Connecteu-vos amb nosaltres

Cigarrets

105,000 els fumadors moriran cada any per la prohibició de TPD dels cigarrets electrònics, els fabricants diuen

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Cigarrets electrònics: més o menys efectius que els pegats de nicotina en estudiLa prohibició prevista a la UE de cigarrets electrònics de més força utilitzada per 2.5 milions d’europeus augmentarà el tabaquisme i provocarà 105,000 morts addicionals cada any, segons la respectada consultora d’economia, London Economics. L’informe mostra que 210,000 fumadors menys a l’any deixaran de fumar amb èxit com a conseqüència de la prohibició, ja que es fumen 9.6 milions de cigarrets de tabac addicionals cada dia.

La prohibició es troba a la Directiva sobre productes de tabac (TPD) que haurà de votar avui els diputats europees (26 de febrer). Prohibiria tots els cigarrets electrònics que contenen més de 20 mg / ml de nicotina, un nivell que els científics diuen que equival a menys d’un 1/3 de la nicotina d’un cigarret de tabac estàndard. Actualment, el 25% dels usuaris de cigarrets electrònics utilitza actualment cigarrets electrònics de major força per ajudar-los a passar del tabac.

"Normalment es tracta de fumadors altament dependents que tenen un historial d'alt consum de tabac que els fa molt vulnerables als resultats fatals si tornen al tabac", va dir Aaron Taylor, MD de Ecigwizard.com (Electronic Cigarettes Ltd) que va ajudar a finançar l'informe.

anunci

London Economics va trobar que, juntament amb els usuaris de cigarrets electrònics que tornaven al tabac, la prohibició també conduiria a que deixessin menys persones, ja que els punts dèbils dels cigarrets electrònics no serien suficients perquè passessin de tabac a cigarrets electrònics que repetien estudis científics. han resultat ser molt més segurs que els cigarrets de tabac.

Aquesta prohibició al TPD ja ha estat denunciada pels millors científics mundials en nicotina en una carta a la Comissió. Alguns d’ells havien estat citats per la Comissió com a presumptes que donaven suport a la seva política. Però, en canvi, els científics van publicar una refutació línia per línia de les mesures del TPD (Carta dels científics, New Scientist) demostrant que la Comissió havia comès errors bàsics de càlcul en prohibir els cigarrets electrònics més forts. També van deixar clar que els 20 mg / ml estan molt per sota dels nivells tòxics.

"Quan la Comissió ignora la ciència, no és d'estranyar que l'impacte real de les seves polítiques al món real sigui tan greu. Els eurodiputats van sorprendre la Comissió votant en contra dels plans per regular fortament les cigarretes electròniques a l'octubre del 2013. La votació de demà és l'oportunitat que els eurodiputats demostrin que no són titelles, sinó que es preocupen profundament per l'impacte sobre aquests 2.5 milions de fumadors que intenten deixar de fumar aquests dispositius. Els deu milions de votants d'Europa observaran detingudament com voten demà els seus eurodiputats ", va dir Oliver Kershaw, director general del fòrum de cigarrets electrònics, el lloc web més gran del món.

anunci

Grans companyies farmacèutiques com GSK s’han unit a les empreses de tabac per pressionar fermament contra els cigarrets electrònics. Els seus beneficis han estat afectats per l’enorme popularitat dels cigarrets electrònics les vendes es van duplicar l’any passat. (vegeu Cabilding farmacèutic i les diapositives 4 i 8 de Estudi de seguiment mensual)

Preguntes als funcionaris governamentals

Per què els funcionaris no han fet cap modelatge econòmic de l’impacte en la salut de la prohibició dels cigarrets electrònics amb nicotina més alta?

Per què s’han mantingut al costat de la xifra de 20 mg / ml quan els científics més importants del món en nicotina l’han denunciat com un flagrant error de càlcul?

Quantes reunions han tingut funcionaris de la Comissió amb grups de pressió farmacèutics durant l'últim any?

Els cigarrets electrònics guanyen suport

 • "Molts reguladors prohibeixen els cigarrets electrònics o els carreguen amb tantes restriccions que és poc probable que passin a l'escala necessària per reduir significativament el nombre de fumadors" FT, Gener de 2014
 • "Ara els metges diuen que els cigarrets electrònics us ajuden a deixar de fumar i que podríeu salvar milions de vides ... llavors, per què els petits buròcrates volen prohibir-los als llocs públics?" Mail on Sunday - Gener de 2014
 • "Els cigarrets electrònics salvaran vides si els mantenim fora de les mans reguladores de la picor de les mainaderes sanitàries" The Times, Octubre 2013
 • "No és tan freqüent que ens trobem d'acord amb una votació al Parlament Europeu". Daily Telegraph, Octubre 2013
 • "Una regulació despreocupada costa vides ... Els polítics haurien de recular i deixar que floreixin mil marques de cigars electrònics". The Economist, 2013 de setembre

Els volums de tabac s’enfonsen

 • A Europa (les vendes de Philip Morris a Europa cauen un 7%, octubre de 2013, les vendes de cigarretes Philip Morris les vendes de BAT a Europa baixen un 9%, les vendes de cigarrets BAT d’octubre de 2013). Això coincideix amb l'explosiu creixement de l'ús de cigarrets electrònics per intentar deixar de fumar. Les dades de seguiment mensuals de l’estudi oficial sobre el conjunt d’eines per fumar mostren (diapositiva 4) un augment del 800% en els fumadors que utilitzen cigarrets electrònics durant l’últim any.
 • "Hem crescut el convenciment que el consum de cigarrets electrònics podria superar el consum de cigarrets convencionals durant la propera dècada". Wells Fargo, juny de 2013
 • "Al llarg de tota la meva carrera professional durant més de 30 anys treballant en el camp de la investigació del tabac, el millor que hem pogut aconseguir en termes de disminució de la prevalença de fumar és de l'1% anual. Ara amb els cigarrets electrònics tenim l’oportunitat d’acabar amb l’epidèmia del tabac a la meva vida. Això és una cosa que mai vaig pensar que veuria ”. Professor Robert West, parlant a ITV, gener de 2014

Els cigarrets electrònics "no són una porta d'entrada al tabac"

 • "Encara no hi ha cap senyal que els no fumadors prenguin cigarrets electrònics, fins i tot entre els joves els fumadors proven els seus productes", va dir la directora executiva de ASH, Deborah Arnott, Revista de màrqueting, febrer de 2014
 • En aquest estudi d’Oklahoma, només un dels 43 estudiants que el primer ús de nicotina va ser un cigarret electrònic es va convertir en consumidor de tabac.
 • La investigació científica indica que al voltant del 20% dels joves de 15 anys del Regne Unit són fumadors habituals de tabac.
 • Les fonts alternatives de nicotina com els cigarrets electrònics són menys addictives que el tabac Fagerstrom, desembre de 2013

Els cigarrets electrònics són segurs

Competir contra productes farmacèutics

Cigarrets

Les prohibicions de sabor a vapor es demostren objectiu propi dels defensors de la salut pública

publicat

on

El govern federal canadenc recentment publicat esborrany de regulacions per prohibir gairebé tots els sabors de cigarrets electrònics a tot el país, només quedant intactes els sabors de tabac i menta / mentol. A la proposta també es prohibiria la majoria d’ingredients aromatitzants, inclosos tots els sucres i edulcorants, en productes de vaporització, escriu Louis Auge.

La factura està pensada propòsit és protegir la salut pública fent que el vaping sigui menys atractiu per als joves. Tanmateix, les proves disponibles suggereixen que la mesura no només podria ser inferior a la marca, sinó que en realitat podria causar més problemes dels que resol, demanant Tant els joves com els adults es dediquen a fumar cigarrets convencionals, una pràctica molt més nociva que el vaping. De fet, una recent estudiar per l'Escola de Salut Pública de Yale (YSPH) va suggerir que, després que una mesura de votació de San Francisco prohibís els líquids de vape aromatitzats el 2018, les taxes de tabaquisme augmentessin al districte escolar de la ciutat després d'anys de declivi constant.

Fins i tot després d’ajustar-se a altres polítiques sobre tabac, l’estudi va trobar que les probabilitats de fumar cigarrets convencionals dels estudiants de secundària de San Francisco es van duplicar arran de la prohibició dels vapors amb gust. Mentrestant, altres estudis han il·lustrat com els sabors són fonamentals per provocar que els usuaris adults abandonin els cigarrets convencionals: un 2020 estudiar van trobar que els adults que utilitzaven cigarrets electrònics amb sabor eren més propensos a deixar de fumar que els que utilitzaven cigarrets electrònics sense sabor (o amb sabor a tabac).

anunci

El fet de Canadà és encara més sorprenent propi L'avaluació de la prohibició proposada dels sabors de cigarrets electrònics admet que la mesura probablement provocaria que alguns adults fumessin més. Alguns consumidors de 20 anys o més que actualment utilitzen productes de vaporització aromatitzats, Health Canada admès, no substituiria els sabors que prefereixen per cigarrets electrònics amb sabor a tabac o menta i, en canvi, optarien per comprar cigarrets més convencionals.

La sorprenent admissió de les autoritats canadenques realment fa pensar que les prohibicions del sabor portaran gairebé amb seguretat a que una proporció d’usuaris abandoni els seus dispositius de vaporització per prendre cigarrets convencionals, amb conseqüències potencialment ruïnoses sobre la salut pública. Hauria de ser una advertència severa per als països de l'Atlàntic, atès que diversos governs europeus, fins i tot Finlàndia i Estònia ja ho han fet prohibit assaborir sabors —o estan treballant amb ràbia per promoure legislacions similars.

Holanda és un d'aquests exemples, on el secretari de salut Paul Blokhuis anunciat l'estiu passat que tenia previst prohibir tots els sabors del vape no tabac al país. Una consulta pública sobre el tema va dibuixar en un nombre rècord de respostes i va donar un consens quasi unànime: un aclaparador 98% dels enquestats es van oposar a la prohibició. Tot i això, les mesures de Blokhuis podrien entrar en vigor ja l'any que vé.

anunci

La mesura és una paradoxa en el procés d’elaboració del país liberal, ja que els Països Baixos impulsen simultàniament campanyes importants per deixar de fumar, com ara STOPOctober per aconseguir que els consumidors de tabac apaguin definitivament les seves cigarretes. En prohibir els cigarrets electrònics amb sabor, els Països Baixos arrisquen

posant en perill aquest progrés i allunyant els fumadors del vapor, una pràctica que és, segons una investigació encarregada per Public Health England, aproximadament 95% menys nociu que fumar tabac combustible.

Que aquestes prohibicions aromàtiques amenacin amb empènyer els fumadors cap als productes del tabac combustibles podria significar un desastre per als esforços de la UE de tenir un generació sense tabac el 2040. Malgrat un considerable esforç per part de les autoritats sanitàries públiques, s’ha avançat cap a aquest objectiu menys que prometedor: El 23% de la població total encara utilitzar cigarrets convencionals i gairebé un terç dels joves europeus fumen. Ara, ara, Europa té menys de vint anys per ajudar a prop de 20 milions de fumadors a deixar l’hàbit.

L’incompliment d’aquest objectiu pot tenir greus conseqüències en la salut pública. A tot Europa, més de 700,000 morts actualment, i una quarta part de tots els càncers, s’atribueixen actualment al tabaquisme; no és sorprenent que el bloc estigui disposat a eliminar "el major risc evitable per a la salut" mitjançant tots els mitjans possibles. Com a tal, el Directiva sobre productes del tabac ha estat actiu durant mitja dècada i utilitza diverses eines per dissuadir els fumadors, incloses les advertències sobre salut, un sistema de localització i campanyes educatives.

Totes aquestes mesures, però, no han reduït prou les taxes de tabaquisme i ho han fet els alts funcionaris europeus admès que seran necessàries mesures addicionals significatives per aconseguir el somni d'una generació sense fum. Com han demostrat els estudis i Health Canada ha admès ara, prohibint els mateixos sabors que fer Els cigarrets electrònics, una opció atractiva per als fumadors que busquen reduir els seus riscos per a la salut, però que no volen o no poden deixar de fumar la nicotina, probablement impulsarien molts consumidors a comprar més cigarrets. Si això aturés, o fins i tot invertís, la disminució de les taxes de tabaquisme a tot Europa, les prohibicions del sabor podrien resultar ser un objectiu propi dramàtic per a la salut pública, establint els esforços de la UE per frenar el tabaquisme anys enrere.

Seguir llegint

Cigarrets

Els envasos normals no han estat buscats pels responsables polítics de la panacea

publicat

on

Un nou estudiar per investigadors de la LUISS Business School i de Deloitte, a Roma, analitza l’eficàcia dels envasos normals per als productes del tabac al Regne Unit i França i arriba a una conclusió preocupant.

Reporter de la UE volia saber-ne més i es va asseure amb els investigadors.


Reporter de la UE: Gràcies per acceptar aquesta entrevista. Aquesta és la segona anàlisi del vostre grup sobre l'eficàcia dels envasos simples. La primera vegada que vau mirar Austràlia. Aquesta vegada, us heu centrat en el Regne Unit i França, dos països que van implementar envasos simples per frenar el consum de cigarrets fa tres anys. Podeu resumir com heu abordat l'anàlisi i la metodologia utilitzada per a l'informe?

anunci

Professor Oriani: Gràcies per tenir-me. La nostra anàlisi es basa en estadístiques de consum de cigarretes que abasten més de tres anys d’implementació completa d’envasos simples al Regne Unit i França. Fins ara, el nostre és l’únic estudi que coneixem que ha utilitzat dades d’un període de temps tan llarg.

Hem utilitzat tres mètodes per avaluar si la introducció d’envasos simples va tenir un impacte significatiu en el consum de cigarrets als dos països.

En primer lloc, vam realitzar una anàlisi de trencaments estructurals per comprovar si la introducció d’envasos simples va comportar un canvi en la tendència del consum de cigarrets.

anunci

A continuació, vam realitzar una estimació del model estructural per confirmar si els envasos simples es poden associar a una reducció del consum de cigarrets després de controlar factors d’influència alternatius, com ara el preu.

Finalment, hem estimat una equació de regressió de diferències en diferències per al consum de cigarrets que ens ha permès avaluar l’impacte diferencial dels envasos simples a França i el Regne Unit respecte a països comparables que no han introduït envasos simples.

Reporter de la UE: Quins van ser els principals descobriments de la investigació?

Professor Oriani: Vam trobar que la introducció d’envasos simples no ha tingut cap impacte en les tendències del consum de cigarretes al Regne Unit o a França.

L’estimació del model estructural va mostrar que, després de controlar els factors d’influència alternatius, l’envasament normal no ha tingut cap impacte estadísticament significatiu en el consum de cigarrets als dos països. Finalment, la regressió de diferències de diferències mostra que els envasos simples no han tingut cap efecte al Regne Unit, mentre que s’associa amb un augment estadísticament significatiu del consum de cigarrets per càpita del 5% a França, cosa que és contrària als objectius previstos per la regulació.

Reporter de la UE: Això és molt interessant. Per tant, l’evidència no suggereix que l’envasament normal redueixi el consum de cigarretes?

Professor Oriani: En conjunt, les dades mostren que no hi ha evidències que l’envasament normal redueixi el consum de cigarrets a cap nivell. Cap dels diferents models utilitzats va mostrar una reducció del consum de cigarrets a causa dels envasos simples al Regne Unit i França.

I, de fet, la nostra investigació va trobar algunes evidències d'un augment del consum de cigarrets a França, que suggereixen que els envasos simples poden haver tingut un efecte contraproduent en els nivells de fumar.

També hem de tenir en compte aquells fumadors que van passar a productes alternatius, com ara els cigarrets electrònics o els productes de tabac escalfats. La nostra anàlisi no els inclou. El fet que trobem que l’envasament normal no va tenir cap efecte, fins i tot sense tenir en compte el canvi cap als productes alternatius de nicotina, reforça els nostres resultats que l’envasament normal és ineficaç.

Reporter de la UE: Abans he mencionat el vostre primer estudi. Podeu comparar els resultats de l’estudi australià sobre envasos senzills amb els resultats del Regne Unit i els estudis francesos? Quines conclusions podem extreure d’una comparació d’aquest tipus?

Professor Oriani: Els resultats d’aquest informe són coherents amb els presentats en el nostre estudi anterior sobre l’impacte que ha tingut l’envàs normal sobre el consum de cigarrets a Austràlia. Hem utilitzat la mateixa metodologia i hem arribat a la conclusió d’un dels nostres models que els envasos simples també s’associen a un augment estadísticament significatiu del consum de cigarrets.

Això demostra que no hi ha cap indicació que l’envasament normal redueixi el consum de cigarretes. A més, hi ha algunes evidències que els envasos simples poden provocar nivells més alts de fumar, cosa que hauríem d’intentar evitar.

Reporter de la UE: Com a expert, com recomaneu que els responsables polítics europeus abordin el tema dels envasos simples?

Professor Oriani: Com a estudi més profund i exhaustiu sobre envasos normals al Regne Unit i França fins ara, la nostra investigació pot ajudar a informar els responsables polítics europeus a l’hora de considerar quins tipus de mesures de control del tabac cal introduir. Aquest i els nostres estudis anteriors no confirmen la hipòtesi que l’envasament normal sigui una mesura política eficaç per reduir el consum de cigarrets. Els decisors europeus que avaluin els envasos normals haurien de considerar-ho per assegurar-se que tenen una visió completa de l’impacte i els costos potencialment contraproduents dels envasos normals.

Es pot accedir a l’estudi aquí

Seguir llegint

Cigarrets

Dia Mundial Sense Tabac 2021:

publicat

on

“El consum de tabac és el risc més gran per evitar la salut. És la principal causa de càncer prevenible, amb un 27% de tots els càncers atribuïts al tabac. Amb el Pla europeu de càncer de batre, proposem accions audaces i ambicioses de prevenció per reduir l’ús del tabac. Ens hem fixat un objectiu molt clar: crear una generació sense fum a Europa, on menys del 5% de les persones consumeixin tabac per al 2040. Aquest seria un canvi significatiu en comparació amb el 25% actual. I reduir l’ús de tabac és crucial per assolir aquest objectiu. Sense consum de tabac, es podrien evitar nou de cada deu casos de càncer de pulmó.

"Molts fumadors, si no la majoria, han intentat deixar de fumar en algun moment de la seva vida. L'últim Eurobaròmetre[1] les xifres parlen per si soles: si aconseguim donar suport als fumadors que intenten deixar de fumar per seguir amb èxit, ja podríem reduir a la meitat la prevalença del tabaquisme. D’altra banda, tres de cada quatre fumadors que van deixar de fumar o van intentar aturar-se no van utilitzar cap ajuda.

"La crisi del COVID-19 ha posat de manifest la vulnerabilitat dels fumadors, que tenen fins a un 50% més de risc de patir malalties greus i de morir pel virus, fet que ha provocat que milions d'ells vulguin deixar de fumar tabac. Però deixar de fumar pot ser Podem fer més per ajudar, i això és precisament el que tracta el Dia Mundial del Tabac d’aquest any: el compromís de deixar de fumar.

anunci

"Hem d'augmentar la motivació per deixar de fumar enrere. Deixar de fumar és una situació de guanyar-guanyar a totes les edats, sempre. Hem d'intensificar el nostre joc i garantir que la legislació comunitària sobre tabac s'apliqui més estrictament, especialment pel que fa a les vendes a menors d'edat. També ha de seguir el ritme dels nous desenvolupaments, estar prou actualitzat per fer front al flux sense fi de nous productes del tabac que entren al mercat. Això és particularment important per protegir els més joves.

"El meu missatge és senzill: deixar de fumar és salvar-vos la vida: cada moment és bo per deixar de fumar, fins i tot si heu estat fumant per sempre".

[1] Eurobaròmetre 506. Actituds dels europeus envers el tabac i els cigarrets electrònics. 2021

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències