Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un pla flamenc de 100 milions d'euros per donar suport a les empreses afectades per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat un pla flamenc de 100 milions d'euros per donar suport a les empreses afectades per la pandèmia de coronavirus i les restriccions establertes per limitar la propagació del virus. El règim es va aprovar en el marc de l'ajuda estatal Marc temporal. El programa, que porta el nom de "Préstecs pont a la regió flamenca", estarà obert a les microempreses, petites i mitjanes empreses actives en tots els sectors, excepte el financer. En virtut del pla, el suport públic es farà en forma de préstecs. Les empreses elegibles rebran fins a dos préstecs, a un tipus d'interès bonificat de l'1%. L'import total dels préstecs oscil·larà entre els 10,000 i els 400,000 euros per beneficiari.

La Comissió va comprovar que el règim belga s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En concret, l'ajuda (i) no superarà els 290,000 € per empresa activa en la producció primària de productes agrícoles, 345,000 € per empresa activa en pesca i aqüicultura i 2.3 milions d'euros per empresa d'altres sectors; i (ii) s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. Per tant, la Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per posar remei a una pertorbació greu de l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b. ) TFUE i les condicions previstes en el marc temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101133 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències