#Trump: Reescriptura total de la política mèdica?

ushealthcareAmb la notícia que Donald Trump ha obtingut una victòria impressionant per esdevenir el president 45th dels Estats Units al gener de 2017, els que treballen a la medicina personalitzada i l'atenció sanitària en general en ambdós costats de l'Atlàntic estaran observant acuradament, escriu Aliança Europea per a la medicina personalitzada del director (EAPM) Executiu Denis Horgan.

En 2010, l'actual president Barack Obama va posar en marxa la Llei d'assistència Assequible (Obamacare doblegada). Més tard es va donar pas a la Iniciativa de precisió Medicina (PMI), aquest últim en el seu Estat 2015 de la Unió. Per tant, era sens dubte una mica sorprenent que la cura de la salut per a més del que 300 milions de ciutadans de la nació va ser tocat constantment per sobre dels tres debats lluitadora que van portar a l'elecció d'aquesta setmana.

Ara que els resultats són coneguts, els partidaris d'Obamacare votaran la votació dels Estats Units. La candidata perdedora, Hillary Clinton, s'havia compromès: "Com a president, defensaré la Llei d'Assistència Accesible, aprofitar els seus èxits i anar més lluny per reduir els costos. El meu pla farà que les companyies farmacèutiques cobrin preus excessius, redueixin el creixement dels costos de butxaca i proporcionin un nou crèdit als que s'enfronten a despeses sanitàries elevades ". No obstant això, l'últim triomf del vencedor havia parlat prèviament de" molt necessària reformes de mercat a la indústria de la salut ".

S'havia afegit: "Però cap d'aquestes reformes positives es pot aconseguir sense una derogació Obamacare. En el primer dia de l'Administració Trump, demanarem al Congrés de presentar immediatament la derogació completa de Obamacare ".

És just dir que almenys una part de la població estava d'acord amb ell, ja que els efectes de la Llei d'Assistència Accesible no estan perfectes en la ment de molts ciutadans. No obstant això, és raonable suposar que la majoria dels nord-americans no van votar amb la cura de salut al capdavant de les seves ments durant aquestes eleccions.

Llavors, com serà el nou, molt potent posada en marxa (Trump té La Casa Blanca, el Senat i la Cambra de Representants) s'ocupen dels problemes de salut d'una nació de 320 milions de pacients potencials? A causa de l'atenció de salut lamentablement no va estar representat en les dues campanyes, ¿la pròxima administració sap realment el que la seva gent vol i necessita?

I el que ara per PMI? Al cor de la iniciativa d'Obama va ser la creació d'un grup de persones, tant sans com malalts, tant homes com dones, vells i joves, que estan sent estudiats per ampliar el coneixement de com les variants genètiques afecten la salut i la malaltia.

El que està clar és que gran part de la població dels EUA volia un canvi de la "vella guàrdia". El públic estava buscant, òbviament, un candidat alternatiu al qual se sentia que podia recolzar i els seus propis problemes. El fet que la meitat del país considerés que l'eventual vencedor no els pot representar correctament posa de relleu les falles en el que és bàsicament un sistema de dos partits: la manca d'elecció en els candidats progressius. Hi ha paral·lelismes entre alguns motius de la decisió dels Estats Units i la integració, sovint, lenta de nous tractaments progressius, amb una medicina personalitzada en el seu cor, en sistemes de salut a tot el món.

Sembla que els estats de swing clau es van guanyar a causa dels ciutadans que es van sentir ignorats per l'establiment cridant més fort. En part, i malgrat tenir una màquina de festa massiva, els demòcrates no van comunicar adequadament amb l'home i la dona al carrer.

Sovint això es reflecteix quan els metges no poden comunicar-se adequadament amb els seus pacients, i no tenen en compte els seus estils de vida, necessitats i opinions.

La confiança era també un problema. Cap de les parts confiar en l'altre, o, almenys, es van mostrar cautelosos. Sovint hi ha un rerefons que quan els pacients més coneixedors es preocupen pels metges no realment en teracting amb ells, així com els problemes de menys temps disponible amb els seus metges de capçalera amb excés de treball i els consegüents riscos d'un mal diagnòstic.

Els demòcrates, i gran part de l'opinió occidental, us diran que, d'acord amb Obama, el partit va aconseguir molt en vuit anys. Però pot Trump aprofitar aquests èxits o simplement va començar a desmuntar-los, mentre construïa una paret metafòrica (a diferència de la real que ha estat parlant) entre el que necessita la sanitat i el que en realitat es proporcionarà? Trump és un home de negocis i comprèn clarament que la sostenibilitat en qualsevol àmbit requereix inversió, tant en persones com en infraestructures, i que una nació sana és una nació rica. El lideratge correcte aquí és de vital importància i el president electe ha de demostrar-ho quan arribi el seu moment.

La inversió contínua en l'atenció sanitària als EUA és de summa importància, ja que és aquí, a Europa, tot i Trump suggereix que aquest vindrà d'aquestes "reformes de lliure mercat, i no a partir de les arques centrals.

Mentrestant, l'elecció va identificar els sitges fins i tot als mitjans (com ho va fer durant i després de Brexit, de fet) i, per fer una altra comparació, hi ha problemes similars en l'atenció sanitària. Una de les principals barreres per integrar la medicina personalitzada als sistemes de salut és el "pensament de silo". Hi ha una necessitat desesperada perquè els jugadors clau de tots els àmbits surtin de les seves caixes i cooperin en les seves pròpies disciplines i, més enllà, més enllà.

El EAPM amb seu a Brussel·les és una organització de múltiples parts interessades que reuneix una àmplia gamma de parts interessades, inclosos els pacients, professionals sanitaris, investigadors, acadèmics i polítics, entre d'altres, i té com a objectiu garantir el tractament adequat per al pacient adequat en el moment adequat.

L'Aliança creu que Trump necessita portar tot Amèrica junts després del que ha estat sens dubte l'elecció d'Estats Units que més ha dividit cada vegada (de fet, reflecteix la consulta esmentada al Regne Unit en Brexit quan es tracta de dividir a tota una nació, amb més de xoc, l'odi i la ira que fins i tot els pitjors pessimistes espera).

Igual que en l'àmbit de la salut a la Unió Europea, que es troba fragmentat en àmbits clau, causant grans desigualtats en l'accés als millors medicaments i tractaments per als ciutadans, l'administració de Trump entrant haurà de trobar una representació equilibrada d'opinions que involucrin a tots els grups d'interès. Una vegada més, com a Europa, l'accés varia de la llar a la llar, sovint amb la localització geogràfica (la disponibilitat de rutes clíniques, per exemple) i la riquesa o la manca del pacient.

Cal que hi hagi un sistema eco-sanitari equilibrat i ajustat per assegurar-se que els Estats Units facin el millor per als ciutadans durant aquests temps que augmenten ràpidament els costos d'assistència sanitària. De manera realista, hauria estat un desafiament difícil per a qualsevol nou resident de la Casa Blanca, com ho era per a Obama, però aquest desafiament ara caurà als peus d'un Donald John Trump, un home de negocis de 60 de Nova York, que mai no havia ocupat càrrecs públics.

Amèrica i Europa, espera polítiques d'atenció de la salut del president 45th ...

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliança Europea per a la medicina personalitzada, salut, la medicina personalitzada, US

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *