Connecteu-vos amb nosaltres

Inici

Salut de la dona: la BHRT no només és més segura sinó que és superior a la #HRT

COMPARTIR:

publicat

on

Milions de dones depenen de la teràpia de reemplaçament hormonal per controlar els símptomes de la menopausa. Els sufocacions i les suors nocturnes afecten dos terços de totes les dones a mesura que passen a la menopausa, de vegades durant anys després, disminuint greument la qualitat de la seva vida. Malauradament, la Food and Drug Administration (FDA) està preparada per eliminar l'accés de les dones a medicaments que sovint són més segurs i efectius que les alternatives - escriu Gretchen DuBeau, directora executiva i jurídica d'ANH-USA

Durant la menopausa, la producció d'hormones disminueix. La teràpia de reemplaçament hormonal (TRH) està destinada a proporcionar a les dones l’equilibri adequat d’hormones per mantenir-se sanes. Hi ha una sèrie de medicaments contra la THS al mercat, però aquestes hormones sí no químicament igual com els que produeix el cos humà, d’un d’aquest productes se’n fabrica orina de les eugues embarassades, Una altra conté oli de cacauet, un al·lergogen potencial.

Molts metges, tanmateix, juren bioidentical teràpia de reemplaçament hormonal (BHRT), el tractament escollit per a aproximadament 2.5 milions de dones. La diferència és que les hormones bioidentals són, com el seu nom indica, químicament idèntiques a les hormones produïdes pel cos.

La diferència és crucial. Diversos estudis han indicat que el BHRT no només és més segur, sinó superior a les alternatives. Segons un 2009 revisió d'estudis publicats, "Les dades fisiològiques i els resultats clínics demostren que les hormones bioidentals s'associen a riscos menors, inclòs el risc de càncer de mama i malalties cardiovasculars, i són més eficaços" que la TSH estàndard.

Això també es confirma en l'experiència dels pacients. Una vegada i una altra, sentim pacients que canvien d’HRT a BHRT dir que se senten de nou, que ja no estan cansats tot el temps o que pateixen suors nocturns i sofocos, que el seu son és millor. Tenen la sensació d’haver recuperat la vida. No es pot obtenir cap prima en resultats tan extraordinaris.

Les hormones bioidentals solen produir-se, segons prescripció del metge, en una farmàcia especialitzada (anomenada farmàcia composta) que fabrica medicaments adaptats a les necessitats individuals del pacient. Aquest és un dels grans avantatges de BHRT; no és una talla única, sinó que es pot personalitzar segons les necessitats úniques del pacient.

anunci

Això no vol dir que BHRT sigui la resposta per a tothom. Però les dones mereixen opcions, sobretot quan la TRH convencional deixa que moltes dones encara sentin els pitjors efectes de la menopausa.

Aquí és on entra la FDA. Després d'un tràgic incident en què van morir 76 persones com a conseqüència d'un brot de meningitis relacionat amb una única farmàcia composta, el Congrés va aprovar una llei per augmentar la supervisió federal d'aquestes farmàcies. Per aplicar aquesta llei, la FDA està finalitzant una llista de substàncies que no es poden elaborar a les farmàcies compostes. Les hormones bioidentals com la progesterona, l'estradiol i l'estriol han estat nominades a aquesta llista, tot i haver estat compostes de manera segura durant dècades.

També val la pena assenyalar el conflicte d’interessos de la FDA. Les hormones bioidèntiques competeixen amb els medicaments contra la THS aprovats per la FDA. Les companyies farmacèutiques paguen tarifes d’usuari a la FDA per obtenir els seus productes aprovats, i aquestes quotes d’usuari financen la FDA. El biaix resultant a favor de la indústria farmacèutica ha estat evident al llarg de la implementació de la llei de composició, amb la FDA aconsellant rutinàriament que els medicaments naturals segurs (que competeixen amb els productes aprovats per la FDA) estiguin fora dels límits d’aquestes farmàcies especialitzades.

Els pacients, els professionals i els familiars haurien de contactar amb els seus membres del Congrés per dir-los que la FDA està sortint dels límits en amenaçar l’estriol i altres hormones bioidentals.

 

 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci

Tendències