Connecteu-vos amb nosaltres

Corona virus

La Comissió aprova un pla italià de 129 milions d'euros per donar suport al sector turístic en el context de la pandèmia de coronavirus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

La Comissió Europea ha aprovat un pla italià de 129 milions d'euros per donar suport al sector turístic en el context de la pandèmia de coronavirus. La mesura es va aprovar en el marc dels ajuts estatals Marc temporal. El règim consisteix en (i) quantitats limitades d'ajuts en forma de bonificació fiscal per pagaments d'arrendament relacionats amb activitats turístiques vençuts durant el període de gener a març de 2022; i (ii) ajuts en forma de suport a costos fixos no coberts.

Per ser elegibles, les empreses turístiques han d'haver patit un descens de la facturació d'almenys un 50% durant els mesos subvencionables, respecte al període corresponent de l'any 2019. La deducció cobrirà fins al 60% de les quotes de lloguer relacionades amb el corresponent activitats. La Comissió va comprovar que el règim italià s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En particular, quan es tracta d'ajudes limitades, el suport públic no superarà els 2.3 milions d'euros per beneficiari.

Pel que fa al suport de costos fixos no coberts, l'ajuda no superarà els 12 milions d'euros per empresa. A més, el suport públic s'atorgarà com a màxim el 30 de juny de 2022. Per tant, la Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per posar remei a una pertorbació greu en l'economia d'un estat membre, d'acord amb l'article 107. b) TFUE i les condicions del Marc Temporal.

Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE. Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.102105 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió pàgina web del concurs un cop que s'han resolt les qüestions de confidencialitat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències