Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

Israel veu probable vincle entre la vacuna Pfizer i els casos de miocarditis

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

El Ministeri de Salut d'Israel va dir dimarts (1 de juny) que havia trobat el petit nombre de casos d'inflamació cardíaca observats principalment en homes joves que van rebre Pfizer (PFE.N) És probable que la vacuna COVID-19 a Israel estigui relacionada amb la seva vacunació, escriu Jeffrey Heller.

Pfizer ha dit que no ha observat una taxa més alta de la malaltia, coneguda com a miocarditis, del que normalment s'esperaria en la població general.

A Israel, es van informar de 275 casos de miocarditis entre desembre de 2020 i maig de 2021 entre més de 5 milions de persones vacunades, segons va informar el ministeri en revelar les conclusions d’un estudi que va encarregar examinar la qüestió.

anunci

La majoria dels pacients que van experimentar inflamació cardíaca van passar no més de quatre dies a l'hospital i el 95% dels casos es van classificar com a lleus, segons l'estudi, que el ministeri va dir que va ser dirigit per tres equips d'experts.

L'estudi va trobar que "hi ha un probable vincle entre rebre la vacuna de la segona dosi (de Pfizer) i l'aparició de miocarditis en homes de 16 a 30 anys", va dir en un comunicat. Segons les troballes, aquest vincle es va observar més entre els homes de 16 a 19 anys que en altres grups d'edat.

L'Agència Europea del Medicament (EMA) va dir la setmana passada que la inflamació cardíaca després de la vacunació amb Comirnaty no havia estat motiu de preocupació, ja que continuaven produint-se a un ritme que normalment afectava la població en general. Va afegir aleshores que els homes joves eren especialment propensos a la malaltia. Llegeix més

anunci

Un grup assessor dels Centres de Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units va recomanar el mes passat un estudi addicional de la possibilitat d’un vincle entre les vacunes contra la miocarditis i l’ARNm, que inclouen les de Pfizer i Moderna Inc.

Els sistemes de control de CDC no havien trobat més casos del que s'esperava a la població, però el grup assessor va dir en un comunicat que els membres consideraven que els proveïdors d'assistència sanitària haurien de ser informats dels informes d'un "possible esdeveniment advers". Llegeix més.

Pfizer va dir en un comunicat que coneix les observacions israelianes de miocarditis i va dir que no s'ha establert cap vincle causal amb la seva vacuna.

Els esdeveniments adversos es revisen a fons i Pfizer es reuneix periòdicament amb el Departament de Seguretat de les Vacunes del Ministeri de Salut israelià per revisar les dades.

Israel havia suspès que la seva població de 12 a 15 anys fos elegible per a les vacunes, a l'espera de l'informe del Ministeri de Salut. Paral·lelament a publicar aquestes troballes, un comitè ministerial va aprovar vacunar els adolescents, va dir un alt funcionari.

"El comitè va donar llum verda a la vacunació de joves de 12 a 15 anys, i això serà possible a partir de la setmana que ve", va dir a Ràdio 103 FM Nachman Ash, coordinador d'atenció a la pandèmia d'Israel. "L'eficàcia de la vacuna supera el risc".

Israel ha estat líder mundial en la seva implantació de vacunacions.

Amb les infeccions per COVID-19 fins a un grapat al dia i el total de casos actius a només 340 casos a tot el país, l’economia s’ha obert completament, tot i que continuen existint restriccions al turisme entrant.

Al voltant del 55% de la població israeliana ja ha estat vacunada. A partir de dimarts, es van desestimar les restriccions al distanciament social i la necessitat de passos especials de vacunació verda per entrar a determinats restaurants i llocs.

Corona virus

La Comissió aprova un esquema letó d’1.8 milions d’euros per donar suport als ramaders afectats pel brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema letó d’1.8 milions d’euros per donar suport als agricultors actius del sector ramader afectats pel brot de coronavirus. L'esquema es va aprovar en virtut de l'ajut estatal Marc temporal. Segons el règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura té com a objectiu mitigar la manca de liquiditat a què s’enfronten els beneficiaris i abordar part de les pèrdues que van patir a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern letó va haver d’implementar per limitar la propagació del virus. La Comissió va trobar que l'esquema s'ajusta a les condicions del marc temporal.

En particular, l’ajut (i) no superarà els 225,000 € per beneficiari; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions establertes al Marc Temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar l’esquema segons les normes d’ajuts estatals de la UE. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64541 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Corona virus

La Comissió aprova un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a les Açores en el context del brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un esquema portuguès de 500,000 euros per donar més suport al sector del transport de passatgers a la regió de les Açores en el context del brot de coronavirus. La mesura es va aprovar en virtut de les ajudes estatals Marc temporal. Segueix un altre pla portuguès de suport al sector del transport de passatgers a les Açores que va aprovar la Comissió 4 juny 2021 (SA.63010). Segons el nou règim, l’ajut es concretarà en subvencions directes. La mesura estarà oberta a empreses de transport col·lectiu de viatgers de totes les mides que actuen a les Açores. L’objectiu de la mesura és mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten aquestes empreses i fer front a les pèrdues sofertes durant el 2021 a causa del brot de coronavirus i les mesures restrictives que el govern va haver d’implementar per limitar la propagació del virus.

La Comissió va trobar que l'esquema portuguès s'ajusta a les condicions establertes al marc temporal. En particular, l’ajut (i) no superarà els 1.8 milions d’euros per empresa; i (ii) es concedirà com a màxim el 31 de desembre de 2021. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107 (3) (b) TFUE i les condicions del marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.64599 del document ajuda estatal registreu-vos a la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

anunci

Seguir llegint

Corona virus

La Comissió autoritza un sistema d'ajut francès de 3 milions d'euros per donar suport, mitjançant préstecs i inversions en renda variable, a les empreses afectades per la pandèmia del coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat, segons les normes d’ajuda estatal de la UE, els plans de França d’establir un fons de 3 milions d’euros que invertirà mitjançant instruments de deute i instruments de renda variable i híbrids en empreses afectades per la pandèmia. La mesura es va autoritzar en virtut del Marc d'Ajuda Estatal Temporal. L'esquema s'implementarà a través d'un fons, titulat "Fons de transició per a empreses afectades per la pandèmia COVID-19", amb un pressupost de 3 milions d'euros.

Segons aquest esquema, el suport es concretarà en (i) préstecs subordinats o participatius; i (ii) mesures de recapitalització, en particular instruments híbrids de capital i accions preferents sense vot. La mesura està oberta a empreses establertes a França i presents en tots els sectors (excepte el sector financer), que eren viables abans de la pandèmia de coronavirus i que han demostrat la viabilitat a llarg termini del seu model econòmic. Es preveu que entre 50 i 100 empreses es beneficiïn d’aquest esquema. La Comissió va considerar que les mesures complien les condicions establertes en el marc temporal.

La Comissió va concloure que la mesura era necessària, adequada i proporcionada per solucionar una greu pertorbació de l'economia de França, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b), del TFUE i les condicions establertes en la supervisió temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va autoritzar aquests sistemes en virtut de les normes de la UE sobre ajuts estatals.

anunci

La vicepresidenta executiva Margrethe Vestager (a la foto), la política de competència, va dir: "Aquest esquema de recapitalització de 3 milions d'euros permetrà a França donar suport a les empreses afectades per la pandèmia del coronavirus facilitant el seu accés al finançament en aquests moments difícils. Continuem treballant estretament amb els estats membres per trobar solucions pràctiques per mitigar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus respectant la normativa de la UE ".

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències