Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EAPM – Conferència, Digital Day 3, i els drets dels pacients

COMPARTIR:

publicat

on

So, EAPM’s presidency conference is over for another year – and the 7th edition was, like its predecessors, a great success, escriu el director executiu de l’Aliança Europea per a la Medicina Personalitzada (EAPM), Denis Horgan.

I ara, totalment diferent del Brexit, seguim amb alguna cosa constructiu sota tots els nostres cinturons ...

Almenys alguna cosa molt definitivament constructiu va tenir lloc el mateix dia que l'esdeveniment de l'Aliança, concretament la tercera edició de la Comissió Europea de la seva iniciativa Dia digital. Més informació més tard ...

Mentrestant, recent de la conferència EAPM, avui (10 d'abril), el director executiu de l'Aliança, Denis Horgan, ha parlat en una sessió per al Dia Europeu dels Drets dels Pacients a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.

L'esdeveniment es titulava 'L’obtenció del valor del pacient en tot el sistema sanitari. Enfocament en salut digital i personalsed Medicinai Horgan dit que "on hi ha un dret, també hi ha un deure d'actuar i això té dos sentitss ".

Elaborant, va continuar: "TAquí teniu el dret que els pacients esperin el millor diagnòstic tractament i el deure of les institucions sanitàries per fer tot el possible per aconseguir-ho

"Però it També va de l'altre costat", Va dir," amb el ciutadà o el pacient amb una salut pública social obligació assumir responsabilitat per ser tractat anteriorment".

"Això fa que l’individu sigui efectivament un part del sistema sanitari, ajudar per assegurar que ells es queden igual healthy com sigui possible."

anunci

“Juntament amb això és un dret fort la institució esperar que, per exemple, augmenti l'adhesió i el bon govern existeix ", va afegir el cap d’EAPM.

En el mateix esdeveniment, Profevol Walter Ricciardi, entre altres responsabilitats, sócdilluns de el panell d’experts per al EU Commission’s DG Health Seguretat alimentària i pertany a l'executiu brem de l’Organització Mundial de la Salut, destacar la importància de la salut pública i de la salut emphasized the need to “keep the person in personalised health care”.

Torna al dia digital 2019 ...

Sens dubte, els grups d'interès recordaran que, aquesta vegada l'any passat a Digital Day 2, la iniciativa MEGA va suposar un estadi de signatura d'una declaració per reunir un milió de genomes a Europa per 2022.

L’edició 2019 va veure una presentació del document directrius per a la intel·ligència artificial de confiança (o AI),el grup d’experts d’alt nivell sobre intel·ligència artificial (HLEG AI), que va provocar panel discussions with member states’ ministres, països tercers i altres grups d'interès.

Amb la presentació de l’esdeveniment d’aquest any a l’hotel Steigenberger Wiltcher de Brussel·les, el públic va escoltar els discursos de Vicepresident del Mercat Únic Digital de la Comissió Andrus Ansip, Comissari d’Economia Digital i Societat Mariya Gabriel i, en nom del corrent Presidència romanesa, Alexandru Petrescu, qui és minister per a la societat de la informació i la comunicació a Bucarest.

Per començar les coses, comissari Ansip va assenyalar que el digital single mArket ha recorregut un llarg camí des que van celebrar el primer Dia digital a Roma fa dos anys.

Va afegir que els esdeveniments tenen ha estat un trampolí de diverses maneresen aquest moment, com a Mercat únic digital ha progressat i es va formar, Europa s'ha accelerat la digitalització en general, i els estats membres han estat capaços de fer-ho reunir seva recursos, talents, iniciatives i idees.

Dies digitals, va dir, tenia va fer possible que Europa treballés més de prop en la supercomputació, la indústria digital, la conducció automàtica i connectada, que representen els compromisos adquirits en el primer dia digital a 2017. 

L'any passat, l'esdeveniment es va centrar en la Intel·ligència Artificial, la cadena de bloqueig, l'eHealth i la innovació. I these are all areas where the Digital Single Market can have a direct impact on people’s futures, va dir el comissari.

Va afegir que, shumil, però segurament, el mercat únic digital el somni s'està convertint en un la realitat. La gent ja sent la diferència en la seva vida diària, amb el final dels recàrrecs en itinerància i de bloqueig geogràfic injustificat, Per exemple. 

També hem vist nous normes per estimular la competència i la inversió en xarxes 5G i millorar l'accés en línia a les zones ruralsentre altres signes de progrés.

Mentrestant, també hem vist regles de neutralitat de la xarxa per donar als europeus el dret d'accedir al contingut de la seva elecció en líniasense interferències ni discriminació, no hi ha bloqueig ni limitació.

Mentrestant, hi ha hagut sla seguretat cibernètica, que condueix a una millor protecció contra amenaces en línia.

Per descomptat, el comissari va esmentar aquest fet que la UE També ha aconseguit una protecció més forta de les dades, tant personals com comercials, des de l'aplicació del Reglament general de protecció de dades (GDPR).

GDPR té Europa donada la el més dur i les normes més modernes de protecció de dades del món, Ell va dir, i lanormes s'estan convertint la norma global. 

El comissari Ansip també ha recordat als assistents que:Empresa comuna que agrupa recursos nacionals i de la UE per construir una infraestructura de dades i supercomputació de primer nivell mundial és araen el seu lloc.

 Cop d’oportunitats

Pel que fa a l’enfocament de la IA al Dia Digital 2019, el comissari va dir quehat the Digital Single Market has achieved regarding data has laid the groundwork for the Commission’s work to develop a European strategy for human-centric AI. 

Last year’s declaration on AI format una base per a l’estratègia europea i el pla d’acció coordinada amb tots els països de la UE (més Noruega) a bord, va recordar als assistents. La majoria de països estan preparant la seva estratègia d’AI o ja en tenen una. 

La confiança és un gran problema allargcostat dades i inversions per al desenvolupament reeixit de la IA. El plantejament de la Comissió ha construït sobre les directrius d'ètica elaborades pel grup d'expertsun mercat únic digital fort i en funcionament està en construcció. Això, va dir el comissari, és Europe’s people and businesses to get the most and best from the digital age.

Comissari Gabriel va dir que la transformació digital està afectant economies i societats en tots els aspectes. 

La digitalització és una oportunitat per avançar en les tecnologies,però tambéarepensar la pròpia naturalesa dels processos més establerts. Això també planteja reptes importants, va dir, sobretot per a més creixement i ocupació a Europa.

Sobre el tema de la IA, va dir que després de l’any passat Declaració tdesafia el futur romandre nombrosos i inclouen ètica,però també la necessitat d’inversió.

Tecnologies com AI, robòtica, Internet de les coses i connexions ràpides de banda ampla, incloent-hi 5G, són fonamentals per a la sostenibilitat i la competitivitat de les granges i empreses rurals europees., va dir el comissari Gabriel al públic.

Alexandru Petrescu, m de Romaniainister per a la societat de la informació i la comunicació, emfatitzat la necessitat de comprendre com Europa pot ser més competitiva i innovadora. Va donar la benvinguda la 'enfocament ambiciós'de la Comissió Juncker per establir com a prioritat europea clau l’assoliment d’un mercat totalment digital i preparar els ciutadans, les empreses i les administracions per obtenir els avantatges de les tecnologies digitals avançades. 

El va afegir que el L’estratègia ha proporcionat a les empreses l’oportunitat d’escalfar i d’estalviared xarxes i serveis fiables, d’alta velocitat i assequibles per a tothom. Això ha augmentat Europe’s competitiveness, Ell va dir.

Però el ministre stressed that the EU needs to increase the number of digital experts to meet the new and challenging demands in today’s labour market.

IA i ètica

Quant als següents passos sobre les directrius de l’IA, El comissari Gabriel va dir que AI té un gran potencial per transformar el món, pot canviar les indústries que tenen un impacte on la vida quotidiana, com la salut, per exemple.

El Estratègia europea de IA is basat en tres pilars: 

  • Avançar als avenços tecnològics i fomentar l’adopció dels sectors públic i privat.
  • Preparació per canvis socioeconòmics provocats per la IA.
  • assegurant un marc ètic i legal adequat.

El comissionat observat que hi ha un augment de inversions anuals en AI per 70% causa sota el programa de recerca i innovació Horizon 2020. La figura voluntat fins a €1.5 milions per al període 2018-2020. 

A més, el Pla Coordinat d'AI va establir una llista d'accions que permetran reforçar el desenvolupament de la IA a Europa.,així com preparar el terreny per a la implementació de Digital Europe.

La Comissió araformigues tots els estats membres per posar les seves pròpies estratègies nacionals d'IA en el seu lloc abans de juny aquest any. Mentrestant, la Grup d'experts d'alt nivell sobre intel·ligència artificial, format per representants del món acadèmic, de la societat civil i de la indústria, va ser nomenat. Va ser amb la tasca produint recomanacions sobre inversions i polítiquesi ha sorgit 07:00principis sobre ètica de la IA. 

Aquests direcció qüestions com ara la responsabilitat, la transparènciano-la discriminació, la protecció de dades i l’impacte en la societat i el medi ambient.

Els següents passos ho faran sei la fase pilot observar aspectes intangibles, mentre es valora si els principis s'han d’adaptar o reforçar. 

Together “we should show the ability to build consensus around a human centric and ethical AI”, Comissari Gabriel va dir.

Després dels discursos introductoris, les directrius van ser presentades per Càtedra AI HLEG Pekka Ala Pietila i una taula rodona inicial van tenir lloc amb Jekaterina Rojaka, vministre de l’economia i la innovació in Lituània, Andrea Cioffi, secretari d’Estat de desenvolupament econòmic a Itàlia, Marek Zagorskiministre d'Afers Digitals, Polònia, Mona Keijzer, ssecretari d’afers econòmics i política del clima en tell Països Baixos i Petr Očko, el dministre adjunt de la indústria i el comerç a la República Txeca.

Comparteix aquest article:

Tendències