Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Els eurodiputats recentment elegits d'Europa es dirigeixen a Brussel·les

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

20140606PHT49101_originalGairebé la meitat dels eurodiputats que començaran al juliol seran nous al Parlament. Tot i que només es convertiran en membres oficials del Parlament quan rebin les seves cartes de vot l’1 de juliol, els grups polítics ja es reuneixen. Per ajudar els nous eurodiputats, el Parlament ofereix un servei de benvinguda en 24 idiomes que els permet completar els tràmits necessaris per accedir al càrrec. El Parlament Europeu es va reunir amb dos eurodiputats recentment arribats mentre es coneixien el nou entorn.
Dels 751 eurodiputats amb mandat durant els propers cinc anys, 371 són nous al Parlament. Entre ells, hi ha Brian Hayes, membre irlandès del grup PPE. Abans d’assumir el càrrec al Parlament Europeu, Dubliner, de 44 anys, va seure a les dues cases del Parlament irlandès. El 2011 es va convertir en ministre d’estat del departament de finances d’Irlanda. També va arribar recentment Mercedes Bresso, membre italiana del grup S&D. El 2010, Bresso, que compleix 70 anys el mes vinent, va ser elegida primera dona presidenta del Comitè de les Regions. També va ocupar el càrrec de presidenta de la regió del Piemont i de professora universitària en economia, recentment al Politècnic de Torí.

BRIAN HAYES

Quines són les vostres primeres impressions sobre Brussel·les i el Parlament?

anunci

La meva primera impressió és la mida. Tanmateix, tinc algun avantatge, ja que he estat al Parlament amb força regularitat durant els darrers tres anys en nom del govern irlandès. La gent també és molt amable i útil per als nous membres, cosa que és realment encoratjador.

Quins són els teus passatemps preferits mentre no treballes?

M'encanten tant el golf com el tennis. També m’agrada caminar ràpidament!

anunci

Qui són els vostres herois de la història del món o del dia actual?

Daniel O'Connell que va provocar l’emancipació catòlica i que va demostrar que la política parlamentària no violenta podia tenir èxit. També admiro molt Winston Churchill per la valentia que va demostrar en fer front al feixisme.

Quins problemes us agradaria més tractar en la vostra feina com a eurodiputat?

Completar el repte de la unió bancària i assegurar-se que s’obrin noves línies de crèdit a les petites i mitjanes empreses de tota Europa. Hem d’aprendre les millors pràctiques pel que fa a les reformes dels nostres sistemes d’administració pública. Però la prioritat número u ha de ser afrontar l'escàndol de l'atur juvenil i reduir el nivell inacceptable d'atur de llarga durada. Aquest ha de ser el focus de totes les institucions de la UE.

La gent vol desesperadament veure l’economia social de mercat aquí a Europa, basada en una cultura proempresa, una competitivitat millorada i competències i innovació d’alt nivell. Sense avenços en aquestes qüestions, el terreny central a Europa continuarà reduint-se a mesura que les forces més agressives i neo-nacionalistes prenguin força en la nostra política.

MERCEDES BRESSO

Quines són les vostres primeres impressions sobre Brussel·les i el Parlament?

Treballo entre Brussel·les i Itàlia des del 2004. És una ciutat que conec i estimo per la seva dimensió viva i multicultural. Per això tinc una casa aquí i estic feliç de viure a la capital de la Unió Europea. El meu marit és francès i sento profundament que sóc ciutadà europeu.

Quins són els teus passatemps preferits mentre no treballes?

M’encanta llegir, nedar i viatjar. Sóc un lector empedernit i també escric llibres. Els meus escriptors preferits són Jorge Luis Borges, Marguerite Yourcenar i Italo Calvino. Pel que fa a l’economia, agraeixo el treball de Joseph Stiglitz i Nicholas Georgescu-Roegen.

Qui són els vostres herois de la història del món o del dia actual?

Els pares fundadors europeus Jacques Delors i Altiero Spinelli. I els pensadors polítics Carlo Rosselli, Carlo Cattaneo i Alexis de Tocqueville.

Quins problemes us agradaria més tractar en la vostra feina com a eurodiputat?

Vull reconstruir la confiança entre ciutadans i institucions. Crec en un canvi de competències. Les competències més importants haurien d’anar a la UE (afers exteriors, defensa i finances), amb competències menys importants a nivell local seguint el principi de subsidiarietat. L’objectiu final és crear un estat confederal.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències