Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Catorze vicepresidents del Parlament Europeu elegits

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

20120113PHT35260_originalDimarts a la tarda (30 de juny), els 14 vicepresidents del Parlament Europeu van ser elegits en tres rondes de votacions. Sis vicepresidents van ser elegits en la primera votació, tres en la segona i els cinc restants per majoria relativa en la tercera.
La llista de nous vicepresidents de l’ordre elegits:

Antonio TAJANI (PPE, IT) 452 vots, 1a volta
Mairead MCGUINNESS (PPE, IE) 441 vots, 1a volta
Rainer WIELAND (PPE, DE) 437 vots, 1a volta
Ramón Luis VALCÁRCEL SISO (PPE, ES) 406 vots, 1a volta
Ildikó GÁLL-PELCZ (PPE, HU) 400 vots, 1a volta
Adina Ioana VALEAN (PPE, RO) 394 vots, 1a volta
Sylvie GUILLAUME (S&D, FR) 406 vots, 2a volta
Corina CREŢU (S&D, RO) 406 vots, 2a volta
David SASSOLI (S&D, IT) 394 vots, 2a volta
Olli REHN (ALDE, FI) 377 vots, 3a ronda
Alexander GRAF LAMBSDORFF (ALDE, DE) 365 vots, 3a ronda
Ulrike LUNACEK (Verds / ALE, AT) 319 vots, 3a ronda
Dimitris PAPADIMOULIS (GUE / NGL, EL) 302 vots, 3a ronda
Ryszard CZARNECKI (ECR, PL) 284 vots, 3a ronda

Resultat de la primera votació

Vots emesos: 729

anunci

Vots en blanc o no vàlids: 12

Vots vàlids emesos: 717

Es necessita la majoria absoluta dels vots emesos per ser elegit: 359

anunci

Sis vicepresidents elegits en la primera votació:

Antonio TAJANI (PPE, IT) 452 vots
Mairead MCGUINNESS (PPE, IE) 441 vots
Rainer WIELAND (PPE, DE) 437 vots
Ramón Luis VALCÁRCEL SISO (PPE, ES) 406 vots
Ildikó GÁLL-PELCZ (PPE, HU) 400 vots
Adina Ioana VALEAN (PPE, RO) 394 vots

Resultat de la segona votació

Vots emesos: 704

Vots en blanc o no vàlids: 13

Vots vàlids emesos: 691

Es necessita la majoria absoluta dels vots emesos per ser elegit: 346

Tres vicepresidents van ser elegits per majoria absoluta en la segona votació:

Sylvie GUILLAUME (S&D, FR) 406 vots
Corina CREŢU (S&D, RO) 406 vots
David SASSOLI (S&D, IT) 394 vots

Resultat de la tercera votació

Vots emesos: 706

Vots en blanc o no vàlids: 16

Vots vàlids emesos: 690

Cinc vicepresidents van ser elegits en la tercera votació, que requeria una majoria relativa:

Olli REHN (ALDE, FI) 377 vots
Alexander GRAF LAMBSDORFF (ALDE, DE) 365 vots
Ulrike LUNACEK (Verds / ALE, AT) 319 vots
Dimitris PAPADIMOULIS (GUE / NGL, EL) 302 vots
Ryszard CZARNECKI (ECR, PL) 284 vots

Paper dels vicepresidents

Els vicepresidents poden substituir el president en l'exercici de les seves funcions quan sigui necessari, inclosa la presidència de les sessions plenàries. També són membres de la Mesa del Parlament Europeu. La Mesa és l’òrgan que estableix les normes per al Parlament. Elabora l'avantprojecte de pressupost del Parlament i decideix els assumptes administratius, de personal i d'organització.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències