Connecteu-vos amb nosaltres

EU

VSO voluntari David Atherton compleix Linda McAvan MEP per discutir dones en el poder

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

David Atherton coneix l’eurodiputada de Linda MCEvanA càrrec de David Atherton

Fa poc he tornat de Malawi, on feia de voluntari com a infermera tutora i instructora clínica en un programa de salut materna. Durant els 18 mesos que vaig estar allà, vaig veure què pot passar quan es dóna veu a les dones i em van animar els estudiants d’infermeria que vaig conèixer que havien lluitat perquè se’ls permetés seguir els seus germans per continuar la formació i la perspectiva d’ocupació professional. Grace, una estudiant de llevadora, va arribar a la nostra universitat des d’un poble rural i va ser la primera de les seves germanes a completar l’educació secundària. Tot i que em va sorprendre la seva tenacitat, em va fer adonar-me que les dones de Malawi havien de lluitar per tot.

De tornada al Regne Unit, em vaig trobar seguint de prop les notícies d'Àfrica, però aviat em vaig adonar que la meva feina no estava completa i que una part important de fer front als tipus de desigualtat de gènere que vaig veure de primera mà resideix en la política internacional. Així que vaig començar local, vaig contactar amb la meva eurodiputada local, Linda McAvan, i em vaig disposar a reunir-me a les seves oficines electorals per parlar del desenvolupament, especialment del paper que juguen les dones per crear un progrés durador. Va ser un gran avantatge quan vaig descobrir que havia estat nomenada presidenta del Comitè de Desenvolupament (DEVE) al nou Parlament Europeu que es va formar aquest estiu, augmentant la seva influència en les decisions internacionals.

anunci

Vam discutir els fets bàsics segons els quals les dones completen el 66% del món treballant, però només guanyen el 10% dels ingressos mundials i l’1% de la propietat mundial. També vàrem dir que les millores s’han fet en part gràcies al finançament de donants internacionals com la UE, però estem d’acord que cal fer més per aconseguir la igualtat de les dones

En parlem Servei voluntari a l'estranger (VSO) Campanya "Dones amb poder", que defensa una independència l'objectiu de centrar-se en augmentar la participació de les dones en la vida pública i política quan un nou marc substitueixi els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni l'any vinent. I, fonamentalment, vam compartir com la lluita perquè les veus de les dones siguin escoltades no es limita al món en desenvolupament. La recent elecció dels comissaris per a la Comissió Europea va permetre que només nou de cada 28 places de comissions fossin ocupades per dones, i les dones ocupessin només el 33% dels llocs de treball de major rang a la Unió Europea.

Linda McAvan va mostrar una comprensió dels temes actuals i, com a persona que ha lluitat pels drets de les dones a Europa, semblava realment darrere d’una crida a un canvi global a igualtat de gènere. Va confirmar que una de les seves principals prioritats com a presidenta de DEVE és El pla d’acció sobre la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones en el desenvolupament i que vol treballar estretament amb organitzacions benèfiques com VSO donant suport al 'Dones amb poder ' campanya. '

anunci

Aquest és el tipus de notícies que vull compartir a Facebook amb les infermeres amb les quals he treballat a Malawi per demostrar que en llocs de poder molt llunyans hi ha gent que realment vol millorar les coses per a ells, les seves germanes, mares, filles i els nadons que reparteixen avui a Malawi.

Per obtenir més informació sobre la campanya Women in Power de VSO, clica aquí.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències