Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Transport: la UE impulsa millors solucions de planificació de viatges

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Leidsestraat_met_tramLa Comissió Europea renova els esforços per desenvolupar planificadors de viatges tot en un a tot Europa, facilitant la planificació i reserva de viatges que impliquen diversos mitjans de transport amb una única eina en línia, fins i tot a través de les fronteres. Coincidint amb el 10è Congrés Europeu ITS a Hèlsinki - un dels esdeveniments més grans d'Europa en sistemes i serveis intel·ligents de transport (o ITS) - té la Comissió va publicar la seva anàlisi de la situació actual dels planificadors de viatges multimodals i els seus plans per al futur. En particular, la Comissió aborda qüestions com l'accés restringit a les dades necessàries i la insuficient cooperació entre tots els implicats.

El vicepresident Siim Kallas, comissari de mobilitat i transports, va dir: "Tot sovint s'utilitza" Brussel·les "com a sinònim de" regulador pesat ". En ITS i, sobretot, pel que fa als planificadors de viatges, hem de prendre un camí diferent. per trencar barreres. Les empreses petites i innovadores necessiten accés a les dades de viatges, de manera que puguin desenvolupar solucions reals porta a porta. I necessitem una cooperació més gran i millor entre operadors de transport, indústries, desenvolupadors i estats membres ".

Planificadors de viatges multimodals a Europa

anunci

Amb Internet i els telèfons intel·ligents que generen un creixement en serveis altament personalitzats, iLa informació que abasta diferents formes de transport (informació multimodal) és un factor crucial per a viatges intel·ligents i sense problemes.

A part de facilitar la planificació i la reserva de viatges a les persones, els planificadors tot en un que integren informació de trànsit en temps real també podrien:

  1. Millorar la informació: sensibilitzar els usuaris sobre totes les opcions de viatge possibles, encara que ja estiguin en camí;

    anunci
  2. fer els viatges més ecològics: permetent als viatgers identificar fàcilment la combinació més ràpida i respectuosa del medi ambient de diferents mitjans de transport per a cada viatge;

  3. reduir la congestió i les emissions: proporcionant alternatives a les rutes congestionades o bloquejades, i;

  4. oferir noves oportunitats de negoci i llocs de treball en un sector molt dinàmic.

Més d’un centenar de planificadors de viatges multimodals ja estan disponibles a Europa. Tot i això, tots estan limitats geogràficament (a ciutats o regions individuals) o en la cobertura dels modes de transport. Només molt poques vegades ofereixen informació transfronterera.

Challenges

La primera Desafiament de la mobilitat intel·ligent, una competició de la UE per a planificadors de viatges multimodals, així com consultes i audiències, han demostrat que hi ha diversos obstacles a superar:

  1. És necessari que hi hagi més dades multimodals sobre viatges i trànsit que s’hagin de fer accessibles;

  2. la qualitat de les dades multimodals de viatges i trànsit sovint és insuficient;

  3. els formats i protocols de dades per al seu intercanvi sovint són incompatibles i;

  4. els grups d'interès implicats (desenvolupadors, operadors de transport, indústries, organismes reguladors, estats membres) no cooperen prou.

Propers passos

L'objectiu de la Comissió no és oferir els serveis ni desenvolupar per si mateixos tipus de bitllets integrats. Més aviat, es tracta d’enderrocar les barreres, de garantir que hi hagi les eines adequades disponibles a tota la UE i de fomentar-ne l’ús.

La promoció de planificadors de viatges multimodals més complets facilita la transició a "Mobilitat com a servei", on un proveïdor de serveis fa accessible als paquets d'usuaris finals (incloses totes les aplicacions i serveis necessaris) sota una sola interfície. Això és particularment útil per als usuaris finals atesa la diversitat de serveis existents (per exemple, planificadors de viatges); mentre que als usuaris finals els agrada la varietat de l’oferta actual, és possible que tinguin dificultats per trobar i triar les opcions que satisfacin completament les seves necessitats.

Els actors implicats ja tenen un fort compromís per treballar estretament amb la UE i els estats membres. La Comissió liderarà aquesta cooperació i oferirà oportunitats de finançament en els programes de finançament Connecting Europe Facility i Horizon2020.

Sobre el Congrés Europeu d’ITS

L’European ITS Congress & Exhibition són dos dels esdeveniments més grans d’Europa en sistemes de transport intel·ligents. La conferència anual reuneix a responsables de la presa de decisions, experts i investigadors en la matèria. El tema d’aquest any és "ITS a la butxaca: solucions provades que impulsen els serveis a l'usuari".

Com a part de la cerimònia d'obertura, el vicepresident de la Comissió, Siim Kallas, lliurarà premis als guanyadors de la 'El concurs ITS in Your Pocket per a aplicacions mòbils.

Per més informació, feu clic aquí.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències