Connecteu-vos amb nosaltres

Inici

Opinió: La inversió de l'erosió dels nivells de vida

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

jsmw_Kazakhstan Government - ORE INCUBATOR 5 REVISATPer què els nostres estàndards de vida es erosionen constantment i què pot i cal fer per revertir aquesta tendència? La resposta resideix en les persones mateixes i han de ser una part integral del procés de reconstrucció.

Alguns anys, 18, eminents científics i enginyers de tot el món van començar a reunir-se per proporcionar els mitjans perquè la humanitat canviés la seva direcció i es desenvolupés de manera que garantís la seva existència pacífica en el futur. Aquests grans pensadors van incloure el premi Nobel Glenn Seaborg (Element 106 Seaborgium sobre la taula periòdica nomenat en el seu honor i un major premi en la ment d'algunes persones que un premi Nobel), John Argyris (inventor de la FEM i cedit pels EUA el millor enginyer estructural Ray Clough en la publicació de la seva 1960 com a inventor de la FEM) i el premi Nobel Jerome Karle.

Aquesta unió no va ser per la riquesa personal d’aquestes figures científiques capdavanteres del món, sinó per la riquesa genèrica del futur de tota la humanitat. Va ser una nova forma de redistribuir la riquesa mundial de manera més uniforme i evitar guerres per desavantatge econòmic que és la base fonamental de totes les guerres, incloses les guerres mundials segons tots els historiadors importants. Fins i tot Seaborg sabia com un dels principals científics que treballaven al 'Projecte Manhattan' que les coses només havien de canviar; perquè si no hi hauria, probablement seria un WW3.

anunci

Des dels primers anys, 1990s, la disparitat de riquesa entre l’acumulació de riqueses enormes per part d’un nombre reduït de població mundial i la immensa majoria de la gent s’ha ampliat. Per a allò que tenim ara és un sistema en què les pròpies empreses de 2,000 controlen 51% de la facturació econòmica total del món segons Forbes, deixant un mer 49% per a tots els altres. Però, desgraciadament, les coses seran molt més agudes, ja que la gent esbrinarà quan el pacte comercial UE-Estats Units esdevindrà realitat i on, contràriament al que diuen els polítics, els preus sens dubte augmentaran i no baixaran. La raó i on, com de costum, el dimoni està en els detalls, les empreses no podran perdre les seves vendes i, si ho fan, els governs sobirans hauran de recollir qualsevol de les vendes. Per tant, sembla que continuem marxant cap a un món on la gran empresa ho controla tot, fins i tot emmanillant governs perquè siguin impotents per actuar de moltes maneres contra la potència econòmica i financera de les empreses.

Malauradament, aquest sistema econòmic que posa a les poques mans una gran riquesa té un efecte fonamental de crear un factor molt negatiu en augmentar significativament el nombre de pobres de tot el món. En aquest sentit, només hi ha una empanada econòmica per alimentar-se i si la més petita és la que pateixen els pocs, en última instància, la majoria patirà. De fet, totes les guerres d’una manera o d’altra han estat recolzades predominantment per les grans empreses pel seu benefici econòmic i on les primeres i segones guerres mundials són un bon exemple.

Per tant, aquest entorn humà degeneratiu que avui tenim va ser i no serà propici per aturar les guerres eventuals i on la trobada d’aquests científics, enginyers, tecnòlegs, matemàtics i economistes líders del món va intentar crear una nova pluralitat i uniformitat. model de creixement econòmic distribuït. Per desgràcia i actualment per 99% dels mons poblats, aquesta contínua reducció del nivell de vida continua sense parar i on els pocs es ricsen cada dia i la majoria cada vegada és més pobra.

anunci

La nova visió

Quina va ser aquesta nova visió que aquests "Ments Eminents" preveien?

És evident que havia de ser una cosa que tingués un mecanisme de distribució on les persones es beneficiarien de manera generalitzada, no com en el cas de la divisió Nord-Sud al Regne Unit, per exemple, on la riquesa es distribueix totalment de manera desigual.

Per tant, la seva visió era que els governs elegits per la gent tinguessin els mitjans per reprendre els poders econòmics que les grans empreses els havien tret. La resposta que finalment va raonar va ser que tota la "nova" riquesa que es va crear va tenir, d’una manera o altra, les seves arrels, la creació d’una nova tecnologia. Per tant, aquest raonament va provocar el pensament de com els governs podrien tornar a connectar-se amb la seva gent i, en el futur, redistribuir tota la riquesa "nova"? Finalment, i tot i que és una determinació senzilla, els governs van haver de capturar les llavors inicials del futur dinamisme econòmic i controlar el funcionament del negoci. Perquè pensar que si es capta la fase inicial de les idees, es controla el resultat final. Per tant, la part principal de la solució va ser proporcionar els mitjans per fer-ho i on no es va detectar cap problema en connectar-se amb les grans empreses i les nostres universitats en el futur si controlava la font.

Mentalitat a Occident i al Regne Unit

Un dels grans esculls que es va determinar va ser que les economies occidentals tenien implantat un sistema 'elitista' i on només les poques podien determinar el futur del poble d'una nació. Aquest sistema actual es basava totalment en un nombre selecte que es demanava a la taula i que normalment escollia el govern o les grans empreses per donar suport a aquests objectius elitistes, per mantenir-se en el poder polític i avançar els beneficis respectivament. El gran inconvenient d’aquesta mentalitat estreta era que no permetia i no permetia florir la major força creativa de la humanitat ja que la minoria sempre dirigia el programa.

De fet, un ha de preguntar-se si aquest sistema elitista actual és tan bo per què Occident i el Regne Unit en un estat econòmic tan terrible i on les coses en termes econòmics en realitat estan empitjorant fins a l'any. En aquest sentit, només cal mirar la "ciutat" on es va contractar l’anomenat "més brillant" dels més brillants d’Oxbridge et al. Però allà on tot el que va succeir va ser el col·lapse del sistema financer i on es van convertir certs individus en bancs molt rics per sobre dels seus somnis més salvatges en pocs anys. La resta de nosaltres, per descomptat, va haver de patir i recollir la factura. Segons l’economista en cap de PwC a 2009 i on la seva informació es basava en projeccions econòmiques molt millors del que tenim avui, el Regne Unit només tindrà un projecte de deute total per 2015 de $ 16.4 bilions. Aquesta xifra inclou tot i no només el que la gent pot pensar i el que el govern vol que la gent cregui.

Per tant, el que van determinar aquests grans científics va ser que es necessitava un sistema pluralista d'implicació i on es podia aprofitar i deslligar tot el pensament creatiu de la gent d'una nació en el costat de les solucions. Tenint en compte aquest fet, es va discutir com es podia crear una empresa cooperativa? La resposta finalment va consistir en l'establiment del que es pot denominar com una xarxa d'incubadores de recerca nacionals per a les persones i el seu pensament únic.

La imatge nacional

Aquest pensament d’aquests científics de primer nivell mundial preveia la creació d’un complex d’incubadors per a cada 6 milions de persones i on podrien aportar les seves idees als complexos d’incubadors per a l’anàlisi i el desenvolupament inicials si hi hagués potencials econòmics. En aquest sentit, aquesta aportació ha estat i manca totalment del sistema "elitista" actual i on es troba absent aquest enorme dipòsit de pensament creatiu sense explotar d'una nació. De fet, una altra pregunta que cal preguntar-se és que si el model universitari-empresarial elitista passat i actual és tan bo, per què estem en el terrible estat econòmic que tots ens trobem avui?

Aquests centres nacionals creatius serien, per tant, únics i diferents dels que havien estat creats en el passat o que existeixen actualment. Aquesta singularitat era doble. Primerament, no hi havia incubadores creatives per capturar el pensament nacional de la gent. En segon lloc, 3,500 de les ments més importants del món en el seu propi camp especialitzat en esforços científics de tot el món actuaria com a consultors "independents", "tamisant" el pensament creatiu de la gent per idees que proporcionessin la nova generació de miracles, productes i serveis tecnològics. i les indústries globals. Per tant, aquests eminents consultors no van tenir cap interès a diferència del govern habitual i dels grans assessors empresarials. De fet, podrien identificar grans avenços sense haver de superar els biaixos en el procés de presa de decisions. En general, ho aconseguiríem en aquesta ocasió ja que les grans empreses no podrien bloquejar aquestes idees a través del proteccionisme.

En el cas del Regne Unit suposaria l'establiment de vuit complexos d'incubadores interrelacionats nacionals i on aquesta xifra es basi en el grup d'edat on els pensaments creatius es tornen totalment cognitius. Perquè al Regne Unit el nombre és al voltant de 48 milions i on es desenvoluparan estratègicament els centres de tamisatge del món, a tot el país. De fet, considerar l’anàlisi dels resultats només un benefici a llarg termini només al llarg del temps seria que no hi hauria una divisió econòmica Nord-Sud al Regne Unit a través de la redistribució de la nova riquesa regional. La raó per la qual aquest sistema creatiu preeminent reposaria la riquesa en general a tot el país i on seria en l’interès econòmic de les persones formar part del procés d’incubació.

Però hi ha moltes raons per les quals això també hauria de succeir al Regne Unit i on un dels principals indicadors d’això és que, segons les investigacions realitzades pel govern japonès als anys vuitanta i Alemanya als noranta, el Regne Unit és la nació més innovadora i inventiva del món. món amb diferència i on, segons aquests estudis, més del 1980% del pensament fonamental que ha creat el món modern emanava de Gran Bretanya. De fet, si la gent realitza un estudi en profunditat de la innovació global des de la televisió fins al motor a reacció i l’electricitat a la WWW, trobareu que el pensament fonamental provenia de la ment britànica. Però també i no se sap generalment, trobareu que fins al 1990% de les persones que van tenir el moment eureka fonamental inicial eren persones fora dels límits del nostre esforç universitari i d’R + D corporatiu. És per això que de nou aquestes incubadores són tan importants per al futur del Regne Unit i on el sistema actual d’elitisme no permet al públic en general entrar en les seves aportacions. Això no pot ser correcte i fins i tot les lleis de probabilitat estableixen que, com més persones estiguin involucrades en una empresa, més probabilitats hi haurà d’èxit.

El quadre gran

Aquests eminents científics també van veure el "panorama general" i on aquestes incubadores nacionals podrien arribar a ser internacionals i on totes les nacions del món podrien tenir aquesta infraestructura creativa al seu lloc que finalment es connectés a través del món amb altres sistemes nacionals a través de la comunicació, la cooperació i la col·laboració. Molt semblant a la WWW.

Fins ara, cap economia occidental ha pres aquest desenvolupament fonamental per al futur desenvolupament econòmic de la seva nació, però on les nacions de l’Est ara consideren seriosament aquestes xarxes d’incubació com a prioritat nacional i per la seva seguretat econòmica nacional a llarg termini. Per tant, la història podria escriure finalment que aquest era només un altre exemple d’inventari a Gran Bretanya però explotat per la resta del món. Per desgràcia, si això succeeix, Occident i el Regne Unit tindran poca resposta contra el poder del pensament creatiu global quan s’hagin alliberat completament.

El Dr David Hill
Director
Fundació Mundial de la Innovació

Economia

L’emissió de bons ecològics reforçarà el paper internacional de l’euro

publicat

on

Els ministres de l'Eurogrup van debatre sobre el paper internacional de l'euro (15 de febrer), després de la publicació de la comunicació de la Comissió Europea (19 de gener), "El sistema econòmic i financer europeu: fomentar la fortalesa i la resiliència".

El president de l'Eurogrup, Paschal Donohoe, va dir:L'objectiu és reduir la nostra dependència d'altres monedes i enfortir la nostra autonomia en diverses situacions. Al mateix temps, un augment de l'ús internacional de la nostra moneda també implica possibles compromisos, que continuarem supervisant. Durant el debat, els ministres van destacar el potencial de l'emissió de bons verds per millorar l'ús de l'euro pels mercats, alhora que contribueixen a assolir el nostre objectiu de transició climàtica ".

L’Eurogrup ha debatut el tema diverses vegades en els darrers anys des de la Cimera de l’Euro de desembre de 2018. Klaus Regling, el director gerent del Mecanisme europeu d’estabilitat, va dir que la confiança excessiva en el dòlar contenia riscos, posant com a exemples l’Amèrica Llatina i la crisi asiàtica dels 90 També es va referir obliquament a "episodis més recents" on el domini del dòlar significava que les empreses de la UE no podien continuar treballant amb l'Iran davant les sancions dels EUA. Regling creu que el sistema monetari internacional avança lentament cap a un sistema multipolar en el qual seran importants tres o quatre monedes, inclosos el dòlar, l'euro i el renminbi. 

anunci

El comissari europeu per a l’Economia, Paolo Gentiloni, va acordar que el paper de l’euro es podria reforçar mitjançant l’emissió de bons verds que milloren l’ús de l’euro pels mercats, alhora que contribueixen a assolir els nostres objectius climàtics dels fons de la UE de nova generació.

Els ministres van acordar que calia fer una àmplia acció per donar suport al paper internacional de l'euro, que inclogués avenços, entre d'altres, en la Unió Econòmica i Monetària, la Unió Bancària i la Unió dels Mercats de Capitals per garantir el paper internacional de l'euro.

anunci

Seguir llegint

EU

El tribunal europeu de drets humans recolza Alemanya pel cas de l'atac aeri de Kunduz

publicat

on

By

El Tribunal Europeu de Drets Humans va dictaminar dimarts (2009 de febrer) una investigació d'Alemanya sobre un mortal atac aeri de 16 a prop de la ciutat afganesa de Kunduz que va ser ordenat per un comandant alemany que complia les seves obligacions de dret a la vida. escriu .

La sentència del tribunal amb seu a Estrasburg rebutja una queixa del ciutadà afganès Abdul Hanan, que va perdre dos fills en l'atac, segons la qual Alemanya no complia la seva obligació d'investigar efectivament l'incident.

El setembre de 2009, el comandant alemany de les tropes de l'OTAN a Kunduz va convocar un avió de combat dels EUA per atacar dos camions de combustible prop de la ciutat que l'OTAN creia que havien estat segrestats pels insurgents talibans.

El govern afganès va dir que en aquell moment van morir 99 persones, inclosos 30 civils. Es calcula que van morir grups de drets independents entre 60 i 70 civils.

anunci

La xifra de morts va sorprendre els alemanys i, finalment, va obligar el seu ministre de Defensa a dimitir per les acusacions d’encobrir el nombre de víctimes civils de cara a les eleccions alemanyes del 2009.

El fiscal general federal d'Alemanya havia constatat que el comandant no incorria en responsabilitat penal, principalment perquè estava convençut quan va ordenar l'atac aeri que no hi havia cap civil.

Perquè ell pogués ser responsable segons el dret internacional, hauria hagut de constatar que havia actuat amb la intenció de provocar víctimes civils excessives.

anunci
El Tribunal Europeu de Drets Humans va considerar l'eficàcia de la investigació d'Alemanya, incloent si establia una justificació per a l'ús letal de la força. No va tenir en compte la legalitat de l'atac aeri.

De les 9,600 tropes de l'OTAN a l'Afganistan, Alemanya té el segon contingent més gran per darrere dels Estats Units.

Un acord de pau del 2020 entre els talibans i Washington demana la retirada de les tropes estrangeres l'1 de maig, però l'administració del president dels Estats Units, Joe Biden, està revisant l'acord després d'un deteriorament de la situació de seguretat a l'Afganistan.

Alemanya es prepara per estendre el mandat de la seva missió militar a l'Afganistan des del 31 de març fins a finals d'aquest any, amb un nivell de tropes que es mantindrà fins a 1,300, segons un projecte de document vist per Reuters.

Seguir llegint

EU

Digitalització dels sistemes de justícia de la UE: la Comissió llança una consulta pública sobre cooperació judicial transfronterera

publicat

on

El 16 de febrer, la Comissió Europea va llançar un consulta pública sobre la modernització dels sistemes de justícia de la UE. La UE pretén donar suport als estats membres en els seus esforços per adaptar i millorar els seus sistemes judicials a l’era digital Cooperació judicial transfronterera de la UE. El comissari de Justícia, Didier Reynders (A la foto) Va dir: “La pandèmia COVID-19 ha posat de relleu la importància de la digitalització, inclosa en el camp de la justícia. Els jutges i els advocats necessiten eines digitals per poder treballar junts de manera més ràpida i eficient.

Al mateix temps, els ciutadans i les empreses necessiten eines en línia per a un accés més fàcil i transparent a la justícia a un cost inferior. La Comissió s’esforça per tirar endavant aquest procés i donar suport als estats membres en els seus esforços, inclòs pel que fa a facilitar la seva cooperació en els procediments judicials transfronterers mitjançant l’ús de canals digitals ”. El desembre de 2020, la Comissió va adoptar un comunicació esbossant les accions i iniciatives destinades a avançar en la digitalització dels sistemes de justícia a tota la UE.

La consulta pública reunirà opinions sobre la digitalització dels procediments civils, comercials i penals transfronterers de la UE. Els resultats de la consulta pública, en què poden participar una àmplia gamma de grups i persones, i que està disponible aquí fins al 8 de maig de 2021, s’alimentarà d’una iniciativa sobre digitalització de la cooperació judicial transfronterera que s’espera a finals d’aquest any, tal com s’ha anunciat a la Programa de treball de la Comissió 2021.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències