Connecteu-vos amb nosaltres

EU

President del BEI, Werner Hoyer a la primera visita oficial a Hondures: reunions d'alt nivell per discutir la cooperació i el suport per al sector públic

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

2013-05-28-Werner-HoyerEn la seva primera visita oficial a Hondures,  Banc Europeu d'Inversions (BEI) President Werner Hoyer es va reunir el 14 d'agost amb el president hondureny, Juan Orlando Hernández, a la capital del país. Es van celebrar noves reunions amb el ministre de Finances Wilfredo Rafael Cerrato i el ministre d'Infraestructura Roberto Ordoñez. Les converses es van centrar en la participació del Banc en el sector del transport i l'energia del país. La visita del BEI va ser recolzada per la Delegació de la UE a Hondures.

En la seva reunió, el president Hoyer i el president Hernández discuteixen diverses àrees de cooperació adequats per al suport i les inversions per part del Banc de la UE. És sobretot en les àrees d'infraestructura, el transport, l'energia, en particular l'energia renovable i la mitigació del canvi climàtic en el finançament del BEI podria fer una contribució considerable al desenvolupament social del país i el creixement econòmic.

President Hoyer s'anomena l'intercanvi un excel·lent punt de partida que va ajudar a definir projectes concrets que justifiquen el finançament del BEI. "El govern d'Hondures ha estat un gran suport en la identificació d'àrees adequades de cooperació. Amb la seva llarga experiència a Amèrica Llatina, el BEI està disposat a contribuir al creixement econòmic i l'ocupació del país. Tinc ganes de continuar el nostre diàleg i la cooperació en un futur pròxim ".

anunci

En altres reunions amb el ministre de Finances d'Hondures Wilfredo Rafael Cerrato i Infraestructura, i el ministre d'Energia, Roberto Ordoñez, es va identificar la xarxa de carreteres del país com un projecte potencial per ser recolzat pel BEI. En el sector de l'energia del Banc UE ja està cooperant estretament amb el Banc Interamericà de Desenvolupament per elaborar un programa d'electrificació que donaria suport principalment d'infraestructura de transmissió d'energia de l'energia renovable a la part occidental d'Hondures.

mitigació del canvi climàtic també ha estat un focus de la cooperació del BEI amb el Banc Centreamericà d'Integració Econòmica (BCIE), que té la seu a Hondures. En 2013, per exemple, el BEI va concedir el BCIE amb l'USD 230 milions per a inversions en energia hidroelèctrica, eòlica, geotèrmica i els sistemes fotovoltaics d'energia renovable a través d'Amèrica Central. BCIE és un dels principals socis financers del BEI a la regió.

President Werner Hoyer continuarà el seu viatge oficial, de viatjar a Panamà.

anunci

Fons

El Banc Europeu d'Inversions és la institució de crèdit a llarg termini de la Unió Europea i els seus accionistes són els Estats membres. La seva missió consisteix a fer que el finançament a llarg termini per a projectes viables per tal de contribuir als objectius polítics de la UE.

El BEI és actiu a Amèrica Llatina des de 1993 sota mandats atorgats pel Consell de la UE i el Parlament Europeu. Durant aquest període, el Banc de la UE ha signat contractes per a 90 projectes a la regió, amb un total de finançament 6.7 milions de dòlars. Al juliol 1 2014 nou mandat de préstec exterior de la UE, que abasta el període 2014-2020, va entrar en vigor, establint un límit màxim de gairebé 2.3bn per a les operacions a Amèrica Llatina. A més, en alguns casos, el BEI també pot proporcionar préstecs dels propis recursos amb càrrec al Fons d'Acció del Clima i Medi Ambient o el Fons per a Projectes estratègics, tant que ascendeix a un total de 2bn.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències