Connecteu-vos amb nosaltres

EU

audiències públiques dels comissaris-candidat: Format i horari

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

20140716PHT52601_original
Els comissaris candidats presentats pel nou president de la Comissió, Jean-Claude Juncker, seran examinats per les comissions del Parlament Europeu del 29 de setembre al 7 d'octubre. Els membres avaluaran la idoneïtat dels candidats abans de la votació del ple a la Comissió proposada. Els líders dels grups polítics han acordat dijous (18 de setembre) el format i el programa de les audiències públiques.
Les audiències es duran a terme a partir de setembre fins 29 2 d'octubre i en la setmana següent, a la tarda de dilluns 6 i el matí de dimarts 7 octubre. La Conferència de Presidents, és a dir, els líders dels grups polítics del Parlament Europeu, aprovada dijous l'horari exacte per a les audiències, és a dir, quan el comissari apareixerà davant el qual comitè (s) de .Hearings comissaris designats amb responsabilitats siguin de la competència de dues o més comitès seran organitzats per diversos comitès.
Per als candidats que no passin els exàmens (s) abans que els comitès són participants de la seva cartera (s) va canviar, audiències addicionals poden ser held.The audiència del primer vicepresident designar Frans Timmermans tindrà un format diferent. Ell apareixerà davant d'una Conferència de Presidents oberta a tots els diputats a la vista del seu horitzontal responsibilities.The Parlament Europeu s'estableix per votar sobre si s'aprova o no la Comissió completa de 22 octubre. Això permetria que la nova Comissió per començar a treballar en 1 novembre. Comissió entrant President Juncker ja va ser aprovada en una votació sobre 15 juliol.
Les comissions parlamentàries d'avui (18 de setembre) van enviar preguntes escrites als candidats, que hauran de respondre per escrit el mes de setembre de 26. Hi ha preguntes generals comunes a tots sobre competències, cartera i cooperació amb el Parlament, i tres de la comissió corresponent. Quan hi hagi més comissions implicades en les audiències, també poden presentar dues preguntes escrites addicionals. Les audiències tindran una durada de tres hores i es retransmetrà i es transmetrà en directe (tota la informació i els enllaços estan disponibles al lloc web dedicat, consulteu els enllaços a continuació).

Els comissaris designats poden fer una declaració d'obertura, després de la qual els diputats generaran preguntes. Cada comissió elaborarà una avaluació a la cambra per enviar-la al president del Parlament.

Horari

anunci

18 de setembre: Qüestionaris enviats a Anglès a la Comissió (altres idiomes seguiran), amb termini de resposta en Anglès per 26 de setembre al migdia, i en altres llengües, 29 matí de setembre.

Setmana 39 (22 25-setembre): Comissió d'Assumptes Jurídics es reuneix per analitzar les declaracions d'interessos financers dels candidats.

29 7 setembre a octubre: Audiències de reunions candidats i els d'avaluació del comitè; no hi ha audiències divendres 3 2014 octubre i el dilluns 6 2014 octubre al matí.

anunci

7 d'octubre: Reunió extraordinària de la Conferència de Presidents de Comissió per avaluar el resultat de les audiències.

8 a 9 d'octubre: Els Grups es reunirà dimecres 8 octubre a la tarda i dijous 9 octubre al matí per tal d'avaluar les audiències.

9 d'octubre: La Conferència de Presidents es reuneix per declarar tancades les audiències i finalitzar l'avaluació.

22 d'octubre: Votació al Plenari.

Més informació

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències