòlegs i milions de pacients a tot el món esperen les novetats d'aquesta reunió: nous avenços, noves teràpies, noves promeses de curació, esperança", va dir Biden.

"Aquest any, (el tema de la reunió d'ASCO) està aprofitant la saviesa col·lectiva dels oncòlegs de tot el món per situar els pacients al centre de la investigació i l'atenció. Això és exactament el que intento fer a Cancer Moonshot, i és important", va dir. afegit.

anunci

Biden va reiterar quatre prioritats vitals per aconseguir el seu "tret de la lluna" per acabar amb el càncer. Això implica una nova inversió federal significativa en investigació del càncer; intercanvi millorat de dades de recerca i pacients; un major ús d’enfocaments basats en equip que aprofiten diferents disciplines mèdiques i científiques; i nous enfocaments per desenvolupar i contractar per a assajos clínics.

Biden va continuar: "Avui en dia, els oncòlegs i els investigadors del càncer s'adonen que no poden (avançar en el progrés del càncer) sols. “El que es requereix avui s’estén més enllà de qualsevol individu o disciplina individual, més enllà de la medicina mateixa ... Requereix una mica de canvi de mentalitat. Requereix molta més obertura: dades obertes, col·laboració oberta i, sobretot, ments obertes ”.

Els seus sentiments han estat durant molt de temps una pedra angular de l’Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM), amb seu a Brussel·les. Entre els esdeveniments del Congrés ASCO es va anunciar que un estudi pilot ha revelat grans diferències en els preus medians al detall de 23 medicaments contra el càncer a set països diferents, amb els preus al detall més alts identificats als EUA i els més baixos a l’Índia i Sud-àfrica. Es va afirmar que els medicaments contra el càncer semblen ser menys assequibles als països de baixos ingressos, tot i els preus minoristes més baixos.

De la trobada també va sortir l’anunci de Roche de nous resultats de 19 medicaments aprovats i investigats. Sandra Horning, directora mèdica de Roche i cap de desenvolupament global de productes, va afirmar: "La confluència de nous medicaments, diagnòstics sofisticats i tecnologies avançades ha creat una oportunitat sense precedents per millorar els resultats dels pacients actuals i futurs", va presentar els resultats del gegant farmacèutic d’estudis que, va dir Horning; "Tenim el potencial de definir nous enfocaments de tractament per als càncers que no han vist progressos significatius en dècades".

Nous resultats dels assajos per atezolizumab inclouen dades d'un estudi en el qual les persones van rebre el medicament com a tractament inicial per al càncer de bufeta metastàsic. Aquestes dades van ser ressaltats i nova supervivència global i els resultats de la diagnosi es van presentar a la bufeta i càncer de pulmó metastàsic recurrent i van ser acompanyats pels resultats dels estudis de combinació de principis atezolizumab amb medicaments específics i la immunoteràpia del càncer en investigació MOXR0916.

Mentrestant, Andrew Epstein, oncòleg mèdic i expert en cures pal·liatives, va explicar que: “L’atenció al final de la vida és molt personal per a cada pacient i les cures pal·liatives, inclòs l’hospici, continuen sent un dels nostres millors i amb menys -recursos utilitzats. "No hi ha cap enfocament únic per a l'atenció al final de la vida, i no n'hi hauria d'haver. A cada pas de l'atenció, els pacients i els seus metges han de tenir discussions reflexives sobre l'equilibri entre els beneficis i els riscos, inclosos els costos i els efectes secundaris. El nostre objectiu final com a oncòlegs és ajudar els pacients a viure la millor i més llarga vida possible, fins i tot en els seus darrers dies ", va dir Epstein.

EAPM està totalment d'acord amb aquesta afirmació, en ser una organització de múltiples parts interessades que reuneix experts sanitaris europeus i defensors dels pacients que participen en les principals malalties cròniques. L'objectiu de l'Aliança és millorar l'atenció al pacient mitjançant l'acceleració del desenvolupament, lliurament i acceptació de la medicina i el diagnòstic personalitzat, mitjançant el consens.

EAPM és una resposta a la necessitat d’una comprensió més àmplia de les prioritats i un enfocament més integrat entre diferents agents laics i professionals. La combinació de membres d’EAPM proporciona una àmplia experiència científica, clínica, assistencial i formativa en medicina i diagnòstic personalitzats, entre grups de pacients, acadèmics, professionals de la salut i indústria. Els departaments rellevants de la Comissió Europea tenen l'estatus d'observador, igual que l'Agència Europea del Medicament.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències