Connecteu-vos amb nosaltres

esport

Boxa sense fronteres: Umar Kremlev sobre política i cooperació

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Umar Kremlev, el president de l'Associació Internacional de Boxa (IBA), va parlar recentment sobre el futur de la boxa en una conferència de premsa a Taixkent, Uzbekistan. Durant la conferència, Kremlev va posar èmfasi en la necessitat de cooperació i compromís en l'esport de la boxa i va destacar el compromís de l'IBA d'ajudar els atletes i les federacions nacionals a desenvolupar l'esport.

Durant la roda de premsa, Kremlev va subratllar que la boxa s'ha de mantenir fora de la política i que la cooperació i el compromís són essencials per al desenvolupament de l'esport. Va assenyalar que la boxa és una família amistosa que continuarà creixent independentment dels conflictes polítics. Kremlev va parlar sobre el tema de la interacció entre l'IBA i el COI, i va subratllar que cada organització s'ha de centrar en les seves pròpies responsabilitats sense interferir els uns amb els altres i els interessos dels atletes.

L'IBA sempre ha estat obert al diàleg i s'ha creat una comissió per interactuar amb el COI. Kremlev va esmentar que la investigació sobre corrupció sota el govern de l'antic president de l'AIBA, Xi K Wu, no té res a veure amb l'estat actual de l'organització.

Durant la roda de premsa també es va tractar el tema de la iniciativa dels Estats Units i el Regne Unit per crear una "associació de boxa alternativa". Kremlev va afirmar que l'IBA és l'única associació internacional que governa la boxa i que té la confiança de 205 països. Va qüestionar la idea d'inscriure una associació en un "garatge" i qualificar-la d'internacional i va preguntar per què algú hi hauria de fer cas.

La roda de premsa també va abordar la decisió anterior de la Federació de Boxa dels Estats Units de retirar-se de l'IBA, i Kremlev va assenyalar que els mateixos atletes nord-americans demanen ajuda per organitzar una nova federació, i la decisió de retirar-se va ser una iniciativa exclusivament burocràtica que no reflecteix les opinions de els atletes.

Pel que fa al finançament, l'IBA té previst destinar entre 50,000 i 100,000 dòlars a cada Federació Nacional per al desenvolupament de la boxa després de presentar un pla de desenvolupament.

Kremlev va posar èmfasi en el focus en la cooperació, i va assenyalar que la tasca de l'IBA no és limitar els atletes sinó ajudar-los. No hi ha dubtes sobre la popularitat de la boxa, amb 120 països que han presentat sol·licituds per adquirir els drets per a la final, i atletes d'Europa es posen en contacte personalment amb Kremlev per resoldre els problemes actuals en interès de tothom.

anunci

Com a conclusió, la roda de premsa va destacar el compromís de l'IBA amb el desenvolupament de la boxa i la seva col·laboració amb altres organitzacions alhora que es va centrar en les seves responsabilitats. Kremlev va subratllar que la política s'hauria de mantenir fora de l'esport, i la cooperació i el compromís són essencials per al creixement de l'esport. L'IBA té la confiança de 205 països i és l'única associació internacional que governa la boxa. Amb un enfocament en la cooperació i el desenvolupament, l'IBA té com a objectiu ajudar els atletes i garantir la popularitat continuada de l'esport a tot el món.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències