Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova el pla "paraigua" italià per donar suport a les empreses afectades per la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha trobat que un pla "paraigua" italià per donar suport a les empreses en el context de la pandèmia de coronavirus està en línia amb el Marc temporal. El pla és una reintroducció d'una mesura ja aprovada per la Comissió el dia  21 2020 maig (SA.57021) i modificada posteriorment l'11 de setembre de 2020 (SA.58547), 10 de desembre de 2020 (SA.59655), 15 2020 desembre (SA.59827) I 9 abril 2021 (SA.62495). El règim original, tal com es va modificar, va expirar el 31 de desembre de 2021. Itàlia va notificar la reintroducció del règim fins al 30 de juny de 2022. A més, va notificar les esmenes següents, a saber: (i) un augment pressupostari global de 2.5 milions d'euros ( de 12.5 milions d'euros a 15 milions d'euros); i (ii) un augment dels imports màxims de l'ajuda per beneficiari d'acord amb el Marc Temporal modificat el 18 de novembre de 2021.

La Comissió va concloure que el règim, tal com s'ha modificat, continua sent necessari, adequat i proporcionat (i) per posar remei a una pertorbació greu de l'economia d'un Estat membre, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b); i (ii) lluitar contra la crisi sanitària i contribuir a fer front a les necessitats comunes de producció europea en l'actual crisi, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra c), del TFUE. La Comissió també va concloure que el règim modificat es manté en línia amb les condicions establertes en el marc temporal modificat el 18 de novembre de 2021.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.101025 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències