Llançament de #EuropeanDrugReport2019

A 6 juny, Dimitris Avramopoulos, comissari de migracions, afers interiors i ciutadania, i director de l’Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies (OEDT) Alexis Goosdeel llançarà l’informe europeu sobre drogues 2019, presentant les últimes tendències i evolució del consum de drogues a Europa .

L’Informe Europeu sobre Drogues proporciona un anàlisi exhaustiu de l’ús recent de drogues i de les tendències del mercat a tota la UE, Turquia i Noruega. En particular, l’informe 2019 se centrarà en: l’oferta de medicaments i el mercat; prevalença i tendències en l'ús de drogues; danys associats a l'ús de drogues i respostes diferents a ells. L’informe s’acompanyarà del Butlletí Estadístic de 2019 i dels informes sobre drogues nacionals que presenten resums dels fenòmens farmacèutics nacionals.

Dimitris Avramopoulos i director de l'Observatori Europeu de les Drogues i les Toxicomanies (EMCDDA) Alexis Goosdeel tindrà lloc a 6 juny a 11.30 a la cantonada VIP (edifici de la ciutat de Berlaymont). , a Brussel·les.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Drogues, EU, Comissió Europea, salut, Les noves substàncies psicoactives

Els comentaris estan tancats.

Icona de menú esquerre