Connecteu-vos amb nosaltres

Drogues

#AEuropeThatProtects – #EUDrugsAgency està reconeguda com a centre d'excel·lència a Europa i internacionalment

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió ha publicat un informe que valora positivament el treball de la Observatori Europeu de Drogues i Drogodependències (OEDT), l'Agència de Drogues de la UE.

L'informe confirma que, durant el període 2013-2018, l'Agència va continuar sent àmpliament reconeguda com un veritable centre d'excel·lència científica a Europa i a nivell internacional, proporcionant dades reals, objectives, fiables i comparables a nivell europeu sobre drogues, drogodependències i els seus efectes. conseqüències.

Aquestes dades donen suport a l'elaboració de polítiques basades en l'evidència sobre el control de drogues a nivell de la UE, i també són àmpliament utilitzades per les parts interessades, els investigadors i els professionals internacionals. El comissari de Migració, Afers Interiors i Ciutadania, Dimitris Avramopoulos, va dir: "L'Agència de Drogues de la UE s'ha convertit en un autèntic centre europeu d'excel·lència en el repte cada cop més transnacional del consum i l'abús de drogues, ajudant-nos a fer polítiques més informades i efectives tant a nivell nacional com europeu. per contrarestar les amenaces i els danys associats. Espero que en el futur l'Agència pugui millorar encara més el que ja fa tant dins d'Europa com més enllà per tal d'assolir els reptes del futur".

L'Agència està monitoritzant amb èxit les amenaces i tendències emergents, un aspecte clau atès que la demanda i l'oferta de drogues formen part d'un panorama dinàmic i en constant canvi. Continua tenint un paper destacat en la detecció precoç i el seguiment de noves substàncies psicoactives, que poden causar danys socials i sanitaris extremadament greus, com ara intoxicacions agudes i morts. Entre les àrees de millora identificades a l'informe, l'Agència podria desenvolupar encara més el seu treball sobre el seguiment de l'oferta i els problemes de polidrogues, augmentar la seva visibilitat entre els professionals i el públic en general i millorar la seva cooperació amb organitzacions internacionals.

El informe d’avaluació, així com un acompanyament document de treball del personal proporcionant informació més detallada, estan disponibles en línia. 

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències